Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Ο Χρήστος Μπανιώρας Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Καλαμαριάς

Ο Χρήστος Μπανιώρας, από τις 4 Μαρτίου 2011, αποτελεί ενεργό μέλος του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Καλαμαριάς εκπροσωπώντας την ανεξάρτητη παράταξη «Όλοι για την Καλαμαριά» με επικεφαλής τον κύριο Βασίλη Τριανταφυλλίδη. Την θέση αυτή κλήθηκε να καλύψει ύστερα από την παραίτηση του κύριου Τάσου Αφεντουλίδη, που..
μετά από μια 25χρονη ενεργή παρουσία στην τοπική αυτοδιοίκηση , έθεσε υποψηφιότητα για το θεσμό του "Συμπαραστάτη του Δημότη".

Ο Χρήστος Μπανιώρας γεννήθηκε το 1982 στην Καλαμαριά όπου και μεγάλωσε. Έχει σπουδάσει Δημόσιες Σχέσεις και Επικοινωνιακή Πολιτική στο ATEI Δυτικής Μακεδονίας και πιο συγκεκριμένα στο Παράρτημα Καστοριάς. Εργάζεται στον κλάδο της εκπαίδευσης και πιο συγκεκριμένα είναι υπεύθυνος σπουδών και επικοινωνίας σε μεγάλο εκπαιδευτικό όμιλο.

Έθεσε για πρώτη φορά υποψηφιότητα στις δημοτικές εκλογές του 2006 με τον συνδυασμό του κύριου Βασίλη Τριανταφυλλίδη «Όλοι για την Καλαμαριά» και στις αμέσως επόμενες εκλογές, τον Νοέμβριο του 2011 εκλέχτηκε δεύτερος επιλαχών με τον ίδιο συνδυασμό.

Μετά την ορκωμοσία του, που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Καλαμαριάς ενώπιον του Δημάρχου και του υπόλοιπου Δημοτικού Συμβουλίου, ο Χρήστος Μπανιώρας δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστώ από καρδιάς όλους όσους με υποστήριξαν και μου έδωσαν την ευκαιρία και το βήμα, να καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια για να γίνει η Καλαμαριά πιο ανθρώπινη πόλη. Με απλά λόγια, ο κύριος στόχος είναι να κάνουμε την καθημερινότητα του πολίτη πιο απλή και λειτουργική αναφορικά με το περιβάλλον που ζει, εργάζεται και δραστηριοποιείται. Από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου , πλέον, θα συνεχίσω να μάχομαι για τα απλά, καθημερινά αλλά ουσιαστικά προβλήματα που ταλανίζουν την περιοχή μας και τους κατοίκους της. Οι άνθρωποι της γενιάς μου, έχουν την θέληση να προσφέρουν στον τόπο τους αλλά και το κουράγιο να προσπαθήσουν για μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Τέλος θα ήθελα να εκφράσω τις θερμότερες ευχαριστίες μου στον κύριο Βασίλη Τριανταφυλλίδη που πίστεψε σε μένα, και αφουγκράστηκε τις ανησυχίες και τα προβλήματα όπως τα βλέπει η γενιά που εκπροσωπώ. Ελπίζω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών σας. Σας Ευχαριστώ!»

Δεν υπάρχουν σχόλια: