Σάββατο 14 Απριλίου 2012

ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ;



Και να που μας προέκυψε και το φρούτο (και τι φρούτο, καρύδα που πέφτει από ψηλά και σπάει κεφάλια) της Χρυσής Αυγής, για την οποία σοβαροί αναλυτές και δημοσκόποι λένε ότι θα μπει στη Βουλή με τα τσαρούχια!
Τις πταίει;
Προς το παρόν, όσο κι αν έψαξα δε βρήκα να αναρωτήθηκε ή να έδωσε απάντηση κανένας… Κι όταν λέμε κανένας, εννοούμε κανένας!
Μούγκα στη στρούγκα επί το γενικότερο. Δεν είναι δε λίγοι εκείνοι, επαΐοντες, δημοσκόποι και πολιτικοί αναλυτές, που λένε ότι το ποσοστό της Χρυσής Αυγής θα είναι μεγαλύτερο του 5%!!!
Καλώς να τα δεχτείτε και να τα λουστείτε, πουλάκια μου!
Και το παράδοξο, πλην όμως κατ’ εμέ φυσικότατο: 30-40% από τους μελλοντικούς ψηφοφόρους της ΧΑ στους προηγούμενες εκλογές ψηφίσανε ΠΑΣΟΚ!!!
Και λέω κατ’ εμέ φυσικότατο, γιατί ουκ λίγες φορές υποστήριξα ότι το ΠΑΣΟΚ, εκτός όλων των άλλων, λειτούργησε και ως θαυμάσιο «χουντοπάπλωμα!»…
Σκέπασε, μάνα σκέπασε, γαλανομάτα κόρη!
Σκέπασε, ανάθρεψε και ανέδειξε!
Τα αίτια, όμως, του φαινομένου δε θα την χρεώσω ούτε στο ΠΑΣΟΚ, ούτε στη δεξιά, θα τα χρεώσω κατά 80% στην αδύναμη, διαιρεμένη και κατατεμαχισμένη αριστερά, που δε στάθηκε ικανή να ερμηνεύσει τα μηνύματα της εποχής και να πάρει έγκαιρα ρεαλιστικές θέσεις, προτείνοντας λύσεις στα υπαρκτά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ελληνικός λαός.
Οι αριστεροί βρίσκονται αντιμέτωποι με κάτι για το οποίο σχεδόν αδιαφορούσαν στην πολιτική τους σκέψη, την κυκλοφορία του κεφαλαίου και μάλιστα στη μορφή μη υλικών αξιών.
Το μεγάλο κόμμα της αριστεράς, η μήτρα όλων των αριστερών κινημάτων, παραπαίει μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας (αρνούμενο πεισματικά να αποδεχτεί και να αναλύσει τα πραγματικά πολιτικά και οικονομικά δεδομένα) και μιας δογματικά απολυταρχικής μορφής κομματικής νοοτροπίας.
Είναι απορίας άξιο πως το κόμμα της εργατικής τάξης και της κοινωνικής επανάστασης, αποδεικνύεται ανίκανο να εκπροσωπήσει την (άνεργη) εργατική τάξη ή να προωθήσει την κοινωνική επανάσταση.
Η «άλλη» αριστερά όσο και αν επιθυμεί να εμφανίζεται «σύγχρονη» και «προοδευτική» παραμένει καθηλωμένη στα παρωχημένα «ευρωκομουνιστικά» και «ευρωαριστερά» κλισέ του περασμένου αιώνα.

Η συναίνεση που παρείχαν οι αδύνατες αλλά καλά οργανωμένες κοινωνικές κατηγορίες στην κλασική μεταρρυθμιστική πολιτική της ευρωπαϊκής σοσιαλδημοκρατίας στηρίζονταν στην ισχύ του εθνικού κράτους : λογική αναδιανομή του εθνικού εισοδήματος, δημοκρατικές ελευθερίες και ιδίως σταθερή απασχόληση.
Η έννοια του «εθνικού κράτους» όπως αυτό διαμορφώνεται με την καθιέρωση της «ορθής οικονομικής σκέψης» που έχει ήδη επιβληθεί από την Γερμανία της Μέρκελ,  είναι έννοια άγνωστη, έως «απωθητική» για το «Συνασπισμό» και τον «ΣΥΤΡΙΖΑ», που  άγεται και φέρεται από  «παιδαριώδεις» έως «αντεθνικές»  «διεθνιστικές» τακτικές και άγονες «λαθρομεταναστευτικές» παρεμβάσεις.
Για την Κουβέλειο αριστερά καλύτερα να μη γίνεται λόγος. Μόνο τον ρόλο του Δούρειου Ίππου δεν είχε παίξει μέχρι τώρα η προδομένη «αυτοτραυματική» αριστερά…
Ήττα, λοιπόν, του κοινοβουλευτισμού και κυρίως της αριστεράς θα είναι η ισχυρή παρουσία της ΧΑ στη Βουλή, αφού η ΧΑ σε καμιά περίπτωση ψήφους από τους «κεφαλαιούχους» τους «οικονομικά ισχυρούς» και τους «τακτοποιημένους» δεν πρόκειται να πάρει…

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πόσο δίκιο έχεις Χάρρυ! Και όσο οι Αλαβάνοι και οι συν αυτώ "αντιρατσιστές" συνεχίζουν το ίδιο τροπάρι, τα ποσοστά της Χ.Α θα ανεβαίνουν κι άλλο. Ας πρόσεχαν. Ας προσέχαμε...
Καλή Ανάσταση - Καλό Πάσχα.

Ανώνυμος είπε...

Χάρρυ, δε μας λες όμως τι πρεσβεύει αυτή η σύγχρονη αριστερά.

Θυμάσαι το κάψιμο της Αθήνας και το πλιάτσικο επί 2 μήνες?

Θυμάσαι τα λιμάνια και τα αεροδρόμια και τα διόδια όπου για να ταξιδεψουν άνθρωποι και εμπορεύματα πρέπει να πάρουν την έγκριση του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ?

Θυμάσαι την ξεφτίλα με την Υπατία όπου οι λαθρομετανάστες απαιτούσαν από το Κράτος να γίνουν νόμιμοι με τσαμπουκά και στήριξη όλων αυτών των αριστερών?

Θυμάσαι τις θέσεις τους για τα ελληνοτουρκικά και το σκοπιανό?

Θυμάσαι τις καταστροφές των Πανεπιστημίων που μετά φωνάζουν τα κορόιδα να πληρώσουν για τις επισκευές μέχρι το επόμενο κάψιμο?

Θυμάσαι τις επιχειρήσεις που κλείσανε και μείνανε οικογένειες στον δρόμο, γιατί έτσι αποφασίσανε τα φοβερά μυαλά των αριστερών?

Θυμάσαι ότι οι περισσότεροι και καλύτερα αμοιβόμενοι συνδικαΛΗΣΤΕΣ και εργατοπατέρες ανήκουν στην αριστερά?

Τα τελευταία χρόνια ο τραμπουκισμός, η καταστροφή, η αλλοίωση της χώρας προέρχεται από χώρους της αριστεράς. Αυτό είναι αποδεκτό για σένα?

Μετά σας φταίει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ? Σιγά μη φοβηθούμε που θα χάσουν την κουτάλα με τα ζουμιά.

Στο διάολο όλοι τους οι προδότες. Από πότε το να αγαπάς την χώρα σου έγινε αδίκημα?

Αυτή είναι η σημερινή διαστροφή της δημοκρατίας - οικογενειοκρατίας. Δεν έχουμε δημοκρατία. Οικογενειοκρατία έχουμε. Δεν κρατάγαμε τον Βασιλιά? Πιο φτηνά θα μας στοίχιζε τόσα χρόνια.

Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος. Θέλουμε ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ. Χορτάσαμε από ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Άσε μεγάλε (ανώνυμε από πάνω) τώρα την μάθαμε την Χ.Α; Πατριώτες; Πλάκα μας κάνεις;
Για ρίξε μια ματιά εδώ: http://www.antibaro.gr/forum/3885

Ανώνυμος είπε...

ρε μαλακα χαρυ αφου υπαρχουν ακομα φρουτα-σταλινικα αποβρασματα που ονομαζονται κομουνιστες-οι μοναδικοι στην ευρωπη-, υπαρχουν φρουτα τσαουσεσκικα του τσιπρα της εαμοβουλγαρικης αριστερας και υπερπροοδου, που ακουνε ελλαδα, εθνος πατριδα κων/πολη και βγαζουν καρκινο, υπαρχουν αναρχικοι που καινε ελληνικες σημαιες μαζι με εγγκυες γυναικες στη μαρφιν,του παρακρατους της αριστερας των εξαρχειων του ιντυμιντια του σορος που προτρεπουν και παροτρυνουν τους ξενους λαθροεποικιστες να σκοτωνουν τον ελληνικο λαο, ε τοτε γιατι να μην υπαρχουν και εθνικοσοσιαλιστες, η ναζι η φασιστες?
τι πιο φυσικο δηλαδη ρε βλημα που παριστανεις και τον εκπληκτο???????
χεστηκαν με τη χρυσαυγη ολοι οι σοβιετ πλουτοκρατες μαζι με τους αρχιξεφτιλες τους δεξιουληδες....

ΜΟΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΤΑΣ- ΔΕΣΜΟΦΥΛΑΞ ΜΑΚΡΟΝΗΣΟΥ

Troll είπε...

ΔΕΣΜΟΦΥΛΑΞ ΜΑΚΡΟΝΗΣΟΥ..

πηρες προαγωγη???

Ανώνυμος είπε...

Γιατι η χρυση αυγη δεν παει ΠΟΤΕ στο Διστομο οταν εχουν επετειο της γενοκτονιας των κατοικων του απο τους ουνους πιθικανθρωπους?

Ανώνυμος είπε...

Οι εθνικιστές έχουν πάει προς Χ.Α. τον ίδιο δρόμο επέλεξα και εγώ. Δέν ξέρω ένας ναζί υπέρ της ελλάδας τι θα μπορούσε να κάνει. όταν ήταν κατά τον πολέμησαν οι παππούδες μας.

Ανώνυμος είπε...

Τα πράγματα είναι απλά. Ο Χάρρυ Κλυν δεν θίγει την Χ.Α. με όσα έγραψε. ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΧΤΥΠΑΕΙ Η ΚΑΜΠΑΝΑ ! Όταν ο Ελληνικός λαός κινδυνεύει ακόμη και μέσα στο σπίτι του , όταν τα μεροκάματα πέφτουν και πρέπει να περιμένει βοήθεια απο τον...Χρυσοχοίδη είναι λογικό να στραφεί όπου μπορεί. Ας πάρει αποφάσεις η αριστερά εναντίον των λαθρομεταναστών για να μην έχει πρόβλημα και ας αφήσει τους ψευτοανθρωπισμούς.

Ανώνυμος είπε...

''Γιατι η χρυση αυγη δεν παει ΠΟΤΕ στο Διστομο οταν εχουν επετειο της γενοκτονιας των κατοικων του απο τους ουνους πιθικανθρωπους?''

Γιατί, οι δικοί σου φίλοι πάνε καμιά φορά στο Μελιγαλά;

manos είπε...

ΜΑΓΚΑΣ Ο ΚΟΣ ΚΑΖΑΚΗΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΤΥΠΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΤΑΝΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΟΜΜΑ, ΑΛΛΑ ΔΟΥΛΕΥΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΣΥΣΠΗΡΩΣΗ.
Η ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ΜΡΒ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, 1η Η ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΗ ΨΗΦΟΣ 24.7 ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΕΠΑΜ.....
ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ 6 ΜΑΙΟΥ....

ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΓΓΕΝΗ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ-ΔΝΤ-ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΓΕΝΙΚΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΕΠΑΜ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΓΟΥΕΜΠ ΤΙΒΙ ΤΗΝ ΟΜΗΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΗ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΡΡΡ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΕΝΔΡΙΟ ΣΤΟ 02.31.15, 15ΛΕΠΤΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ….
Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΑΖΕΨΕ ΤΟΥΣ 7 ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, Η ΝΤΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.
ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΗΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΠΑΜ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΠΡΟΤΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΞΥΛΩΜΑ ΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΟΠΟΤΕ ΣΥΓΚΡΟΥΟΝΤΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΜΕ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ, ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΟΤΙ ΠΟΥΝ….ΔΝΤ-ΤΡΟΙΚΑ.
ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΙΣΟΥΝ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΑΤΗ ΣΑΜΑΡΑ ΤΟΥ 1993… ΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΝΔ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΛΩΣΤΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.
0 ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΗΝΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ 1964 ΣΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΡΕ ΤΟΥ ΓΕΡΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΙΚΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1827 ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕΙ ΤΟ 1932 ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΤΟ ΑΡΤΙΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΟΤΙ ΠΗΡΑΝΕ ΜΙΖΕΣ ΧΟΝΤΡΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΞΕΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ….ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΟΤΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΡΟΤΣΙΛΝΤ-ΓΚΟΛΝΤΜΑΝΣΑΚΣ ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ ΘΑ ΜΑΘΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΜΑΣΟΝΙΚΑ-ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.
ΕΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΖΑΚΗ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ.....

Ανώνυμος είπε...

Έλα ρε Χάρρυ, ακόμα με την αριστερά ασχολείσαι; Έχουν ξεβρακωθεί τελείως. Μόνο η επιχορήγηση τους ενδιαφέρει.

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΑΜ ??? ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΡΩΤΑΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΠΟΤΕ !
Που όταν γκρινιάζει η βάση γιατί δεν βγάζει ο Καζάκης τον ΄κόσμο στο πεζοδρόμιο αυτός κωφεύει ?

Ανώνυμος είπε...

Ο Καζάζης έχει την εντύπωση ότι 2 δις λαθρομετανάστες χωράνε ακόμα. Δέν τους ονομάζει λαθρομετανάστες αλλά πρόσφυγες.

Ανώνυμος είπε...

Η Χρυσή Αυγή δεν είναι η αιτία του προβλήματος αλλά το αποτέλεσμα...όσο η αριστερά επιδοκιμάζει πολιτικές και πρακτικές ενάντια στο γενικό συμφέρον του ελληνικού έθνους σε μία δοκιμαζόμενη κοινωνία τόσο θα υπάρχει ένα μεγάλο ποσοστό κόσμου που θα στρέφεται σε πιο ριζοσπαστικές εθνικιστικές λύσεις...απλά η οικονομική κρίση επέτεινε το φαινόμενο αυτό γιατί οι εθνικιστικές ιδέες είναι πάντα το τελευταίο αποκούμπι σε μία καταρρέουσα κοινωνία...δεν είναι τυχαίο που η Χρυσή Αυγή βρίσκει απήχηση σε νεαρές ηλικίες δηλαδή σε ηλικίες που βιώνουν πιο έντονα τα προβλήματα της κρίσης και που πριν μερικά χρόνια οι ηλικίες αυτές ήταν το αποκλειστικό προνόμιο του αριστερού χώρου...

Thomas Heggli είπε...

ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ,ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ Χ.Α..ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΡΓΗΣΕ ΚΙΟΛΑΣ,ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΙΨΗΦΙΟΙ

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Χάρρυ Κλύνν,

Όσοι ψηφίσουμε ΧΑ, ξέρουμε τι ψηφίζουμε κι ακριβώς γι'αυτό θα την ψηφίσουμε!
Για να τιμωρήσουμε το ξεφτιλισμένο πολιτικό σύστημα που οδήγησε την χώρα μας στους τοκογλύφους κ μας στην απόγνωση...
Για να πονέσουμε όλο το προδοτικό πολιτικό κατεστημένο κ ειδικά την ανθελληνική αριστερά, η οποία ουσιαστικά προστατεύει τους λαθρομετανάστες κ την άγρια εγκληματικότητά τους.
Γιατί αηδιάσαμε πια με τους ανθέλληνες τύπου Δραγώνα, Ρεπούση, Τατσόπουλου κ σια που τώρα μάλιστα απέκτησαν κ πολιτική στέγη. Γιατί όλοι οι αριστεροί κ σοσιαληστές (ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΔΗΜΑΡ, Οικολόγοι, Ανταρσύα κλπ) ενδιαφέρονται περισσότερο για τους λαθρομετανάστες αντί για εμάς κ υποστηρίζουν τους εχθρούς μας (Σκοπιανούς, Τούρκους κλπ).
Γιατί και η ΝΔ κι ο Καρατζαφέρης είναι καραγκιόζηδες... Ψήφισαν τα μνημόνια κ συνεργάστηκαν με τους δωσίλογους... Για την Ντόρα Μητσοτάκη, τι να πούμε... το όνομα μιλά από μόνο του...
Γιατί βαρέθηκα να με λένε φασίστα κ ρατσιστή (επειδή διαμαρτύρομαι για την εγκληματικότητα των ξένων κ τον εν εξελίξει εποικισμό της χώρας μου από απολίτιστους κ βάρβαρους ισλαμιστές) κι αφού τόσο καιρό με λέτε έτσι, καιρός είναι να πάω παρέα με τους "φασίστες" αφού μόνο αυτοί με καταλαβαίνουν κ με υποστηρίζουν...
Γιατί φτάνει πια με τις άγριες δολοφονίες ηλικιωμένων, τους βιασμούς γυναικών, τις αιματηρές ληστείες κ διαρρήξεις, τους ξυλοδαρμούς, γιατί φοβάμαι να κυκλοφορήσω τα βράδια στους δρόμους κι ακόμη κ στο ίδιο μου το σπίτι...
Γιατί το κράτος με μισεί επειδή είμαι ΕΛΛΗΝΑΣ... Θα εκδικηθώ με αυτό που σας πονάει... μ****πανα ανθέλληνες!!

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να ξεβρωμίσει η χώρα από αλλοδαπούς εγκληματίες, ανθέλληνες, προδότες, τοκογλύφους, καναλάρχες κ αναρχοπροδότες... ΕΣΕΙΣ με κάνατε ΑΚΡΑΙΟ...

υγ. Χάρρυ Κλύνν, μακάρι όλοι οι Έλληνες να ήταν σαν κι εσένα κι ειδικά οι αριστεροί... Αν γινόταν αυτό σήμερα δεν θα ήμασταν ξοφλημένοι, αλλά μεγάλοι κ τρανοί... Ευρωπαϊκή δύναμη...