Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

ΤΟ 68% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΖΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ... ΚΑΙ ΤΟ 48% ΨΗΦΙΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ!!!

ΣΤΟΙΧΕΙΑ-ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Δραματικά είναι τα στοιχεία που προκύπτουν για την Ελλάδα την εποχή του Μνημονίου, σύμφωνα με την τριμηναία έκθεση της Κομισιόν .
Κάτω από το όριο της φτώχειας ζει πλέον το 68% των Ελλήνων,
ενώ μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2012 χάθηκαν 400.000 θέσεις εργασίας και οι άνεργοι αυξήθηκαν κατά 8,7% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2011. Οι άστεγοι αυξήθηκαν κατά 25% το 2011 σε σχέση με το 2009.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μαζικές αγορές ακινήτων στο Λονδίνο από πλούσιους Έλληνες
Σύμφωνα με γραφεία συμβούλων επενδύσεων που δραστηριοποιούνται σε πόλεις του εξωτερικού, οι Ελληνες έχουν βγάλει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ και τα έχουν τοποθετήσει σε ακίνητα, με τη βρετανική πρωτεύουσα να κατέχει την πρώτη θέση στις προτιμήσεις τους. Από το 2009 μέχρι σήμερα, έχουν αγοραστεί σπίτια αξίας από 300 χιλιάδες ευρώ και πάνω αλλά και πολυτελείς βίλες από 3 έως και 20 εκατ. ευρώ, αναφέρει η «Ημερησία.

Αυτοί θα είναι από το υπόλοιπο 32% που είναι πάνω από το όριο της φτώχειας.
Γαμώ τον καπιταλισμό σας κουφάλες.
Συγγνώμη Χάρρυ, μα έχει κι υπομονή του φτωχομαλάκα τα όρια της.

Φάνης

Ανώνυμος είπε...

Μην επαναλαμβάνεται τόσο εύκολα δημοσιεύματα του ξένου τύπου για τους Έλληνες. Εντάσσονται στο πλαίσιο προετοιμασίας της Ευρωπαϊκής κοινής γνώμης για τους "απατεώνες και τεμπέληδες" Έλληνες που κατέστρεψαν το ευρω.

Εάν ψάχνει κανείς τους αγοραστές αυτών των ακινήτων θα βρει σχεδόν όλους τους πολιτικούς, τραπεζίτες και αλλα ευγενή λαμόγια και όχι τον μέσο Έλληνα. Βλεπ