Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Την Κυριακή 1η Απριλίου, στις 9μ.μ. θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε ζωντανά την πρώτη διαδικτυακή-τηλεοπτική εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου Live από τον eniko.





Αγαπητέ Νίκο
Σου εύχομαι ολόψυχα στο καινούργιο και εξαιρετικά ενδιαφέρον διαδικτυακό σου εγχείρημα, ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!
«Να σκίσεις» που λέμε στη θεατρική γλώσσα.
Σύντομα, βέβαια, θα έχεις υπολογίσιμο αντίπαλο αφού εδώ και καιρό έχω αποφασίσει με τη συγγραφική συμπαράσταση του συνεργάτη μου Λάκη Μπέλλου (Πάμε Λουκέτο) να παρουσιάζω διαδικτυακά τις «ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ»
Το παρήγορο για ‘σένα είναι ότι οι «ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ» θα βγαίνουν στις 11 μμ.

Φίλος σου πάντα


Χάρρυ Κλυνν

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΓΑΠ ζητησε πολιτικο ασυλο στην Τουρκια!!!

πηγη>>
http://kopais.blogspot.com/2012/04/blog-post_01.html

Πέτρος Δ. είπε...

Χάρρυ, πόσα θες να μας τρελάνεις; Μετά τον Αντωνάκη το Σαμαρά, φίλος σου είναι και ο κ. Νίκος -να τριφτώ με οινόπνευμα- Χατζηνίκος; Καλά, κατάπιαμε τη φιλία σου με τον φτωχολογιά "ήμουν κι εγώ στο κότερο"... τι άλλο θέλεις για να πειστείς ότι σε αγαπάμε, να πηδηχτούμε απ' το παράθυρο; Με το μπαρδόν βρε αδερφέ, αλλά κάνε λίγο κράτει κι εσύ με τις φιλίες σου, τις -λύκο.
Κι όσο για τις ευχές σου, μην ανησυχείς, η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη για το φίλο σου, φροντίζει να μην αφήνει περιθώρια αμφισβήτησής της, αφού λογοκρίνει ό,τι τον χαλάει. Το μαύρο σκοτάδι έφαγε το σχόλιο που του έστειλα στην ανάρτησή του με τίτλο "Συγνώμη ή παραίτηση" για τον Μπαμπινιώτη και το απόλυτο έρεβος το επαναληπτικό σχόλιο, που ήταν το παρακάτω :
" Δύο φορές -χθες το μεσημέρι και σήμερα το πρωί-στην ανάρτηση "Συγνώμη ή παραίτηση!" σχόλιο του Νίκου Χατζηνικολάου" έστειλα το δικό μου παρακάτω σχόλιο, το οποίο το έφαγε (δις) το σκοτάδι :
"Το σχόλιό μου από χθες το μεσημέρι χάθηκε φαίνεται κάπου στη διαδρομή, ελπίζω όχι εγκεφαλική, γι' αυτό το επαναλαμβάνω προσπαθώντας να το διατυπώσω όσο πιο πιστά με το αρχικό στο οποίο έγραφα :
Το "συγνώμη" πού το βρήκατε κ. Χατζηνικολάου; Συγγνώμη, αλλά αυτό δεν υπάρχει πουθενά.
Για το επιχείρημά σας : "Και μιλούμε για ένα νόμο που ψηφίστηκε με ευρύτατη κοινοβουλευτική πλειοψηφία και που απέσπασε εξαιρετικά θετικά σχόλια απο τη μεγάλη πλειονότητα των Ελλήνων" έχω να πω ότι από τη στιγμή που οι πολιτικοί με ευρύτατη πλειοψηφία κατ' εντολή των Αγορών σχημάτισαν και στηρίζουν την παρούσα παράνομη κυβέρνηση Παπαδήμου και οι δημοσιογράφοι -οι μεγαλοδημοσιογράφοι- σε αγαστή συνεργασία ή συνέργεια -ή και ένοχη ανοχή (προσθέτω)- την δέχτηκαν και την νομιμοποίησαν, για ποιες ευρύτατες πλειοψηφίες μιλάμε όταν είναι δεδομένο πλέον πώς δημιουργούνται αυτές, έστω και αν ο συγκεκριμένος νόμος ψηφίστηκε από την προηγούμενη Βουλή; (δεν υπεισέρχομαι στην αξιολόγηση του νόμου, έτερον-εκάτερον).
Ευχαριστώ."
-Πώς είσθε, καλά;
-Πολύ Καλά, το αυτό επιθυμώ και
δι' υμάς...
ή αλλιώς...
Χαιρετίσματα εις τους ιδικούς μας.