Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΛΙΑ Ν' ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΑ ΤΡΑΒΑΕΙ Η ΦΑΛΑΚΡΗ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ!

Σκούζει κατά του Τσίπρα και της Δούρου ο (πανικόβλητος) Μαυρίδης του Capital

Ο Θανάσης Μαυρίδης  
 
Ο Θανάσης Μαυρίδης
“ Πανικόβλητοι οι υποστηρικτές των μνημονίων ενώπιον της προοπτικής διακυβέρνησης της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ ”

Ο κ. Θανάσης Μαυρίδης του Capital.gr είναι γνωστός για την υποστήριξη που παρέχει στις κυβερνήσεις του μνημονίου και της οικονομικής και κοινωνικής καταστροφής. Επίσης είναι γνωστός για την στήριξη που παρέχει στην τραπεζοκρατία. Λογικό θα πει κανείς. Διευθυντής οικονομικής ιστοσελίδας είναι και όλοι γνωρίζουν την... ειδική σχέση. 

Ποιος δεν θυμάται εξάλλου τον κ. Μαυρίδη, ο οποίος είχε σπεύσει να "χαιρετήσει" την ίδρυση του νεοφιλελεύθερου μορφώματος του νεοφιλελεύθερου απόφοιτου λυκείου Τζήμερου "δημιουργία, ξανά", να τάσσεται υπέρ των πλειστηριασμών της πρώτης κατοικίας από τις τράπεζες (Διαβάστε ΕΔΩ).

Ποιος δεν θυμάται ακόμη τον κ. Μαυρίδη να εγκωμιάζει και να αποθεώνει το 2008 τον επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, ο οποίος στη συνέχεια προφυλακίστηκε,  χαρακτηρίζοντάς τον "άνθρωπο φαινόμενο" (Δείτε ΕΔΩ).

Σήμερα ο κ. Μαυρίδης υπογράφει ένα άρθρο με τίτλο "Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι ήδη εδώ! Θεού επιτρέποντος!", το οποίο αντανακλά την αγωνία και τον πανικό του Μεγάρου Μαξίμου, αλλά και της παρασιτικής επιχειρηματικής, μιντιακής, τραπεζικής σέχτας που καθιστά δηλωτική την ανησυχία της για την έλευση του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, λαού θέλοντος, βεβαίως, βεβαίως. 

Ο κ. Μαυρίδης αναπαράγει όλη την προπαγάνδα των δεξιών και ακροδεξιών υποστηρικτών του μνημονιακού θιάσου του οποίου ηγείται ο Αντώνης Σαμαράς. Γράφει μεταξύ πολλών άλλων: "Η κυρία Δούρου έχει ήδη δείξει τα πρώτα δείγματα γραφής, σηκώνοντας την παντιέρα της επανάστασης κατά του μνημονίου. Κι έτσι δημιουργούν μέτωπο στον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης αρνούμενοι στην πράξη να ελέγξουν τις συμβάσεις που μετατράπηκαν από ορισμένου σε αορίστου χρόνου. Να δουν αν υπάρχουν πλαστά πιστοποιητικά, αν όλα έχουν γίνει σύμφωνα με τον Νόμο. Επισήμως υποστηρίζουν ότι εναντιώνονται τις "στείρες λογικές αξιολογήσεων". Στην πράξη δεν θέλουν να διαταράξουν την σχέση τους με το εκλογικό τους σώμα".

Και φυσικά δεν παραλείπει να αναπαράγει την προπαγάνδα που χρησιμοποίησε η Νέα Δημοκρατία σε όλες τις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις, με το φαιδρό επιχείρημα ότι "η Αριστερά έχει κυβερνήσει και φέρει ευθύνες". Γράφει λοιπόν ο υποστηρικτής των μνημονίων και των πλειστηριασμών της πρώτης κατοικίας, αλλά και θαυμαστής του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη: "Η αριστερά μάς έχει δείξει δείγματα γραφής εδώ και χρόνια κι ας λένε ότι δεν έχουν κυβερνήσει. Λες και οι πρώην βουλευτές και στελέχη του ΠΑΣΟΚ που έσπευσαν να αλλάξουν σημαία δεν είχαν ποτέ τους κυβερνήσει. Λες και δεν ήταν η αριστερά που πολέμησε με λύσσα στο παρελθόν κάθε προσπάθεια αξιολόγησης στους χώρους εργασίας, στα πανεπιστήμια. Η κυρία Δούρου δεν κάνει κάτι διαφορετικό από αυτό που η ίδια και η σύντροφοί της έχουν ήδη κάνει εδώ και δεκαετίες".

Και βέβαια ο Μαυρίδης δεν παραλείπει να αναφερθεί στις τελευταίες επισκέψεις του, Αλέξη Τσίπρα στο Άγιο Όρος και στον Πάπα της Ρώμης. Και σε αυτό το επίπεδο κατηγορεί τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Θα βόλευε τον κ. Μαυρίδη να χαρακτηρίζει τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης "περιθωριαοποιημένο" και άλλα τέτοια όμορφα. Δεν του κάθισε, όμως, και ανέφερε κάποια ακατάληπτα.

Διαβάστε τη συνέχεια με δική σας ευθύνη: 

"Αυτό που μας κάνει όμως εντύπωση είναι ότι η αριστερά γίνεται χριστιανική. Ο κ. Τσίπρας αφού επισκέφτηκε το Άγιο Όρος επισκέφτηκε και τον Πάπα Φραγκίσκο. Ξέραμε ότι υπάρχουν χριστιανοδημοκράτες. Τώρα θα πρέπει να μάθουμε και τους χριστιανοσοσιαλιστές. Κι εν πάση περιπτώσει, υποψιαζόμαστε ότι βρήκαμε ένα κοινό σημείο του Αντώνη Σαμαρά με τον Αλέξη Τσίπρα: Μιλούν και οι δύο με τον Θεό. Η διαφορά τους είναι ότι ο Αλέξης το ανακάλυψε μόλις τελευταία...

Εμείς θα ρωτήσουμε καλοπροαίρετα. Τον Αντώνη Σαμαρά τον ρώτησε πριν συντάξει τον άρθρο ή κάπου στο δρόμο χάθηκε;

Διαβάστε ολόκληρο το αντιαριστερό άρθρο του θαυμαστή του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη ΕΔΩ

Periodista 

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εκτιμώ απεριόριστα τις τρίχες που εγκατέλειψαν τέτοιο κεφάλι

Ανώνυμος είπε...

Καλά αυτός και οι δικοί του,δεν εχουν μέλλον.
Εγώ περιμένω να έρθουν να μας σώσουν οι λεφταδες του ΣΥΡΙΖΑ.

Ανώνυμος είπε...

Άρα, όπως εγώ καταλαβαίνω, αφού είναι αντιαριστερός να τον στείλουμε στην πυρά.
Αυτή είναι η δημοκρατία των αριστερών. Είσαι αντιαριστερός; στα τάρταρα.

Ανώνυμος είπε...

Δε βαρεθήκατε ρε μαλάκες 60 χρόνια κυβερνάτε! Αφήστε την Ευρωπαϊκή Αριστερά να κυβερνήσει μήπως αλλάξει κάτι σ΄αυτόν τον τόπο!

Ανώνυμος είπε...

Σκούζει αυτή η σκατοφατσα το κολαντερο. Αυγοκεφαλε σκουληκομερμιγκοτρυπα.

Ανώνυμος είπε...

Κρυφοδεξιουλης μπαγασικο
Το τρως το φάει σου ρε.