Δευτέρα 1 Μαΐου 2017

Συνάντηση Φώφης Γεννηματά με τον Κώστα Σημίτη

 
Συνάντηση με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη είχε η Φώφη Γεννηματά στο γραφείο του κ. Σημίτη στη Βουλή και την ζήτησε, σύμφωνα με πληροφορίες η κ. Γεννηματά...

Κατά τις ίδιες πληροφορίες τον ενημέρωσε για τις τελευταίες εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ και τον σχεδιασμό της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για τη συγκρότηση ενιαίου πολιτικού φορέα. 

Το ραντεβού είχε κανονιστεί – σύμφωνα με πληροφορίες- πριν από τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής το περασμένο Σάββατο, ωστόσο απέκτησε ιδιαίτερη σημασία μετά τις χθεσινές εξαγγελίες της Προέδρου του ΠΑΣΟΚ για έκτακτο συνέδριο το φθινόπωρο και την αφαίρεση ουσιαστικά έως τότε των αρμοδιοτήτων της Κεντρικής επιτροπής και του γραμματέα της, Στέφανου Ξεκαλάκη.

Είχαν προηγηθεί “πυρά” του τελευταίου κατά της Φ. Γεννηματά.

Συγκεκριμένα, ο Σ. Ξεκαλάκης είχε δηλώσει ότι η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ “καταγγέλλει τους μηχανισμούς, ενώ η ίδια είναι αυτή που πάει να στήσει ένα μηχανισμό”.

“Το διακύβευμα, όπως είχε πει, είναι αν θέλουμε ένα μικρό ελεγχόμενο ΠΑΣΟΚ, ένα κόμμα υποτακτικών πολιτικών στελεχών, ή αν θέλουμε μια μεγάλη πρωταγωνίστρια πολιτική δύναμη”.
**Άραγε αυτό ειναι το ανανεωμένο ΠΑΣΟΚ που ονειρεύεται η Φώφη;
Η αλήθεια ειναι πως μέχρι τώρα οι συχνές επαφές της με τα φαντάσματα του αμαρτωλού παρελθόντος  κάθε άλλο παρά ανανέωση θυμίζουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: