Pages

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Οι αλήθειες πονάνε! Δείτε το ξέσπασμα της δημοσιογράφου στον αέρα

Σπάνια ακούγονται τέτοια λόγια απο δημοσιογράφους!

Η δημοσιογράφος Άννα Δαβίτη τα λέει έξω από τα δόντια με παρρησία για όλους και για όλα!!!...
Αξίζει να δείτε το σύντομο βίντεο και να αναδειχθούν από την κοινωνία αυτοί οι δημοσιογράφοι που τα λένε έξω από τα δόντια.


Δείτε το συγκλονιστικό ξέσπασμα της Άννας Δαβίτη


4 σχόλια:

  1. Χάρρυ θα έλεγα να προσπαθείς να ενημερώνεις καλύτερα τον κόσμο παρά να βάζεις αμάσητες τις δηλώσεις ανθρώπων, όσο δίκαιη κι αν είναι η οργή τους.
    Η κυρία έχει απόλυτο δίκιο για τα αποτελέσματα της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης και τα χάλια μας αλλά οι αιτίες που παρουσιάζει είναι τουλάχιστον γελοίες.
    Το χρηματοπιστωτικό κεφάλαιο το 2008 φαλίρισε. Τα κράτη έπρεπε να ανακεφαλαιώσουν τις τράπεζες. Οι αμερικάνοι προτίμησαν να κόψουν χρήμα.Οι Ευρωπαίοι να φορτώσουν τα χρέη στους κρατικούς προϋπολογισμούς μετατρέποντας το τραπεζικό χρέος σε δημόσιο.
    Αυτό ήταν επιλογή των βορείων χωρών καθώς αυτά ήταν οι πιστωτές κι εμείς οι οφειλέτες.
    Αυτή είναι η αλήθεια για την κρίση και όχι οι άναρθρες κραυγές της κυρίας Δαβίτη.

    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οί άναρθρες κραυγές τής κυρίας Δαβίτη πού εσείς... αποκαλείτε?? είναι αληθινες και αντιπροσωπέυουν.. τά 2/3 τού λαού μας μέ 3000000 άνεργους !!!! καί ολίγον μάς απασχολή το χρηματοπιστωτικό,τράπεζες καί αμερικανοευρωπαίοι πού εσεις φλερτάρετε...κύριε!! ....( 61 ετων και ανεργος ) κυριε!!! ευχαριστω κυριε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ μου κύριε ξαναδιαβάστε το σχόλιο μου, δεν κάνω κριτική σε αυτά που λέει για την κατάσταση μας αλλά στις αιτίες που την δημιουργούν. Όταν είσαι δημοσιογράφος και έχεις δημόσιο λόγο οφείλεις να έχεις και κάποιες ελάχιστες γνώσεις οικονομίας αλλιώς δεν διαφωτίζεις απλά συσκοτίζεις.

    Άνεργος ετών 49

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πίσω από τα οικονομικά νούμερα και μοντέλα υπάρχουν οι άνθρωποι και πάνω από όλα είναι αυτοί, γιατί χωρίς το ..Κώστα τον Θανάση, την Ελένη, την Όλγα κλπ όλα τα νούμερα είναι άχρηστα, χωρίς να μπορούν να παράξουν οι άνθρωποι η οικονομίες είναι φυσικό να καταρρέουν.
    Η πίστωση δουλευει όταν οι άνθρωποι μπορούν να παράξουν υπεραξία με την εργασία τους άρα να έχουν κέρδοι οπότε να μπορούν να δανειστούν . Η "δουλεία" δεν παράγει υπεραξία για τους πολλούς αλλά για τους λίγους που συσσωρεύουν τον πλούτο οπότε δεν έχουν ανάγκη την πίστωση. Φυσικά μπορείτε να βάλετε στην θέση των ανθρώπων τα κράτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή