Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Ο Νίκος Νικολόπουλος ανεξάρτητος βουλευτής άστραψε και βρόντηξε για τα παιδιά της λέσχης Bilderberg

nikolopoulos


Ο Νίκος Νικολόπουλος ανεξάρτητος βουλευτής, άστραψε και βρόντηξε στην χθεσινή ραδιοφωνική συνέντευξη για τα παιδιά της λέσχης Bilderberg, τον Αντώνη Σαμαρά, τον Γ. Παπανδρέου και όλους τους υπουργούς της κυβέρνησης του.
Δήλωσε  χαρακτηριστηκά,πως ,»δεν περίμενα το παιδί του Ευάγγελου Αβέρωφ ,ο οποίος τον έκανε πρόεδρο της ΟΝΕΔ να φερθεί τόσο σκάρτα στους Νεοδημοκράτες και να συμπράξει με τα δύο κόμματα»
Ο κύριος Ν. Νικολόπουλος τόνισε πως ,»όταν εξελέγη πρόεδρος της ΝΔ ο Αντώνης Σαμαράς και τον τοποθέτησε Τομεάρχη εργασίας  της ΝΔ, ερχόταν και μου έλεγε για την στάση που κρατήσαμε εναντίον του μνηνομίου, και στην Ευρώπη αυτά που λέγαμε τότε, έρχονται σήμερα να τα παραδεχθούν, το πόσο κακό έκανε το λάθος μνημόνιο.
Το πατριωτικό κόμμα της ΝΔ, του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή ο οποίος τόλμησε να πετάξει τότε με τις κλωτσιές τον Ανδρεάδη ιδιοκτήτη της Εμπορικής Τράπεζας, που δεν πλήρωνε κανένα φόρο,  τα είχε βάλει  και με τον Σταύρο Νιάρχο και τον Αριστοτέλη Ωνάση, ενώ ο σημερινός πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς κάθεται προσοχή με το ένα πόδι στους εκδότες και εργολάβους, αλλά και στους ξένους τοκογλύφους», και συνεχίζει  λέγωντας…. 
«Για παράδειγμα, έκανα επερώτηση στον πρωθυπουργό για συγκεκριμένο εργολάβο και εκδότη εφημερίδος ο οποίος έχε μέσα στην εφημερίδα και τα site του ηλεκτρονικό τζόγο, η δε αρμόδια αρχή του επέβαλε πρόστιμο 200.000 Ευρώ. Αυτεπάγγελτα η υπόθεση πήγε ως κακούργημα στον εισαγγελέα, αλλά όλως παραδόξως η δικογραφία εξαφανίστηκε. Σε γραπτή μου ερώτηση προς το ΣΔΟΕ και τον Άρειο Πάγο μου απάντησαν ότι δικογραφία δεν υπάρχει, αυτά συμβαίνουν με την κυβέρνηση Σαμαρά.»
«Το θέμα αυτό είναι μια βόμβα μεγατόνων». τόνισε ο κύριος Ν. Νικολόπουλος που σήμερα τοκογλύφοι, εκδότες, εργολάβοι, κάνουν κουμάντο την Ελλάδα.
Είπε ακόμα πως,» δεν μπορεί ο Σίμος Κεδίκογλου που είναι παιδί του ΠΑΣΟΚ να κανονίζει του πατριώτες Νεοδημοκράτες που έδωσαν τόσα χρόνια αγώνα και να τους κρίνει αναλόγως. Εμείς είμαστε η ΝΔ, δεν είναι αυτοί. Αυτή είναι μια ανοιξιάτικη πολιτική και θα φύγει σύντομα . Ο λαός θα τους πετάξει έξω, θα καταντήσουν το κόμμα όποτε γίνουν εκλογές να λάβει το 10%.
Αυτά τα ιστορικά κόμματα του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή και του Ανδρέα Παπανδρέου, κατάντησαν να είναι κόμματα με αρχηγούς παιδιά του Κολεγίου, που δεν έχουν εργαστεί ποτέ. Επίσης οι συνάδελφοι βουλευτές της Μακεδονίας να μην κάνουν το λάθος και ψηφίσουν αυτά τα μέτρα που εξαθλιώνουν τον Ελληνικό λαό.
Υπάρχουν έντιμοι άνθρωποι  στην ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, αλλά και στα άλλα κόμματα»
Ο λαός αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα. Ο βουλευτής Αχαΐας αναφέρθηκε  επί του θέματος ότι ,» Ο  κόσμο της Δυτικής Μακεδονίας τον χειμώνα θα περάσει δύσκολα, δεν θα έχει ούτε πετρέλαιο, ούτε ξύλα. Σας προτείνω κύριε Βάνη, να βάλετε και εσείς τζόγο στην εφημερίδα σας και να ανοίξετε ένα λογαριασμό όπου τα χρήματα θα πηγαίνουν σ΄ αυτούς τους συμπολίτες μας που έχουν πρόβλημα, ωστε με τα χρήματα αυτά  να αγοράσουν πετρέλαιο ή ξύλα.
Πάντως εμείς  και πολλοί άλλοι θα αντισταθούμε. Ο γιος του φορτηγατζή όπως είναι ο Ν. Νικολόπουλος σηκώθηκε και έφυγε, αφήνοντας τον κύριο Τόμσεν σύξυλο.
Να πείτε στον φίλο μου Χάρρυ Κλυνν όταν έγραψε στο blog  του ορισμένα αρνητικά σχόλια προκαλώντας πανικό στου Μαξίμου, τότε ο Αντώνης Σαμαράς μου είπε να μην δώσω συνέχεια. Απευθύνομαι στο φίλο μου Χάρρυ Κλυνν και του λέω ότι στην παράταξη της ΝΔ υπάρχουν παλικάρια»
Σε ερώτηση του δημοσιογράφου Νίκου Βάνη για τις πρακτικές του παρακράτους που σπάει ακόμα και  τις προσωπικές ηλεκτρονικές αλληλογραφίες (e mail) δημοσιογράφων  και όχι μόνο ,ο κ. Νικολόπουλος  απάντησε, “ποιος είναι ο διοικητής της ΕΥΠ, τον γνωρίζετε κύριε Βάνη;;” Είναι  πολιτικός μηχανικός, συνεργάτης  και φίλος του Αντώνη Σαμαρά. Λυπάμαι πολύ εάν έφτασε ο Αντώνης  σ΄ αυτό το σημείο, στο να σπάνε κωδικούς από email δημοσιογράφων για να  αποκτήσει  κάποια πληροφορία, το παρακράτος συνεχίζεται.
Εάν θέλει ο κύριος Αντώνη Σαμαράς ας βγάλει την λίστα Λαγκάρντ και να πει ποιος είναι ο αρχηγός κόμματος που έβγαλε στο εξωτερικό  τα χρήματα, αλλά και φίλοι του επιχειρηματίες. Εμείς κύριε Βάνη, θα μείνουμε όρθιοι και θα παλέψουμε, στην ΝΔ, εμείς είμαστε και όχι αυτοί που θέλουν να μας διώξουν, όπως λέει ο κύριος Σίμος Κεδίκογλου»
Ο  ανεξάρτητος βουλευτής κύριος Ν. Νικολόπουλος  ,σε πολλά ακόμα αναφέρθηκε  ,την συνέντευξη του οποίου θα διαβάσετε από την απόλυτη τηλεφημερίδα elliniko-fenomeno.gr και θα την ακούτε ανά τακτά χρονικά διαστήματα από το ψηφιακό ραδιόφωνο elliniko-fenomeno.com.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

OXI-OXI-OXI στο θέμα της ψήφου των Κουβέλη/Σαμαρά/Βενιζέλο !! Τα λαμόγια !! Κούνια που σε κούναγε Κουβέλη/Σαμαρά/Βενιζέλο/X.A. !! ΛοβοτομημένOI ΗλίθιOI ΜαλάκEς !! Θα πεθάνOYN από έκπληξη KAI πληξη !!!

Ανώνυμος είπε...

http://apostratoi.blogspot.gr/2012/10/blog-post_12.html

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΡΤΑΛΙ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΕ...ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΦΕΡΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΣΗΜΕΙΟ.....