Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017

Προδοσία από «έλληνα» ευρωβουλευτή στην ευρωβουλή! Ανατρίχιασαν ακόμα και οι ευρωπαίοι!



ΜΕΡΕΣ ΒΑΣΙΚΟΥ ΜΕΤΟΧΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑΪΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ!

Εκείνο το απόγευμα συνέβησαν ιδιαιτέρως θλιβερά πράγματα για την πατρίδα μας. Εκπρόσωπος του Ελληνικού Κοινοβουλίου – του κόμματος της αντιπολίτευσης – παρακάλεσε γοερά τους θεσμούς όπως «περάσουν» παραγράφους στο επικείμενο νομοσχέδιο για τις μεταφορές και ειδικά για τα ταξί, υπέρ συγκεκριμένων εταιριών.
Μιλάμε για την απόλυτη προδοσία. Τη στιγμή που η πατρίδα έχει ξεπουληθεί στα Μνημόνια και τα funds, κάποιοι ελάχιστοι τηλεκήρυκες και εθνικοί μειοδότες να πιέζουν για την εξαθλίωση του κλάδου των ταξιτζήδων και γενικά της μεσαίας τάξης.
Η προπαγάνδα και η λάσπη από την αντιπολίτευση και ειδικά από το κόμμα της αξιωματικής, για τους επαγγελματίες αυτοκινητιστές βρίσκει την κορύφωσή της στα γραφεία των Βρυξελλών. Εκεί οι εντολοδόχοι πιέζουν τους «φίλους» τους Τροϊκανούς για να πιέσουν αυτοί με τη σειρά τους την Ελληνική κυβέρνηση να περάσει καρτελίστικες διατάξεις που εκχωρούν τη μικρομεσαία τάξη των ταξιτζήδων στα άγρια νύχια των ξένων συμφερόντων.
Ακόμη και οι Τροϊκανοί «τρόμαξαν» με τα Ελληνικά αρπακτικά της αξιωματικής αντιπολίτευσης που εκτελούν διαταγές. Ευτυχώς δεν πέρασε. Και συνέβη κάτι χειρότερο ή καλύτερο εξαρτάται τι υποστηρίζει ο καθένας. Αποκαλύφθηκαν οι υπόγειες διαδρομές.
Σύντομα, πολύ σύντομα, αυτοί που τόλμησαν να υπερασπιστούν ξένους δούρειους ίππους θα βγουν στο ξέφωτο. Και τότε δεν τους σώζουν ούτε οι εξωγήινοι, ούτε οι γιαλαντζί λαϊκιστές.
Γιατί έχουν ξεφύγει. Χρησιμοποιούν το κόμμα του Εθνάρχη για τις δικές τους ορέξεις. Και δεν το κάνουν μόνο για τα ταξί. Το κάνουν για όλα. Και πού να γίνουν και κυβέρνηση. Νεοφιλελεύθερος τρόμος.
«Ο Κεντροδεξιός»
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: