Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Οι δόλιες παραπολιτικές μπούρδες

Τα παραπολιτικά είναι το χειρότερο είδος της καθεστωτικής πολιτικής, γι αυτό ανθούν σε τέτοιο βαθμό στα ΜΜΕ.

Τα περισσότερα παραπολιτικά είναι κατασκευασμένα και υποβολιμαία.

Διαβάσαμε, λοιπόν, ένα τέτοιο παραπολιτικό το οποίο μιλάει για «αντάρτικο στο κοινοβούλιο 70 βουλευτών», οι οποίοι θα απαιτήσουν την «εξάρθρωση των επίορκων της Siemens».

Δεν θα μας απασχολούσε αυτή η παραπολιτική μπούρδα εάν δεν περιέκλειε δολιότητα και σκοπιμότητα.

Καταρχήν είναι κιτρινισμός χειρίστου είδους γιατί δεν προσκομίζει όχι μόνο μια υποτυπώδη, έστω, απόδειξη, αλλά ούτε και κάποιες πειστικές ενδείξεις: στοχεύει μόνο στο νοσηρό εντυπωσιασμό και σε υποβολιμαίες σκοπιμότητες.

Αυτή η ζαριά της «παραπληροφορίας» επιχειρεί μέσω του εντυπωσιασμού να προωθήσει την ανάγκη κάποιας «κίνησης» βουλευτών οι οποίοι θα ξεπλύνουν το πολιτικό σύστημα και το σάπιο, σάπιο μέχρι το μεδούλι, κοινοβουλευτικό καθεστώς.

Αυτή η καθεστωτική δολιότητα καταγράφεται καθαρά στον επίλογο του παραπολιτικού:
«Αυτή η κίνηση είναι η τελευταία ευκαιρία του πολιτικού συστήματος να ξεριζώσει τους επίορκους πριν ξεριζωθεί»

Εδώ φτάνουμε στο ζουμί αυτής της παραπολιτικής δολιότητας.

Κάποιοι μηχανισμοί θέλουν να προωθήσουν, με αντικείμενο, το σκάνδαλο Ζήμενς, την «κάθαρση» του πολιτικού κόσμου, την παράκαμψη της προδοσίας όλων των κομμάτων και των πολιτικών, πάνω στην κατοχική δικτατορία των διεθνών μηχανισμών των αγορών και του χρήματος (τρόικα), να διασώσουν το σάπιο κομματικό καθεστώς (υπηρετικό προσωπικό των «νταβάδων»- διεθνών και εγχώριων) ΚΑΙ να το αναπαλαιώσουν.




Αυτό που επιδιώκεται καθαρά με αυτό το δόλιο παραπολιτικό είναι να αποτελέσει η Ζήμενς την κολυμπήθρα του Σιλωάμ για το καθεστώς, για τα εγκλήματα που έχουν εκτελεστεί από την κατοχική κυβέρνηση της τρόικας με τη ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, «τιμωρώντας» κάποιους αποδιοπομπαίους τράγους.

Δεν διαπράττει, όμως, μόνο αυτή τη δολιότητα αυτή η παραπολιτική αρλούμπα.

Μεταθέτει το σκάνδαλο Ζήμενς σε κάποια «μαύρα πρόβατα» επικαλύπτοντας και αποκρύπτοντας την ΟΥΣΙΑ του σκανδάλου: Ότι αυτό δεν εξαντλείται σε κάποια επιλεγμένα πρόσωπα, αλλά αποτελεί το αποτέλεσμα της ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ του κυβερνητικού οικοδομήματος με τα ισχυρά οικονομικά κέντρα εξουσίας.

Πρώτα από όλα το σκάνδαλο Ζήμενς βαραίνει τις κυβερνήσεις και όλο το καθεστώς της κομματοκρατίας, τους ΣΥΝΟΛΙΚΟΥΣ μηχανισμούς των κυβερνήσεων και των κομμάτων.

Η προσπάθεια να μετατεθεί ο χρηματισμός και η σαπίλα από τις κυβερνήσεις και τους καθεστωτικούς μηχανισμούς σε κάποια πρόσωπα, αυτό είναι μέγιστη πολιτική ΑΠΑΤΗ.

Δηλαδή ο Τσουκάτος ή άλλα πρόσωπα των κυβερνητικών και κομματικών μηχανισμών είναι η «πέτρα του σκανδάλου» ή το κυβερνητικό και κομματικό καθεστώς ΣΥΝΟΛΙΚΑ;

Οι πρωθυπουργοί και οι θεσμικοί παράγοντες των κομμάτων αγνοούσαν το ζήτημα; Ο Τσουκάτος και οι λοιποί χρηματίστηκαν σαν άτομα ξεχωριστά και «κρυφά» από τις κυβερνητικές αποφάσεις ή τις κομματικές πλάτες και συγκαλύψεις της Αντιπολίτευσης;

Και οι βουλευτές που κινούνται τώρα για δήθεν «ανταρσία» πού ήταν τόσα χρόνια; Χρόνια τώρα το σκάνδαλο Ζήμενς βοούσε…

Επίσης η κυβέρνηση εκτελεί ανηλεώς και κατά ριπάς τα συμβόλαια θανάτου της ελληνικής κοινωνίας οι «αντάρτες» βουλευτές πού βρίσκονται, εκτός Ελλάδας;

Τέτοιου είδους παραπολιτικά αποτελούν «ξέπλυμα» των πολιτικών απατεώνων: Για το σκάνδαλο Ζήμενς, αλλά κυρίως «ξέπλυμα» για την προδοσία και ΣΥΝΕΝΟΧΗ των καθεστωτικών υπαλλήλων (πολιτικός κόσμος) απέναντι στα μεγάλα εγκλήματα της δικτατορίας της τρόικας που βιώνουμε εφιαλτικά.

Ας αφήσουν, λοιπόν, κάποιοι, που το παίζουν και αντικαθεστωτικοί, τα σάπια.

Τέτοιου είδους παραπολιτικά, τα κόμματα, τους πολιτικάντηδες και το καθεστώς θέλουν να σώσουν με δήθεν «αντάρτες»…

Αντάρτες που έχουν ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ και ΕΥΛΟΓΗΣΕΙ όλα τα εγκλήματα κατά της ελληνικής κοινωνίας και του λαού της…

Δεν υπάρχουν σχόλια: