Παρασκευή, 2 Μαΐου 2014

Ο βαθύς ύπνος των Δικαίων … συνεχίζεται!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr
Αξιολογώντας κανείς τα γεγονότα και τις δυσχερείς καταστάσεις των τελευταίων χρόνων στην πατρίδα μας καταλήγει σε ένα και μόνο συμπέρασμα ότι την μεγαλύτερη ευθύνη για όλα αυτά την φέρει η …Ελληνική Δικαιοσύνη!!!

Ναι φίλες/οι το λέω και το πιστεύω γιατί αν δεν υπήρχε ο εναγκαλισμός της με την εξουσία, την παραεξουσία και τα εκάστοτε συμφέροντα όλα θα ήταν διαφορετικά!
Το τελευταίο “απίστευτο” που ακούσαμε έχει να κάνει με την κλήτευση του κ. Κασιδιάρη για να απολογηθεί γιατί υπέκλεψε την συνομιλία που είχε με τον κ. Μπαλτάκο ενώ δεν συζητείται καν το περιεχόμενο αυτής της συνομιλίας δηλ. η αποκάλυψη του πρώην κυβερνητικού γραμματέα πως οι ανακριτές και η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου πήραν εντολές από τον κ. Σαμαρά μέσω των υπουργών του για τον χειρισμό της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής. Φαντάζομαι πως οι σεβαστοί Αρεοπαγίτες δεν θα κάνουν την ανοησία να υποκύψουν στις περαιτέρω επιθυμίες του εφιαλτικού ντουέτου των Σαμαροβενιζέληδων δηλ. να απαγορέψουν την κάθοδο του εν λόγω κόμματος (εφόσον δεν υπάρχει τελεσίδικη δικαστική απόφαση) στις εκλογές της 25ης Μαΐου διότι είναι σίγουρο ότι μια τέτοια απόφαση θα εκληφθεί από μεγάλη μερίδα του εκλογικού σώματος ως προαποφασισμένη και υπαγορευμένη από τους Γερμανοτσολιάδες των Αθηνών.
κ. Δικαστές μετά την μεταπολίτευση βιώσαμε το “θάψιμο” πολλών υποθέσεων διαφθοράς πολιτικών (και όχι μόνο) ενώ η τελευταία υπόθεση με την “ομολογία” Μπαλτάκου κατακρήμνισε τελείως το θεσμό και το λειτούργημα σας στα μάτια του Ελληνικού λαού οπότε ευχή όλων μας είναι να ορθώσετε επιτέλους το ανάστημα σας απέναντι στους λιγοστούς επιόρκους συναδέλφους σας αλλά και στα τσογλάνια του Πολιτικοοικονομικού και Κοινοβουλευτικού “Χαμαιτυπείου” που μας κυβερνά!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΦΙΛΕ
ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΙΛΑΜΕ???
ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?????
ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ?
ΜΗΝ ΧΕΣΩ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ?
ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΧΑΡΥ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΒΛΑΚΑΣ ΛΑΟΣ ...ΑΠΕΡΓΕΙΕΣ ,ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΕΡΤ ΚΛΠ
ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΤΟΝ ΜΟΣΘΟ ΤΟΥΣ?
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ
ΕΑΝ ΘΕΩΡΩ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟ ΕΝΟΧΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ
ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΤΗΝ ΘΕΩΡΩ ΕΝΟΧΗ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Χάρρυ, έχω βαρεθεί και να γράφω,
εσύ ευτυχώς όχι!!!
Αλλά για άνοιξε το ελληνικό σύνταγμα
για να δεις ότι οι ανώτατοι δικαστικοί στη χώρα μας διορίζονται από τους υπουργούς, για να καταλάβεις
τι φταίει και η ελληνική δικαιοσύνη έχει τα χάλια που έχει.
Είμαστε η μοναδική χώρα απ΄τις δυτικό-ευρωπαϊκές, που οι ανώτατοι δικαστικοί διορίζονται από τον υπουργό δικαιοσύνης.
Είναι θεσμοθετημένη η διαφθορά!
Για ποια διάκριση εξουσιών μιλάμε!!;;