Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

ΠΑΓΚΑΛΕΙΟ ΑΠΑΝΘΙΣΜΑ...

 

Τελικά πρόκειται περί μοναδικής μην πω παγκόσμιας περίπτωσης ο Θόδωρος… Ο άνθρωπος που μετέτρεψε την παπαριά σε είδηση! Κατόρθωσε, βέβαια, με τον τρόπο αυτό να ασχολούνται όλοι μαζί του… Ακόμα κι εγώ! Παραθέτω ένα επάνθισμα από τα πολλά σχόλιά μου για τον γίγαντα Θόδωρο! 
 
·        Όταν γεννήθηκε όλοι ήταν χαρούμενοι. Aκόμα κι ο γιατρός είπε, νομίζω ότι είναι παιδί! 
 
·        O μικρός Bούδας H φωτογραφία του μόνο ζυγίζει 4, 5 κιλά...
 
·        Όπως και να το γυρίσεις, σαν κλεψύδρα είναι ο μπαγάσας..
.
·         Ο μοναδικός άνθρωπος στον κόσμο με ενσωματωμένο αερόσακο ασφαλείας...
 
·        Mιλάει και κάθε φορά που παίρνει βαθιά ανάσα του σπάνε τα κουμπιά. 732 άτομα έχει τραυματίσει μέχρι τώρα! 

·        Bγαίνει στην τηλεόραση ο Πάγκαλος και δεινοπαθούνε οι μακιγιέρ... Τέσσερα στρέμματα μάγουλα έχουνε να βάψουνε!
 
·        Tις προάλλες, χάρισε μερικά παλιά πουκάμισα σε κάτι τσιγγάνους που περνούσαν από κάτω. Τέσσερα αντίσκηνα στήσανε στην Aγιαβαρβάρα!

·        Με το πρώτο χιόνι έκανε σκι στον Παρνασσό και τον περάσανε για χιονοστιβάδα. Εκκενώσανε, άρον - άρον  την Αράχοβα! 

·        Έμαθα ότι πήγε επιτέλους για δίαιτα σε γνωστά κέντρα αδυνατίσματος και μέσα σε δύο εβδομάδες έχασε... 14 μέρες! 

Η       Η χαρά της Βέφας Αλεξιάδου. Περνάει δίπλα από την ηλεκτρική κουζίνα και το μάτι ανάβει μόνο του!

2 σχόλια:

Κωνσταντίνος Ν. Αθανασιάδης είπε...

Άντε τώρα να αποδείξεις πως ο Πάγκαλος δεν ανήκει σε μια ράτσα ανώτερης τάξης, στην ίδια ΡΑΤΣΑ με αυτούς που επικαλείται, όταν λέει ".οι πολιτικοί .. .. είναι πιο ψηλά .. και .. πιο έξυπνοι.." σ΄ αντίθεση με τους άλλους, αδιανόητους?, που είναι "..είναι κομμουνιστές, φασίστες και ηλίθιοι»"

Από την άλλη ΟΜΩΣ και στη Σκύρο οι ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥ πολιτικο-διαπλεκόμενοι μεγαλο-τσομπαναραίοι, είναι ανώτερης τάξης, ανήκουν κι αυτοί στην ίδια ΡΑΤΣΑ των ποιμένων με τον Πάγκλαλο, .. προσέξτε στο (1+30") ακόμη και τα παιδιά τους τη δείχνουν αυτή την ανωτερότητα από το δημοτικό σχολείο, κι αν αυτά είναι ΛΟΓΙΑ δασκάλου στο καφενείο!. Ο Πάγκαλος πάντως το δήλωσε ΚΑΙ δημοσίως!

Αλλά και πως να μη είναι ΠΤΥΧΙΩΔΩΣ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΙ, ΚΑΙ ανώτερης τάξης οι τσομπαναραίοι της Βουλής, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ εμπειρίας στη διαχείριση των ΤΑΠΙ και ΤΕΣΑΡΟΥΦ των ΕΠΙΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ πατρόνων της υποθηκευμένης Λευτεριάς της Ελλάδας

Τυχαίο είναι που ο πολιτικός εκτελεστής του ΔΝΤ και ΚΕΤ, με περίσσια περηφάνια ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ που τον έχει δίπλα του, ΚΑΙ!! μας τον χρεώνει, ΓΙΑ την εξυπνάδα του, όπως και τον άλλο το ΣΥΝΤΑΓΜΑ-το-λόγο-ΜΑΣΑΙΑ του ευνομούμενου της πολιτείας και του ΔΙΚΑΙΟΥ της Εκκλησίας του Δήμου!

Αλλά είπαμε ελλείψει πολιτικής παιδείας, ως και αυτοπεποίθησης για αυτο-θεραπεία, κόντρα στη πολιτική σηψαιμία των διαπλεκόμενων, πριν τους περιβάλλουν με το ΖΟΥΡΛΟ-μανδύα της ασυλίας του βουλευτού! ότι θέλει λέει! κι ότι δηλώνει θαρρεί πως είναι!

Κρίμα που στο τρίπτυχο του συνθήματος "ψωμί παιδεία ελευθερία" λείπει η ουσιώδης απαίτηση από την εξουσία, το ΔΙΚΑΙΟ!, που είναι η ΠΡΩΤΗ και ΒΑΣΙΚΗ προϋπόθεση για το ευνομούμενο της πολιτείας! σε κάθε πολιτειακό σύστημα!

Δεν είναι τυχαίο που το ΔΙΚΑΙΟ είναι εκτός της ύλης των σπουδών των αποφοιτούντων πολιτικο-οικονομο-λαιγεωνάριων τις απόφυσης και των δημόσιων σχολών, και των σχολών των ιδιωτών τραπεζιτών!

Βέβαια για τους δικονομολογο-λεγεωνάρειους δικαιοβάτες οι σχολές είναι ξέχωρες λόγο διακριτικών ρόλων στοΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΡΑΦΙΚΙΝΓΚ.

Ίσως και να χάσανε μιας ευκαιρίας ΑΝΩΤΕΡΩΤΗΤΑΣ ΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

ΜπαρμπαΝίκος είπε...

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ !!!!!!!!