Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΡΑΚΑΡΕΤΕ...

ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΡΙ... ΠΛΑΚΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ, ΜΕ ΞΥΛΑ, ΜΕ ΛΟΣΤΑΡΙΑ, ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ, ΜΕ ΜΠΟΥΓΕΛΑ, ΜΕ ΡΟΧΑΛΕΣ... ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΤΕ!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

From HEIL GAP ( or mind the GAP )


Κοιτάξτε, σεβαστέ μπάρμπα χαρρυ κλυν , θα σας παρακαλούσα πολύ να μην χρησιμοποιείτε τόσο πολύ τον πληθυντικό αριθμό , διαρωτούμενος περί του τι είμαστε .

Διότι έτσι μας συμπεριλαμβάνετε όλους μας , εις την ιδία συνομοταξία των κάλπικων σάπιων και συμφεροντολόγων όπως ακριβώς κάνει συνεχώς ο ΓΑΠας μαζί με την βρώμικη παρέα του ,

Διότι τούτο κατ’ αρχάς δεν είναι δίκαιον αλλά και προφανώς δεν ανεχόμαστε να μας μειώνετε εξυβρίζοντας μας τοιουτοτρόπως .

Και στο κάτω της γραφής ποιος είσαστε εσείς που θα ΚΡΙΝΕΤΕ όλους εμάς .
Για σκεφτείτε το λίγο , σας παρακαλώ πολύ .

Θα σας συμβούλευα πρωτίστως να ψάξετε να βρείτε , το τι πραγματικά είστε εσείς, ώστε εάν αληθώς είστε ένας έντιμος , άψογος , και γνήσιος Έλληνας πατριώτης , τότε και μόνο τότε να αρχίσετε να μας απευθύνετε αυτά τα ερωτήματα σας , που για να λέμε την αλήθεια , στην ουσία δεν είναι τίποτα άλλο παρά προσβλητικοί χαρακτηρισμοί προς το σύνολο του Ελληνικού λαού.

Αφήστε λοιπόν τις κραυγές σας , αλλά και τους χαρακτηρισμούς προς τον απλό Έλληνα πολίτη , διότι αυτές δεν εξυπηρετούν τίποτα , αν και θα έλεγα ότι μάλλον μου ακούγονται μόνο ως πονηρές δικαιολογίες δια την ιδική σας μικρότητα .

Πάντως κατά τα αλλά , τις χθεσινές ανοησίες του Στάθη , ο όποιος είχε το θράσος να χαρακτηρίσει τον πατριωτισμό , ως το τελευταίο καταφύγιο των παλιανθρώπων «Ο πατριωτισμός είναι το τελευταίο καταφύγιο των παλιανθρώπων» όπως έγραφε στο άρθρο του Η ΧΩΡΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ. ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ , όλες αυτές αισχρότητες εσείς τις κάνατε «ΑΒΑΒΑ» , με ελαφριά δε πηδηματάκια αποφύγατε να αναρτήσετε την απάντηση του HEIL GAP , που απαντούσε στις ύβρεις του πρώην ( νυν ; ) συντρόφου σας , τις οποίες αυτός απεύθυνε προς τον πατριωτισμό των Ελλήνων , αλλά και την θυσία των τόσων ηρώων μας , για αυτή την έρημη την πατρίδα μας που λέγεται Ελλάδα .

Πηγαίνετε στην ευχή του Θεού λοιπόν άνθρωπε μου και αφήστε τα κηρύγματα δια τους ιερωμένους , διότι εσείς ………


HEIL GAP (or mind the GAP)