Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Κουκοδήμος σε Θεοχάρη:"Νομίζεις οτι δεν θα σε "καθαρίσει" ο Τσίπρας, αν έρθει στην εξουσία;"


Αφωνος έμεινε ο Χάρης Θεοχάρης όταν είδε τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και πρώην πρωταθλητή Κώστα Κουκοδήμο να του απευθύνεται οργισμένος αποκαλώντας μάλιστα Χαρούλη!
Γράφει χαρακτηριστικά σήμερα ο Βηματοδότης στο Βήμα:
«Ο πιο οργισμένος με τους φόρους και τα «χαράτσια» στα ακίνητα ήταν ο κ. Κουκοδήμος. Είχε «στοχοποιήσει» λεκτικά τον γενικό γραμματέα Εσόδων κ. Χ. Θεοχάρη. Αυτόν θεωρεί συνυπεύθυνο για όσα συμβαίνουν με τους φόρους. Ετσι όταν τον συνάντησε προχθές δεν έκρυψε την οργή του: «Δεν μου λες, Χαρούλη, νομίζεις ότι, αν έρθει ο Τσίπρας στην κυβέρνηση, με τόσα που έχεις κάνει στον κόσμο, θα τη γλιτώσεις; Ή νομίζεις ότι επειδή έχεις μια θέση με πενταετή θητεία θα σε αφήσει εκεί; Θα σε καθαρίσει αμέσως, αγαπητέ»του είπε και έφυγε.»

Σχόλιο Α.Α.: Βέβαια ο Κουκουδήμος, σαν "καλό παιδί', ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ θα ψηφίσει....Αυτό που είναι η είδηση, είναι η εικόνα που έχουν οι βουλευτές της  κυβερνητικής πλειοψηφίας ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, έρχεται, και κυρίως ότι  κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, θα ανατρέψει το σύστημα τους!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποιός θα πρωτοανατρέψει το σύστημα ..... ο Δραγασάκης;;;;; ....... ο Τσακαλώτος; ;;;;;;; ..... η μήπως ο Τσουκαλάς; ;;;;

Ανώνυμος είπε...

xarry,ΟΛΑ οσα σωστα ελεγες μεχρι τωρα ακυρωνονται με την ενταξη σου στον τσυριζα...αλλα θα μου πεις,τοσα χρονια εφαγες και 'συ τον αμπακο απο αυτο εδω το συστημα...σιγα που θα τους αφηνες ετσι...

Ανώνυμος είπε...

Φόβος και τρόμος του συστήματος ο ΣΥΡΙΖΑ έτσι Χάρρυ? Τελικά είσαι και εσύ και ο ΣΥΡΙΖΑ για πολλά γέλια...

Ανώνυμος είπε...

Τι έγινε Χαρούλη;;

Τώρα στα "χώνουν" ΟΛΟΙ οι σχολιαστές σου;;;

Ωραία!!

Γιατί ένοιωθα απέραντη ΜΟΝΑΞΙΑ μέχρι τώρα!!

Άντε και καλή έδρα στο κυνοβούλιο του Τσιπρόπουλου - Αρχηγόπουλού σου!