Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ! ΑΦΟΥ "ΤΟΥΜΠΑΡΙΣΕ" ΚΑΙ ΤΟ "ΒΗΜΑ"... ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΥΕΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΔΩΣΙΛΟΓΑΚΙΑ...

Προβάδισμα σε βουλευτικές και ευρωεκλογές έχει ο ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Νέας Δημοκρατίας σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση
Προβάδισμα 0,8% στην πρόθεση ψήφου δίνει στο ΣΥΡΙΖΑ δημοσκόπηση της Kapa Research, ενώ σταθερά στην τρίτη θέση παραμένει η Χρυσή Αυγή.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Kapa Research για το "Βήμα της Κυριακής", το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης συγκεντρώνει ποσοστό 22,5% έναντι 21,7% της Νέας Δημοκρατίας.
Ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 7,5%, το ΚΚΕ με 5,8%, το ΠΑΣΟΚ με 5,6% και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 4%. Εκτός Βουλής μένει η Δημοκρατική Αριστερά που συγκεντρώνει ποσοστό 2,8%.
Ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται και στην παράσταση νίκης όπου λαμβάνει 44,6% έναντι 38,5% της Νέας Δημοκρατίας.
Στη δημοσκόπηση καταλληλότερος για πρωθυπουργός εμφανίζεται ο Αντώνης Σαμαράς με 42,8% με τον Αλέξη Τσίπρα να συγκεντρώνει 34,5% και ο «κανένας» 21,2%.
Στο ερώτημα για το ποιο κόμμα είναι πιθανό να ψηφίσετε στις ευρωεκλογές, προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ με 19,7%, ακολουθεί η ΝΔ με 18,6%, και έπονται Χρυσή Αυγή με 7,1%, ΠΑΣΟΚ με 5%, ΚΚΕ με 4,9%, Ανεξάρτητοι Έλληνες με 3,8% και ΔΗΜΑΡ με 2,5%.
Στο ερώτημα, τέλος, για το ποια συμμαχική κυβέρνηση είναι καταλληλότερη για την αντιμετώπιση των προβλημάτων, το 40,4% να υποστηρίζει η συγκυβέρνηση με κορμό τη ΝΔ και αρχηγό τον Αντώνη Σαμαρά και το 36,7% απαντά η συγκυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ και πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα.

4 σχόλια:

Taleban είπε...

me xortatous kai me megalokatathetes epanastasi min perimeneis,mia apo ta idia nai ,sta sigoura.

Taleban είπε...

me xortatous kai me megalokatathetes epanastasi min perimeneis,mia apo ta idia nai ,sta sigoura.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΧΑΡΑ Ο ΧΑΡΡΥ.ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ.ΤΑ ΠΙΑΣΑΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ.ΖΗΤΩ ΟΙ ΓΚΕΥ, ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΤΑ ΠΡΕΖΟΝΙΑ ,ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ,Η ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΤΣΑΜΟΥΡΙΑ,Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 15% ΤΩΝ ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ ΟΜΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΥΔΑΙΑ ΚΑΣΤΑ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ.... ΠΩΣ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Κ ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ ΑΝΥΣΥΧΙΕΣ Κ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΑΚΡΩΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ??? ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΟΜΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΤΙΣ ΒΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΟΛΕΤΗΡΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ Κ ΕΡΙΞΑΝ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ