Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

«Οι διαπραγματεύσεις δεν κατέρρευσαν, οι συζητήσεις των δανειστών με τις ελληνικές αρχές συνεχίζονται»

 
Οι διαπραγματεύσεις δεν κατέρρευσαν και αυτό έχει σημασία, δήλωσαν πηγές για τις συζητήσεις με τους δανειστές.

«Οι συζητήσεις των δανειστών με τις ελληνικές αρχές συνεχίζονται, και στο σημείο αυτό πρέπει να δοθεί η ανάλογη σημασία», τονίστηκε στην ιστοσελίδα mignatiou.com από πηγές που παρακολουθούν από κοντά τις διαπραγματεύσεις.

Το σχόλιο έγινε μετά την ανακοίνωση του εκπροσώπου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, ο οποίος απαντώντας σε ερώτηση της ιστοσελίδας για τις πληροφορίες περί επανόδου των δανειστών στην Αθήνα, είπε:

«Οι συζητήσεις συνεχίστηκαν, αλλά οι διαφορές παραμένουν και είναι πολύ νωρίς για να προβούμε σε εικασίες σχετικά με την προοπτική για την επίτευξη μιας συμφωνίας σε επίπεδο τεχνικών κλιμακίων».

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, παρατηρείται μία πολύ σκληρή αντιπαράθεση των εκπροσώπων της κυβέρνησης με την ομάδα του ΔΝΤ, η οποία εμποδίζει την επίτευξη συμφωνίας. Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας υπάρχουν στιγμές που οι απόψεις “είναι πολύ μακριά” αλλά και περιπτώσεις που σημειώνονται οι αναγκαίες υποχωρήσεις και η προσπάθεια θα συνεχιστεί και σήμερα με στόχο την επιστροφή των Θεσμών, καθώς, όπως τονίστηκε, “ότι είναι να γίνει πρέπει να γίνει την άλλη εβδομάδα”.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: