Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

ΠΛΗΡΩΝΕ Μ@&@#$ ΕΛΛΗΝΑ!




Kυρία Διαμαντοπούλου, σας θαυμάζω, μπορώ να κάνω και αλλιώς; Θαυμάζω το πνεύμα λιτότητας που σας διακρίνει, την κατανόηση που έμπρακτα δείχνετε στην ανάγκη να εξοικονομήσουμε πόρους από παντού, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το δυσβάσταχτο χρέος που μας κληρονόμησαν οι άφρονες κυβερνήσεις της δεξιάς και οι σπάταλοι και επιδειξιομανείς προκάτοχοί σας στο Υπ. Παιδείας. Ας μάθουν οι παλαιότεροι και ας διδαχθούν οι νεώτεροι από τη μετρημένη και συνετή σας διαχείριση στο Υπ. Παιδείας, όπου με τη συνεργασία τριάντα και μόνο ειδικών συμβούλων, τακτικών συνεργατών, ατάκτων προσκεκλημένων, ειδικών επιστημόνων, ανειδίκευτων κολλητών,  μετακλητών κομματόσκυλων κλπ… κλπ… καταφέρατε μέσα σε δύο χρόνια να κάνετε την παιδεία μπουρδέλο! Σας αξίζουν θερμά συγχαρητήρια…

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σαλομ Αννα...........
Σαλομ

Ανώνυμος είπε...

Χένρι Κίσινγκερ, "Ο λαός των Γκρεκών είναι αναρχικός και δύσκολος να τιθασευτεί. Γι` αυτό πρέπει να τον χτυπήσουμε βαθιά στις πολιτιστικές του ρίζες. Τότε ίσως αναγκασθεί να συμμορφωθεί. Εννοώ να πλήξουμε τη γλώσσα του, την θρησκεία του, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε την δυνατότητά του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει, ώστε να μην μας παρενοχλεί στα Βαλκάνια, στην Ανατολική Μεσόγειο και στην Μέση Ανατολή, σε όλη αυτή την νευραλγική περιοχή στρατηγικής σημασίας για μας".

Κατι μου θυμιζει...........
κατι μου θυμιζει..........

Ανώνυμος είπε...

Η Αννούλα αφού διέπρεψε στο υπουργείο Παιδείας μετακινήθηκε στο Υπουργείο του Βλάκα Ραταπλάν του κινήματος ο οποίος μετακινήθηκε στα παλιά γνωστά του λημέρια για να ολοκληρώσει τις εντολές των αφεντικών του(βλέπε στρατόπεδα φύλαξης μεταναστών).Αχ βρέ κακομοίρα Ελλάδα μετά απο 2500 χρόνια οι εφιάλτες εξακολουθούν να ζούν στα χώματα σου.