Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

ΟΜΟΙΟΣ ΣΤΟΝ ΟΜΟΙΟ ΚΑΙ Η ΚΟΠΡΙΑ ΣΤΑ ΛΑΧΑΝΑ




Α. Γεωργιάδης: «Αν υπάρξουν απολύσεις γιατρών στον ΕΟΠΥΥ, σάς παρακαλώ αυτό δεν θέλω να το χρεωθεί η τρόικα, δεν θέλω να μου παίρνει τη δόξα ο Τόμσεν για τα αυτονόητα. Οι αποφάσεις είναι δικές μου»

Καλά ρε κωλοδημοσιογράφοι,  δε βλέπετε ότι έχετε να κάνετε  με ψυχασθενή; Για τον θλιβερό καλαμοκαβαλάρη μιλάμε, τον λοξία Α. Γεωργιάδη που τον καλείτε και ξεδιάντροπα τον αποκαλείτε κ. υπουργό, εξευτελίζοντας έτσι το δημόσιο λειτούργημα του υπουργού. Μπορεί η κυβέρνηση των δωσίλογων να τον έχρισε υπουργό, αλλά υπουργός στη συνείδηση του λαού δεν είναι. Ένα ακροδεξιό μαντρόσκυλο είναι, που μολύνει  με την παρουσία του την ήδη βαριά άρρωστη πολιτική ζωή του τόπου.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν νομίζω.
Ο κύριος Γεωργιάδης αφού πέρασε ένα ταχύρυθμο σεμινάριο μοντέρνου καπιταλισμού από τον κύριο Καισάριο αρθρογράφο και οικονομικό συντάκτη του Capital, βγήκε παγανιά να ξεσχίσει οτιδήποτε δημόσιο.
Και καλά κάνει έτσι πρέπει να κάνει κάθε έντιμος καπιταλιστής.
Το ζήτημα είναι πόσα εργαζόμενα βόδια τιμούν αυτόν τον νεογενίτσαρο της "ελεύθερης" αγοράς με την ψήφο τους.

Ανώνυμος είπε...

Γεμίσαμε μαντρόσκυλα .

Και τα μαντρόσκυλα φυλάνε τους λύκους.
Δεν φυλάνε το κοπάδι.

Ανώνυμος είπε...

Μια μορφή σχιζοφρένειας.Το κακό είναι ότι κατέχει και υπουργική καρέκλα.Ο κατάλληλος άνθρωπος είναι εκείνος που χάνει λάδια για να κάνει τις βρώμικες δουλειές των λαμογιών.