Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Οι υπηρέτες του "Ολυμπιακού Ιδεώδους" στο παζάρι. Γιατί δεν ανακαλείται άμεσα στην Ελλάδα ο κύριος; Ποιός τον καλύπτει;


 
Οι Sunday Times παγίδευσαν, και κατέγραψαν με κρυφή κάμερα, τον Καπράλο, τον Πρόεδρο της ΕΟΕ να λέει "Θα κλείναμε τα μάτια και όσο δεν ακούμε τίποτα μπορείτε να κάνετε ότι θέλετε", στην τύπισα που ενδιαφερόταν να αγοράσει εισιτήρια των Ολυμπιακών αγώνων που προορίζονταν προς πώληση στην Ελλάδα από την ΕΟΕ και να τα πουλήσει στη μαύρη αγορά στη Μέση Ανατολή!!! Δείτε το

2 σχόλια:

sexspir είπε...

ΝΑΤΟ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΦΑΤΕ ΤΟ ,ΤΙ ΤΟ ΚΟΙΤΑΤΕ..??.

NewNeuromancer είπε...

Στο σημείο αυτό θα ήθελα να «τρολάρω».

Κύριε Κλυνν, κανείς δεν θα πάρει στα σοβαρά την εισήγησή σας για την ανάκληση του «πρωθυπηρέτη» του «Ολυμπιακού Ιδεώδους», Σύρου Καπράλου. Το πολύ πολύ να σας κατηγορήσουν κι εσάς για ρατσισμό, εξαιτίας της φράσης: «μαύρη αγορά».

Είναι σαν να διαβάζω την απάντηση σου Καπράλου σε κάποιο διαπλεκόμενο ΜΜΕ: «Για εμάς, κ. Κλυνν, δεν υπάρχουν μαύρες και λευκές αγορές. Η διάκριση των αγορών σε μαύρες και λευκές αντίκειται στους κανόνες του Ολυμπιακού Χάρτη. Όλες οι αγορές είναι ίδιες, φτάνει να αποφέρουν το προσδοκώμενο κέρδος. Για αυτό, άλλωστε, ούτε η ΔΟΕ ασχολήθηκε με το θέμα που αποκάλυψαν οι “Sunday Times”. Για αυτό κάνουμε ό,τι θέλουμε χωρίς να δίνουμε λογαριασμό σε κανέναν, γιατί πάνω από όλα δεν είμαστε ρατσιστές.»

Ελπίζω να κατάφερα να γίνω κατανοητός…