Σάββατο, 25 Αυγούστου 2012

Μια φασολάδα να μου κλάσεις τον πούτσον;«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Τι θαρεύσετε κερατάδες... Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε "από ημάς" συνθήκην με "έναν" κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα. Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω, άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον μπούτσον»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης, 1782-1827

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Αντώνη!!! Διάλυση των πάντων… Μέσα από TO ... NEKPOTOMEIO «απήχθη» Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ (O Αλβανός) από κακοποιούς συνεργάτες Tου !!! ... Αυτός είναι ο Μοναδικός Δρόμος...
Ο Δικός μας Μονόδρομος. TO .... Νεκροταφείο!!!

Ανώνυμος είπε...

Μόνο που δεν πήγε ο Καραϊσκάκης... Εμείς στείλαμε τον αξιόπιστο που μας υπέδειξε ο Σόιμπλε.
Κι αφού πήγε πρώτα και παραδόθηκε στο δημοσιοκάφρο της Bild μετά αξιολύπητος και ξεφτυλισμένος πήγε στη Μέρκελ για να τον ποδοπατήσει.
Και όλο αυτό, τα συγκευβερνώντα ΜΜΕ σήμερα σφίγγονται και προσπαθούν να το παρουσιάσουν ως επιτυχία.
Ποιος φταίει όμως;
Εμείς!
Όταν πάψουμε να σκύβουμε το κεφάλι και να επιλέγουμε αυτόν που μας λένε ότι θέλουν ή δήθεν δεν θέλουν (όταν αναλωθεί ο πρώτος) οι διαπλεκόμενοι ληστοσυμμορίτες της τρόικας και του ΔΝΤ μπορεί και να τα καταφέρουμε να βγάλουμε στην κυβέρνηση ακόμα και Έλληνες με τα κότσια του Τάσσου Παπαδόπουλου, που ξέρουν να λένε ΟΧΙ!!!
ΟΧΙ! ΟΧΙ! και ΟΧΙ!

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΦΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ, ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ.
ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΕΙΘΗΝΙΟΣ ΚΙ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΣ ΕΙΠΕ "ΝΑΙ".

Ανώνυμος είπε...

Ζητώ το Ελληνικό Έθνος, μπράβο Χάρρυ.
Βαλε τέτοια να ανεβεί το ηθικό.

Παναγιώτης.

Ανώνυμος είπε...

Μα πόσο μακάκες είσθε τι παράγουμε τι εξάγουμε ρεεεε ανδρούκλες Ελληναράδες του κόλου και του καναπέ λογία χωρις καμμία βάση, του αέρα.

Ανώνυμος είπε...

Ο σκοπός ειναι να ξυπνήσει η πατριωτική συνείδηση.
Ο κόσμος δεν ξέρει ακόμα τι θέλει, διεθνισμό η πατρίδα.
Πως θα κάνουμε επανάσταση αν μεγάλο μέρος των Ελλήνων κυκλοφορεί στον κόσμο του σαν ζωντανός νεκρός, χωρίς να ξέρει τι θέλει και γιατί το θέλει.

Παναγιώτης.