Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΑΣ Κ. ΚΑΜΙΝΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ!


O Δήμαρχος Αθηναίων Γ. Καμίνης δεν επέτρεψε στους δημοσιογράφους του Δημοτικού Ραδιοφωνικού Σταθμού 9.84 να εύχονται στους ακροατές τους «ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ» και αντιπρότεινε να τους εύχινται απλώς «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ» μόνο και μόνο για να μη προσβληθεί το θρησκευτικό αίσθημα των Μουσουλμάνων μεταναστών. Για το ίδιο λόγο δε επέτρεψε και την από ραδιοφώνου μετάδοση της Αναστάσιμης Λειτουργίας!

ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΡΕ (με αφορμη του Gay Pride στην Αθήνα υπό την αιγίδα του Δήμου) ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.

Την παραθέτω χωρίς παραπάνω σχόλια:
«Ο κύριος Καμίνης δίνει ρεσιτάλ ρατσισμού και ξενοφοβίας αφού δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι σε αυτή την πόλη δεν ζουν πλέον μόνο όμοιοι του αλλά είμαστε και εμείς, οι οικονομικοί μετανάστες και μετανάστριες του Ισλάμ.
Θα έπρεπε λοιπόν να σεβαστεί τα δικά μας ήθη και έθιμα που τιμωρούν την ομοφυλοφιλία με θάνατο και η εκδήλωση της σε δημόσιο χώρο απαγορεύεται αυστηρά στις πατρίδες μας.
Η απόφαση του να μας υποχρεώσει να γίνουμε μάρτυρες αυτού του αμαρτωλού, βλάσφημου θεάματος είναι φασιστική, ισλαμοφοβική και δείχνει έλλειψη σεβασμού απέναντι στο Ισλάμ και την μουσουλμανική μειονότητα.
Καλούμε τον δήμαρχο Καμίνη να σταματήσει αυτό το ρατσιστικό αίσχος. Εάν κρίνει ότι αυτό θα περιόριζε τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων, υπάρχει και η άλλη λύση,
Να τους αφήσει να παρελάσουν ώστε να ασκήσουν το δικαίωμα τους και μετά να αφήσει και εμάς να τους σκοτώσουμε, σύμφωνα με τα ήθη και τα έθιμα μας.
Οποιαδήποτε άλλη πράξη του θα δείξει το έλλειμμα σεβασμού που έχει για τους μετανάστες.»

1 σχόλιο:

GeroGriniaris είπε...

Παρασύρεσαι και κινδυνεύεις να χάσεις κάθε αξιοπιστία.
Το Google είναι ένα εργαλείο που όσοι γράφουμε δημόσια και ειδικά όταν πρόκειται να γράψουμε για τόσο σοβαρά θέματα πρέπει να το χρησιμοποιούμε.
Βγαίνει κάποιος βλαμμένος και βγάζει μια δήθεν ανακοίνωση περί μουσουλμάνων Vs Gay Pride και τρέχουν δεκάδες blogs να προλάβουν την είδηση χωρίς να τη διασταυρώσουν! Χάλια μαύρα...