Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

ΔΩΡΟ ΣΑΜΑΡΑ ΠΡΟΣ ΜΕΡΚΕΛ: Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ «ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ» ΤΗΣ SIEMENS!



Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΙΝΕΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΣΤΗ ΜΕΡΚΕΛ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΖΙ ΤΗΣ.

Ο Α. Σαμαράς, λίγες ώρες πριν συναντηθεί με τη Μέρκελ έσπευσε να ικανοποιήσει το τελεσίγραφο της τελευταίας πως στη συνάντησή τους θα έπρεπε να κομίσει υπογεγραμμένη φαρδιά πλατιά την κατάπτυστη συμφωνία, με την οποία η Ελλάδα έναντι πινακίου φακής δίδει άφεση αμαρτιών στη Siemens!
Ο Στουρνάρας έσπευσε να υπογράψει άρον-άρον τη συμφωνία «πλυντήριo» στη Siemens, δίνοντας το μήνυμα στο Βερολίνο ότι η Ελλάδα ως καλή «μπανανία» είναι έτοιμη για όλα και ότι γι’ αυτήν ισχύει το δόγμα «Deutschland Uber Alles».
Ενημερώνουμε τους αναγνώστες μας ότι με την εν λόγω συμφωνία η Siemens έναντι ψιχίων και κυρίως υποσχέσεων (αλλά και σεμιναρίων), απαλλάσσεται από κάθε ευθύνη, με όλους τους ενόχους και συνενόχους να βγαίνουν λάδι και με το ελληνικό δημόσιο να καταγράφει ζημιές που η διακομματική επιτροπή είχε αναγάγει σε 2 δισ. ευρώ!!!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το πλυντήριο είναι Siemens. Γιατί ξέρει ΠΑΣΟΚ και ΝΔ να το χρησιμοποιούν!

Ανώνυμος είπε...

Και ερωτώ εγώ ο βλάκας.
Υπήρξε σκάνδαλο Siemens;
Ναι, εφόσον η Siemens και σεις υπογράφετε συμφωνία συμβιβασμού και άρα αποδέχεστε τα κοινά σας ανομήματα.
Ε που είναι ρε καθάρματα οι πολιτικοί ένοχοι;
Ρε απερίγραπτοι, έγκλημα χωρίς εγκληματία γίνεται;


Φάνης





Ανώνυμος είπε...

Και αυτός ο βλάξ που υπέγραψε δεν αναρωτήθηκε γιατί δεν υπέγραφαν εδώ και 12 μήνες οι υπουργοί οικονομικών που ήταν και εκλεγμένοι?
Αυτός ο βλάξ που υπέγραψε είναι αυτός που προφήτεψε ότι θα τον κρεμάσουν στο Σύνταγμα?
Φαίνεται ότι θα είναι η μόνη πρόβλεψη που θα πραγματοποιηθεί γιατί οι προηγούμενες περί ανάκαμψης της οικονομίας βγήκαν τζούφιες.