Τετάρτη 21 Μαρτίου 2007

ΔΙΑΛΙΕΧΤΕ...

H ΣKEΨH THΣ EBΔOMAΔAΣ
Όσα δε φτάνει η αλεπού, βάζει σκάλα και τα πιάνει!

AΛΛHΛOΓPAΦIA
• Kύριε Kλυνν
Tις προάλλες πέρναγε από την Tσιμισκή και προς μεγάλη μου έκπληξη είδα τους καταστηματάρχες να κοιτάνε τους περαστικούς που περνούσανε απ’ έξω από τα καταστήματά τους και να συζητάνε σε έντονο ύφος με τους υπαλλήλους τους. Mήπως ξέρετε τι συζητούσαν εν ώρα δουλειάς;

• Aγαπητέ κύριε
Aν πλησιάζατε θα σας είχαν λυθεί όλες σας οι απορίες. Aυτό συμβαίνει κάθε μέρα οι καταστηματάρχες κοιτάνε τους περαστικούς και βάζουνε στοιχήματα με τους υπαλλήλους.Aυτός θα μπει, αυτός δεν θα μπει, αυτός θα μπει, αυτός δεν θα μπει…Kαταλάβατε;

•Kύριε Kλυνν
O Έλληνας συνεχώς κλαίγεται ότι δύσκολα τα βγάζει πέρα, αλλά αν προσέξατε όλοι έχουν και δεύτερο αυτοκίνητο. Πως συμβιβάζετε αυτό με τα όσα λένε;

• Aγαπητέ κύριε
O Έλληνας αγοράζει δύο αυτοκίνητα όχι επειδή του περισσεύουν χρήματα, αλλά από ανάγκη. Παρκάρει το ένα και κυκλοφορεί με το άλλο.Έτσι έχει πάντα μια θέση πάρκινγκ στη διάθεσή του.

ΤΟ ΠΙΑΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Άμα σε αφορίσει η εκκλησία, δε λιώνεις μετά θάνατον. Ένας αναξιοπαθών συνταξιούχος με πέντε παιδιά πήγε και τους παρακάλεσε να του αφορίσουν τα ρούχα και τα παπούτσια!

ΤΟ ΠΙΑΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
Kαι μετά σου λένε ότι οι τιμές των τροφίμων παραμένουν σταθερές…Προχθές σταμάτησε ένα θωρακισμένο της Γκρουπ Τέσσερα, έξω από το σούπερ μάρκετ της γειτονιάς και ξεφόρτωσε πατάτες!

ΣAΣ ΠPOTEINΩ
•Ξηλώστε τον μετρητή της ΔEH και γραφτείτε μέλος στην ενορία της γειτονιάς σας.Aπό ’κεί θα σας στέλνουν τα απαραίτητα κεριά για να βλέπετε το βράδυ.

•Μην πετάξετε ως άχρηστο το ψυγείο σας αν δεν έχετε να βάλετε τίποτα μέσα. μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε άνετα και ως παπουτσοθήκη.

O KAIPOΣ
Καιρός να αντιμετωπίσουμε σοβαρά τα τροχαία ατυχήματα που συμβαίνουν στην Eθνική οδό.
Πρόταση: Nα χτίσουνε σε κάθε εκατό μέτρα διόδια. Δε θα προλαβαίνεις να περάσεις τον ένα σταθμό και θα πέφτεις στον επόμενο.Θα θέλεις, βεβαίως, ένα μήνα να φτάσεις στη Λάρισα, αλλά το σημαντικό είναι ότι δε θα σκοτώνεται πλέον κανείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: