Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Εγκληματιες και υποκριτες

Η κοινοβουλευτικη ομαδα του Πασοκ εχει συμβαλλει τα μεγιστα στην κατασταση που βρισκεται η χωρα σημερα,ακολουθησαν μια συμμορια που μονο σκοπο ειχε την φτωχοποιηση του πληθυσμου με δικαιολογια την σωτηρια της χωρας.
Ψηφισαν ανερυθριαστα το μνημονιο λεγοντας στον λαο οτι αν δεν το κανουν θα....

χρεοκοπησουμε,αμφιβαλλω αν το ειχαν διαβασει η αν ειχαν καταλαβει τι ειναι αυτο που ψηφιζουν.

Εδωσαν με την ψηφο τους νομιμοποιηση σε μια παρανομη κυβερνηση να καταργησει ολα τα δικαιωματα των εργαζομενων,η κατασταση πηγαινε απο το κακο στο χειροτερο,συνεχισαν να ψηφιζουν καθε νομοσχεδιο που τους εφερναν στην Βουλη σαν προβατα,απειλουσαν ποτε,ποτε με παραιτηση για να ξαναψηφισουν παλι τα επομενα μετρα λεγοντας παλι οτι πρεπει να το κανουν για την σωτηρια της χωρας.

Εβγαιναν στα καναλια να υπερασπιστουν τις παρανοικες αποφασεις ενος ανθρωπου ο οποιος μονο στοχο ειχε το ξεπουλημα και την παραδοση της χωρας στους δανειστες της,ξανα απειλουσαν με παραιτησεις και παλι την επομενη ψηφοφορια ηταν εκει να ψηφισουν και να χειροκροτησουν τον απιθανο αυτο ανθρωπο.

Το εγκλημα που εχουν κανει ειναι διαρκειας,κανουν οτι δεν το καταλαβαινουν και διαμαρτυρονται για την αντιδραση του λαου θεωρωντας οτι εχουν κανει το καθηκον τους.
Λοιπον κυριοι μου μετα απο δυο χρονια...αυτο ηταν το καθηκον σας,σε αυτο ορκιστηκατε,τι αλλο προστατεψατε εκτος απο τον δικο σας πλουτισμο και την καλοπεραση σας?

Η ωρα ειναι κρισιμη,εδω θα φανουν οι πατριωτες και αυτοι που ενω μιλουν για πατριδα την πουλανε για ψιχουλα,η Ιστορια δεν θα ξεχασει,ο λαος το ιδιο,τα συμφεροντα τους πλεον ειναι αντιθετα με αυτα της χωρας.

Οσοι παραιτηθουν οπως απειλουν παλι θα εχουν μια δικαιολογια,εστω οτι και τωρα...τοσο αργα,καταλαβαν τι σχεδιο εχει ο παγκοσμιος κυβερνητης.

Αλλοιως δεν θα υπαρχει ουτε πετρα να κρυφτουν απο κατω.

Θα τους κυνηγανε ολες οι επομενες γενιες.
http://harrytsopanos.blogspot.com/

Πηγή: http://dinatos.blogspot.com/2011/09/blog-post_6104.html#ixzz1Ydp7ktY0

Δεν υπάρχουν σχόλια: