Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ, ΑΚΟΥΤΕ;


"The small country has become little more than an EU protectorate"
 "Spiegel".

Κορυφαίος αξιωματούχος της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Reuters: "Χρειαζόμαστε κάποιον που να μιλάει την ελληνική, αλλά να μην είναι με το μέρος των Ελλήνων για να υπάρξει ευρεία παρέμβαση στα εσωτερικά της Ελλάδας, ώστε να προωθηθούν όλα όσα ζητούν οι δανειστές. Πρέπει να παρουσιαστεί προσεκτικά, ας το ονομάσουμε τεχνική βοήθεια... ή κάπως αλλιώς. Δεν μπορούμε να τους ποδοπατήσουμε. Θα υπάρξει μεγάλη αντίσταση. Η επίσημη εξουσία δεν θα είναι πλέον στα χέρια τους, οι Έλληνες πρέπει να το δεχθούν αυτό"

Αν υπάρχει συναίνεση, που όλα δείχνουν ότι υπάρχει, της κατοχικής κυβέρνησης στα εφιαλτικά σχέδια των φασιστοαρχιτοκογλύφων εταίρων μας, άμεσα πρέπει στο όνομα της Πατρίδας και της Ελευθερίας να εξεγερθούν οι Έλληνες…
Περιττό να περιμένουμε τα ειδικά δικαστήρια και τις κρεμάλες, τώρα να «μπουκάρουμε» στα σπίτια τους, στα γραφεία τους, στα υπουργεία τους και να τους πνίξουμε με τα ίδια μας τα χέρια…

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

4 σχόλια:

Gelosoil είπε...

τωρα για την βιαιη επιθεση που προτεινει ο αρθρογραφος ,διαφωνω .πρεπει να τους κρατησουμε ζωντανους,να πληρωσουν ,με κατασχεσεις περιουσιων,με φυλακιση.οχι θανατο.να μην γινουμε τυο ιδιο με δαυτους.εμεις (και θελω να πιστευω οτι ολοι οι ελληνες σκεφτονται ετσι) δεν ειμαστε απολιτιστοι ,σαν τους εκπαιδευμενους απο τους βαρβαρους πολιτικους μας.Η ζωη ολων εχει αξια,το ξερουμε αυτο γιατι παντα ειμασταν λιγοι ,και μονο ενωμενοι νικουσαμε και επιβιωναμε.δεν χρειαζομαστε να γινουμε εγκληματιες σαν αυτους που καταδικαζουμε.μονο αυτοι θα εκαναν τετοιες πραξεις.θα εβγαζαν το στρατο και την αστυνομια να χτυπησει και να σκοτωσει.η δικη μας αντισταση στην διαφθορα τους και στην διαφθορα που προσπαθουν να μας ριξουν ολους,δεν θα πεσουμε.στην παγιδα τους ωστε να εχουν δικαιολογιες για τους φονους πολιτων ,δεν θα τους δωσουμε.ειρηνικα ,αοπλοι ,και νικητες.και πανω απ ολα ανθρωποι,ελληνες,ζωντανοι.οχι ετοιμοθανατα λαμογια με κιτρινισμενα προσωπα απο την ενοχη και την γνωση οτι ειναι παρασιτα.για αυτο και αντιδρουν βιαια.γιατι ξερουν οτι δεν εχουν την παρεαμικρη αξια να υπαρχουν,οτι δεν ειναι αξιοι για την δυναμη που τους δοθηκα απο τον λαο.και φοβουνται.μην χασουν την θεσουλα,τα προνομια,το βολεμα.Για αυτο πρεπει να τους στειλουμε να σκαβουν για την υπολοιπη ζωη τους,οχι να τους λυτρωσουμε φορτωνοντας τους εαυτους μας με την ενοχη για το αιμα τους.σιγα μην χρεωθουμε την υπαρξη των ανυπαρκτων.

Ανώνυμος είπε...

Και να τους ταιζουμε τζαμπα ολους αυτους στην φυλακη ισοβια ;;;

Ανώνυμος είπε...

κ. Χάρρυ Κλυνν
Σε ακολουθώ από το 1976. Οι απόψεις μας δεν διαφέρουν στο ελάχιστο, αν και ανήκουμε σε διαφορετικούς πολιτικούς χώρους (τώρα δεν ανήκω πουθενά)
Μια ερωτησούλα μόνο.
Αυτή η γ@...νη Τρόικα γιατί δεν λέει να βάλουμε φυλακή τους κλέφτες και να το απαιτήσει μάλιστα. Να ζητήσει τα κλεμμένα, μια και τα 300 γουμαρια δεν το κάνουν;
Ευχαριστώ
Να 'σαι καλά

MiV είπε...

Δυστυχώς, αν δε χυθεί αίμα (από την πλευρά τους) δεν πρόκειται να φοβηθεί κανένας από δαύτους. Όλοι (οι βολευτές) το παίζουν διαφωνούντες αλλά στο τέλος πάντα κάνουν ότι τους λένε για να μη χάσουν την καρέκλα. Αν δε φοβηθούν, δεν πρόκειται να κάνουν πίσω.
Εξέγερση όμως, δε μας βλέπω να κάνουμε. Είμαστε πολύ δειλοί. Κότες. Υπομένουμε καρτερικά το θάνατό μας χωρίς κιχ. Κανένας δε θέλει να ξεβολευτεί από την πολυθρόνα του, ακόμη κι αν είναι το τελευταίο πράγμα που θα του πάρουν. Προσωπικά γνωρίζω άτομα που προτιμάνε να φύγουν από την Ελλάδα παρά να μείνουν να πολεμήσουν γι' αυτήν. Εγώ όμως θέλω να πολεμήσω για την πατρίδα μου. Δε βλέπω όμως κανένα πρόθυμο να πολεμήσει μαζί μου. Βλέπω μόνο συνδικάτα να αγωνίζονται για τα "θέλω" τους, αλλά όχι για τα "πρέπει" των Ελλήνων. Πάντα ο έλληνας αγωνιζόταν για την πάρτη του, για κανέναν άλλον. Ίσως να μας αξίζει να χαθούμε ως έθνος μιας και είμαστε τέτοια φάρα. Αλλά ρε γαμώτο, θέλω να παλέψω για να ζήσω. Να ζήσω σε μια Ελλάδα χωρίς μίζες, κουμπαριές, διαπλεκόμενους.
Μακάρι να με αξιώσει ο Θεός να το ζήσω αυτό. Και είμαι μόνο 35.