Δευτέρα 25 Απριλίου 2011

ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΠΑΠΑΡΟΣΟΣΙΑΛΑΡΠΑΧΤΟΜΕΙΟΔΟΤΕΣ…


Πάγκαλος: «Απειλή για τη Δημοκρατία τα ανώνυμα blogs»

Ποια Δημοκρατία κινδυνεύει ρε Πάγκαλε, η Δημοκρατία του ΔΝΤ και της Τρόικας;
Η δημοκρατία του ΓΑΠ και του ξεπουλήματος της Εθνικής μας κυριαρχίας;
Η δημοκρατία των τραπεζών και τον τοκογλύφων;
Ή μήπως εννοείς τη δημοκρατία του «Τσοβόλα δώστα όλα», τη δημοκρατία του Σημίτη, του χρηματιστηρίου και του «ευχαριστώ τους Αμερικάνους;»
Δεν πιστεύω βέβαια να εννοείς τη Δημοκρατία του υποβρυχιάκια (και όχι μόνο) Τσοχατζόπουλου, του παρ’ ολίγον πρωθυπουργού (αυτός θα είχε ξεπουλήσει πιο νωρίς από σας την Ελλάδα) τη δημοκρατία των μιζο-εξοπλιστικών προγραμμάτων, των δημοσίων έργων, τη δημοκρατία της ΖΗΜΕΝΣ και του Βατοπεδίου, των τοξικών ομολόγων, του Μαντέλη και του Τσουκάτου, τη δημοκρατία των αρπακτικών που «μαζί τα φάγατε», των νταβατζήδων, των μιζαδόρων, των μεσαζόντων, των συμβουλατόρων, των ελεεινών παρατραπεζικών, των εκδοτοεκβιαστών και εκδοκουμανταδόρων τύπου Λαμπράκη, των χοντροφοροφυγάδων φίλων σας, των ημετέρων, των ανικανοδιορισμένων, των εγκαθέτων, ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ (ΕΝΝΟΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ) των … των… των…

Δε μας χέζεις ρε Πάγκαλε, που ξαφνικά θυμήθηκες τη Δημοκρατία που την βιάσατε και την βιάζετε κατ’ εξακολούθηση εσύ και όμοιοί σου τηλεκατευθυνοπαπαροσοσιαλαρπαχτομειοδότες…

Κάντε μας τη χάρη και πάρτε δρόμο όσο ακόμα είναι νωρίς {για σας) κι αφήστε την έρμη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ να της γιάνει τις πληγές αυτός που τη γέννησε, Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ… Άντε μπράβο!

14 σχόλια:

Zanglos είπε...

Harry, δεν ανέφερς δυο πράματα, τον ημέτερον Ψωμιάδη και το ότι εσύ δεν είσαι δημοκράτης αλλα κομμουνιστής.

ΝΙΚΟΣ είπε...

ΜΙΛΑΕΙ Ο XARY KLYN ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ, ΜΙΛΑΕΙ Ο ΚΟΥΡΗΣ ΠΟΥ ΧΡΕΟΚΩΠΗΣΕ ΤΟ ALTER MΙΛΑΕΙ Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 1000 ΦΥΛΛΑ. ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ. ΣΑΝ ΤΙ ΜΙΛΑΝΕ; ΣΑΝ ΕΠΙΔΟΞΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ;ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΜΕ ΤΟ ΣΟΥΤΙΕΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΒΡΑΚΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΕΙΠΕΣ ΤΟ 80 ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ. ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΕΧΕΙΣ;

dont remain silent είπε...

Πες τα...!!! Πάντα χαίρομαι να σε βλέπω και να σε ακούω.. Σε αγαπάμε πολύ...

Ανώνυμος είπε...

Τι εκανε ο Κλυνν στον Απόλλωνα; Α' εθνικη τον εβγαλε

Ανώνυμος είπε...

Αντε ρε κοπριτες που βγηκατε απο τις τρυπες που σας βολεψαν οι μιζαδωροτσοχατζοπουλομαντελοτσουκατοι με τον Χοντροπαγκαλο και το πουλημενο τομαρι που ψηφισατε για πρωθυπουργο και τολματε να συγκρινετε ολους αυτους με τι Χαρρυ Κλυνν.
Αλλα μια ζωη κοπριτες εισαστε που κοιτατε μονο τον κωλο σας.Αλλα ετοιμαστειτε να τον ανοιξετε καλα απο αυριο για ο καθυστερημενος που ψηφισατε εχει κακο σκοπο.
Ουστ κοπριτες

ΣΠΥΡΟΣ είπε...

ΝΙΚΟ ΟΧΙ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ;

Unknown είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

Ανώνυμος είπε...

Βγήκαν και τα αρπαχτικά του Πασοκιστάν, οι πρανινοφρουροί, που πατάνε refresh τη σελιδα καθε 10 " για να δουνε μήπως έχει βγει καμμια ανάρτηση να απαντήσουν πρώτοι, να τα βάλουν με το Χάρυ Κλυν !
Θέλουν και να δειξουν πως είναι πολλοί, πως έχουν "ρεύμα" , πως είναι αμφισβητίες, τους ενοχλει που ο Χαρυ Κλυν δεν τους βγήκε Λακης, Μακης, Τατιανακης, Μάινας.

ΙΣΑ ΡΕ ΠΡΑΣΙΝΟΤΑΛΙΜΠΑΝ , ΟΥΥΥΥΥΥΣΤ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Αγαπαμε Χαρυ Κλυν!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΡΕ ΝΙΚΟ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΧΑΡΡΥ ΤΙ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΑΣ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΤΙ ΣΕ ΤΣΟΥΖΕΙ ΜΑΛΛΟΝ

ΝΙΚΟΣ είπε...

ΚΟΠΡΙΤΕΣ, ΤΑΛΙΜΠΑΝ ,ΜΑΛΑΚΑΣ ,ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΣ, ΣΑΣ ΤΣΟΥΖΕΙ. ΤΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ; ΤΙ ΗΘΟΣ;ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΚΥΡΙΕ KLYN,ΟΜΟΙΟΣ ΟΜΟΙΩ ΑΕΙ ΠΕΛΑΖΕΙ.

ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΩ, ΕΙΣΤΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ!




1

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα είναι ότι το παρόν άρθρο, ανταποκρίνεται στην Πραγματικότητα που ζούμε σήμερα.
Η αναφορά σε γεγονότα και καταστάσεις.
Πρακτικά.
Ληστρικές συμπεριφορές,μαφιόζικες μεθόδους επιβολής.
Κατασκευής παράνομων υπουργικών διατάξεων.
όπως το αβανταδόρικο τερατούργημα{Καλάσνικοφ], στα χέρια των εισπρακτόρων ληστοσυμμοριών, των Εθνικών οδών κυκλοφορίας οχημάτων-{διόδια}.
Αλλά και πολλών άλλων περιπτώσεων όπου το κράτος καταλύθηκε, από την κατά τα άλλα δημοκρατική κυβέρνηση του Πασόκ,αλλά στην προκειμένη περίπτωση.
Και του Σουφλιά όπου τα έδωσε όλα στους Αρματολούς-κλέφτες των Ελληνικών δρόμων.
Ζaglos ποιον ενδιαφέρει τι κομματικό χρώμα έχει ο αρθρογράφος, είσαι και στη Σουηδία!!!!!,αν έλεγες ότι ζεις σε κανένα Κατσικοχώρι,μάλλον θα γινόσουν πιστευτός.
Bλέπω και εδώ έχει βοθρολόγους zaglos.
Χρόνια πολλά σε όλους.-

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΑΦΙΤΣΑΣ Πρώην Αστυνομικός

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΤΈΛΟΥς ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥς HOMO PASOKOUS!
ΒΑΡΑΤΕ ΤΟΥΣ

Δημήτρης είπε...

Όπως πολύ σοφά είπε κάποιος Γάλλος Επαναστάτης, "Η Δημοκρατία, η
Ελευθερία και η Γυναίκα είναι γένους
θηλυκού, γι' αυτό όλοι τις βιάζουν".