Δευτέρα 25 Απριλίου 2011

ΚΡΑΞΙΜΟ «ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑΣ» ΕΝ ΛΗΞΟΥΡΙΩ

Τα ‘παμε, σε λίγο ούτε στην πολυκατοικία που μένουνε δε θα μπορούνε να μπούνε! Σειρά αυτή τη φορά είχε η κυρία Ξενογιαννακοπούλου, ήτις εκράχθη τα μάλα εις Ληξούριον Κεφαληνίας.
Ηκούσθησαν: Σήκω και φύγε, είστε όλοι σας λαμόγια., ξεπουλήσατε τη χώρα… Ηκούσθη και το Χαρρυκλυννικόν «ουστ κοπρίτες» κλπ… κλπ…
Για όσους δε γνωρίζουν η κυρία Ξενογιαννακοπούλου αφού διέπρεψε (!!!) στο Υπουργείο Υγείας, διορίστηκε «αναπληρωτής υπουργός εξωτερικών»

Συγγνώμη ρε παιδιά, «αναπληρωτής ποίου; Το κενό αναπληρώνετε;

3 σχόλια:

Ηλιας είπε...

μετα την πληρωση του κενου τους, ειχαν τοσο μεγαλη ελειψη απο κενο που ηπαν "ας κανουμε μια αναπληρωτρια κενου για να εχουμε κατι να γεμισουμε"..... αχ αυτη η υψιλη πολιτικη της ελλαδας( καμια σχεση με την υψιλη ραπτικη ) θελει πολλα καμενα εγκεφαλικα κυταρα για να την καταλαβεις........

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ρε παιδιά και στο υπουργείο Υγείας που πήγε τι έκανε; Τουρίστρια ήταν.
Έχετε δει το βιογραφικό της βάσει του οποίου της ανετέθη το Υγείας αρχικά;

Από: 1969 Εώς: 1986
Απασχόληση ή θέση που κατείχατε: ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΟΙΚΟΥ ΜΟΝΤΕΛΙΝΓΚ
Κύριες δραστηριότητες και αρμοδιότητες: Η ΝΕΟΤΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΣΤΗ …. ΔΙΑΤΗΡΟΥΣΑ ΣΧΟΛΗ ΚΟΠΤΙΚΗΣ ΡΑΠΤΙΚΗΣ- ΟΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΙΝΓΚ ΜΕ ΠΟΛΥΑΡΙΘΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.

ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
1975 Εντάσσεται στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. αναπτύσσοντας σημαντική κομματική δραστηριότητα. Υπήρξε από τα ιδρυτικά μέλη της Ένωσης Γυναικών Ελλάδας (ΕΓΕ)- Παράρτημα …, μαζί με την Μαργαρίτα Παπανδρέου.
1977–2004 Γραμματέας της Τοπικής οργάνωσης του ΠΑ.ΣΟΚ. ….., που με τη συμβολή της αριθμούσε τα περισσότερα μέλη τοπικής οργάνωσης του κινήματος σε πανελλαδικό επίπεδο.
2005-2007 Με την ανασυγκρότηση του κόμματος εκλέγεται η πρώτη Γραμματέας της Δημοτικής οργάνωσης πόλεως ….., με ποσοστό 75%. Ταυτόχρονα διατελεί μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας και μέλος του τομέα Ισότητας του ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Επίσης αγωνίστηκε στην …… οργανώνοντας τις εκλογές για τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, υπέρ του Πρωθυπουργού


Με όλα αυτά καταλαβαίνετε πόσο κατάλληλη είναι για να αναπληρώνει με απόλυτη επιτυχία το κενό του υπ. εξ. Σταύρου Δήμα (που απαιτούσε να μας δέρνουν κάθε μέρα τα ΜΑΤ στο Σύνταγμα για να νοιώθει ασφαλής αυτός)!

Ανώνυμος είπε...

Μην ξεχνούτε που λέει ο Μεσσήνιος, η λεγάμενη μας έκανε ον κάμερα επίδειξη εμβολιασμού για την Γρίπη των χοίρων, πτηνών κλπ, προκειμένου να πεισθούν οι κάφροι Έλληνες για την ανάγκη να καταναλώσουν τα εκατομμύρια εμβολίων που παρείγγειλε ο ποιό επιτυχημένος υπουργός Υγείας όλων των εποχών Αβραμόπουλος! Αιντε τώρα να βρούμε τέτοιους dealers!