Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ…


Καλησπέρα, αδέρφια...
Άντε να δούμε τι θα βγάλει ο μπαξές σήμερα στη χώρα της παραδοξότητας, της απόγνωσης και της εξαθλίωσης…
Στη χώρα των «φρενοβλαβών πολιτικών» και των «αμέτοχων υπηκόων»…
Στη χώρα που καταδιώκονται οι ενάρετοι και επιβραβεύονται οι επίορκοι…
Στη χώρα που η «πολιτική μαφία» που καταλήστεψε το δημόσιο χρήμα και οδήγησε έναν ολόκληρο λαό στην ανέχεια και στο μαρασμό, εμφανίζει τον εαυτό της ως καλό Σαμαρείτη και «Σωτήρα!»
Και ένας απ’ αυτούς τους «Σωτήρες» ο πολύς Α. Σαμαράς που μας έσωσε από την καταστροφή υπερψηφίζοντας το μνημόνιο με το οποίο δανειστήκαμε 130 δις για να κουρέψουμε…107 και για να επιστρέψουμε στα 120 ή 129%!! το…2020, υπό την προϋπόθεση, βέβαια, της συνεχούς κατ’ έτος ανάπτυξη της τάξεως του 3-5%!!!
Αν είναι δυνατόν! Και ο άνθρωπος αυτός που για να μετρήσει μέχρι το είκοσι πρέπει να βγάλει και τις κάλτσες του μια και δεν του φτάνουν τα δάχτυλα των χεριών του, όχι μόνο μας θεωρεί ηλίθιους, αλλά άρχισε ήδη να συμπεριφέρεται, με τις ευλογίες της Τρόικας ασφαλώς, ως «εν δυνάμει» πρωθυπουργός!!!
Μόνο που δεν είναι και ούτε πρόκειται να γίνει, γιατί όπως λέει και ο έγκριτος Γ Δελαστίκ, «για να γίνει πρωθυπουργός ο Α. Σαμαράς πρέπει όχι μόνο να βγει πρώτο κόμμα η ΝΔ στις εκλογές, αλλά και να βρει συμμάχους που θα τη στηρίξουν μετεκλογικά και μαζί τους να συγκεντρώνει στη Βουλή πάνω από 151 βουλευτές, πράγμα καθόλου μα καθόλου εύκολο. Αν μάλιστα στο αντιμνημονιακό κόμμα που ίδρυσε ο Πάνος Καμμένος συμμετάσχουν ο Γιάννης Μανώλης και μερικοί από τους διαγραφέντες βουλευτές της ΝΔ και επιπροσθέτως οι κινήσεις της Λούκας Κατσέλη οδηγήσουν στη συγκρότηση αντιμνημονιακού κόμματος και στον χώρο του ΠΑΣΟΚ, τότε καθίσταται εξαιρετικά πιθανό το ενδεχόμενο η ΝΔ όχι μόνο αυτοδυναμία να μην πάρει, αλλά να μην μπορούν ούτε καν από κοινού με το ΠΑΣΟΚ να συγκεντρώσουν 151 βουλευτές!»
Άντε, λοιπόν, να δούμε τι θα βγάλει ο μπαξές…

Δεν υπάρχουν σχόλια: