Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΙΑ ΤΑΞΙΚΟΣ

..με τους εκτελεστές συμβολαίων να εξαπολύουν βόμβες μαζικής ανθρωποκαταστροφής!!

Από τον Ευγένιο Ανδρικόπουλο

Δεν θα κουραστώ να το γράφω αδέλφια.. Ο πόλεμος είναι τόσο βαθιά ταξικός που ακόμη και το ιδεολογικό σκάφος του κατέχοντος την πατέντα του  νεοφιλελευθερισμού Ρικάρντο, θα βυθιζόταν αύτανδρο στην αίσθηση των συνεπειών του. Επειδή πρόκειται για την μέχρι κεραίας υιοθέτηση της ευγονικής του εν ονόματι Φιλίππου πριγκιπικού τέρατος. Με δυο λόγια ανθρωποκαταστροφή!!

Βγαίνει χθες ο εκπρόσωπος της πολιτικής συμμορίας που διαφεντεύει τον τόπο (και δεν εννοώ αποκλειστικά την.......... τρόϊκα εσωτερικού), αυτό το πολιτικό απόπλυμα ο Στουρνάρας, και με το θράσος χιλίων πιθήκων δηλώνει πως:

«Έχουμε το ακριβότερο κοινωνικό κράτος στην Ευρωζώνη και δεν μπορούμε να το συντηρούμε άλλο με δανεικά!!!»

Όποιος έχει ίχνη όχι πληρότητα, απλώς ίχνη γνώσεων κοινωνικού κεντρικοευρωπαϊκού ή Σκανδιναβικού κράτους, του προκλήθηκε αυτομάτως η αντιστροφή της λειτουργίας του πεπτικού του συστήματος, αλλά κρατείστε την ανάσα σας μερικά δεύτερα πριν εξοργιστείτε.
Επειδή η χυδαιότητα του ψεύδους του δεν είναι τυχαία..

Εκτελεστής συμβολαίων είναι. Των συμβολαίων που έχουν υπογραφεί στις μιαρές λέσχες της διεθνούς ελίτ το δόγμα των οποίων είναι «καμιά ζωή μη αντάξια της ζωής» σε μια παράφραση της Αποστολικής ρήσης του Παύλου «πας μη εργαζόμενος, μηδέ εσθιέτω..» Αν ο Παύλος είχε λησμονήσει πως υπάρχουν πέραν των υπερηλίκων και παιδιά ετούτος εδώ τον έχει υπερβεί κατά τούτο: Θέλει τα παιδιά γρανάζια στην παραγωγική τους μηχανή και τους υπερηλίκους ή τους ανάπηρους στον Καιάδα με τους πειθαναγκασθέντες στην ανεργία να τους ακολουθούν

Και ιδού η κατά την καθεστωτική εφημερίδα έθνος απόδειξη. ««Περίπου 740.000 άνεργοι δεν παίρνουν επίδομα από τον ΟΑΕΔ (...) μπορεί να ακουστεί σκληρό αλλά θα το πούμε. Εκείνοι που θα μπουν στην εφεδρεία θα παίρνουν τουλάχιστον το 65% του μισθού. Οι 740.000 άνεργοι, τι παίρνουν; Αναλογίστηκε άραγε κανείς πόσο σκανδαλώδης είναι η διαφορετική μεταχείριση των πολιτών;».

Να σας το μεταφράσω: Αντί να λαμβάνουν όλοι οι άνεργοι αυτό το πενιχρό επίδομα επιβίωσης, να μην το παίρνουν ούτε εκείνοι της εφεδρείας έτσι ώστε η εξίσωση προς τα κάτω να επιφέρει την κοινωνική δικαιοσύνη!!

Μέχρι αυτή την στιγμή και σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, δεν σημειώθηκε κάποιος επιτόπιος κοινωνικός σεισμός στην επί της οδού Πλακεντίας κορακοφωλιά -των εργολάβων κοινωνικών κηδειών- έτσι ώστε από την προς τα κάτω εξίσωση να μην εξαιρεθεί αυτή (η κορακοφωλιά) του μηδενικού σημείου που νομοτελειακά η επερχόμενη λαϊκή δικαιοσύν θα επιφέρει. Για να μετασχηματιστεί αυτή σε ελληνικό σημείο zero  κατά τα πρότυπα τα Αμερικανικά..

Δεν υπάρχουν σχόλια: