Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Τι μας περιμένει στις 18 Ιούνη…

 ΙΔΟΥ ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΑΝΤΩΝΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΓΓΕΛΑΚΙ... ΜΑΥΡΗΣΤΕ ΤΟΥΣ!

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ . ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΙΣ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ.


  • - Κατάργηση 13-14ου μισθού και στον ιδιωτικό τομέα
  • - Νέα μείωση του βασικού μισθού σε επίπεδα Βουλγαρίας στα 200? καθαρά!
  • - Νέα μείωση βασικών και επικουρικών συντάξεων
  • - Μείωση κατά 10 ημέρες της ετήσιας αδείας
  • - Μείωση των προσαυξήσεων (από 75% σε 50% ή και 25%) με τις οποίες αμείβεται η απασχόληση σε Κυριακές και αργίες.
  • - Πλέον ευέλικτες σχέσεις εργασίας , κατάργηση συμβάσεων και δικαιωμάτων
  • - Άμεση απόλυση 50 χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων το 2012. 200.000 απολύσεις σε βάθος τριετίας
  • - Σταδιακή κατάργηση του ΕΦΑΠΑΞ στο δημόσιο τομέα – Άμεση περικοπή 30% αναδρομικά
  • - Σταδιακή κατάργηση της αποζημίωσης στον ιδιωτικό τομέα είτε απο απόλυση είτε απο σύνταξη.
  • - Πλήρης κατάργηση των φοροαπαλλαγών και των ειδικών καθεστώτων φορολόγησης. Προβλέπεται κατάργηση των εκπτώσεων φόρου όπως για τόκους στεγαστικών δανείων α΄κατοικίας, ενοίκια, δίδακτρα, ασφάλιστρα, ιατρικές επισκέψεις, εξετάσεις, νοσήλια ή και ασφαλιστικές εισφορές.
  • - Αύξηση του συντελεστή ΦΠΑ από 6,5% σε 13%
  • - Κατάργηση μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ που ισχύει στα νησιά
  • - Υπαγωγή των αγροτών σε ΦΠΑ
  • - Νέος ειδικός φόρος κατανάλωσης σε ποτά/τσιγάρα
  • - Νέα αύξηση τέλους ταξινόμησης σε μεταχειρισμένα αυτοκίνητα
  • - Νέα αύξηση τελών κυκλοφορίας
  • - Επιπλέον μείωση ή κατάργηση του αφορολόγητου ορίου
  • - Αναπροσαρμογή των αντικειμενικών αξιών ακινήτων κάθε χρόνο
  • - Εξίσωση πετρελαίου θέρμανσης με αυτό της κίνησης
  • - Άρση της απαγόρευσης της κατάσχεσης της πρώτης κατοικίας λόγω χρεών
  • - Μονιμοποίηση του έκτακτου φόρου ακινήτων μέσω της ΔΕΗ και ενοποίηση όλων των φόρων επί της ακίνητης περιουσίας, σε μόλις δύο: σε ένα φόρο θα ενωθούν οι 33 φόροι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και σε άλλον έναν όλο οι φόροι του κράτους.
  • - Φόρος ιδιοκατοίκησης (Ουσιαστικά θα είναι ενα είδος ενοικίου για όσους μένουν σε δικά τους σπίτια)
  • - Κατάργηση της μισθοδοσίας του Κλήρου
  • - Χαράτσια εφορίας ακριβώς μετά τις εκλογές: (α) Φόρος εισοδήματος, β) Έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης, γ) Τέλος επιτηδεύματος, δ) ΕΤΑΚ 2009, ε)Έκτακτη εισφορά ακινήτων, στ) ΦΑΠ 2010, ζ) ΦΑΠ 2011, η) Ειδικό τέλος ακινήτων (χαράτσι) για το 2012)
  • - Ιδιώτες φοροεισπράκτορες
  • - Πλήρες ξεπούλημα της εθνικής περιουσίας ακόμη και στην… Τουρκία!
Τώρα ξέρεις τι σου έχουν για μετά τις 17 ιουνιου.Οι Έλληνες δεν θα μπορούν πλέον να πουν οτι δεν ήξεραν. Οι Έλληνες δεν θα μπορούν πλέον να πουν οτι παραπλανήθηκαν απο τις γνωστές ψεύτικες προεκλογικές δεσμεύσεις περι επαναδιαπραγμάτευσης, αυτοδύναμης Ελλάδας.

Υ.Γ. Σε περιμένει ΑΙΜΑ-ΠΟΝΟΣ-ΔΑΚΡΥΑ
ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΣ

36 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ ΣΑ ΛΑΟΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ. ΚΥΡΙΕ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΒΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΙ. ΟΣΟ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΠΗΔΑΕΙ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ Η ΧΡΕΟΚΩΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ. ΚΑΙ ΟΣΩΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΚΛΗΡΟΥ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ. ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΘΕΟΣ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ 3 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ. ΚΥΡΙΕ ΚΛΥΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΙΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΔΟΥΛΟΙ ΕΝΟΣ ΥΠΕΡΟΓΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ Η ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ

Ανώνυμος είπε...

den paei allo....exei arxisei h paranoia

Ανώνυμος είπε...

μονο αυτα?

Ανώνυμος είπε...

Φίλε, κανείς δεν αρνειται οτι το δημοσιο χρειαζεται εξυγιανση - Ο Τσιπρας δε το αρνειται αυτο, τον ακουσα χτες να το λεει. Οσο για τον κληρο, προτιμω να ακουσω οτι θα διαχωριστει -επιτελους- η εκκλησια απο το κρατος και θα φορολογηθει - μιλαμε για πολλα λεφτα. Οσο για την Κουβα, απο πού το βγαζεις αυτό? Ο Τσιπρας ειναι ευρωπαιστης,ειναι νεος ανθρωπος, εχει ΠΛΗΡΗ αντιληψη της ιστορικης ευθυνης που φερει και πανω απ όλα, δεν συμμετειχε στο ΠΑΡΤΥ που εκαναν οι πασοκνδ με τα λεφτα μας. Ειναι ισως η τελευταια μας ελπιδα για δημοκρατια και αξιοκρατια.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό είναι το ένα σενάριο που το ξέρουμε. Το άλλο σενάριο Τσίπρα ποιο είναι; Αν δεν γίνουν αυτά τι θα γίνει; Κανείς δεν λέει και όποιος πει μετά λένε ότι είναι προσωπική άποψη. Για να αποφασίσω πρέπει να συγκρίνω. Γιατί μεταξύ Βουλγαρίας και Κούβας ή Αργεντινής ίσως και να διάλεγα Βουλγαρία.

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ... ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ... ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΨΗΦΙΣΤΕ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ ...ΟΣΟ ΑΦΟΡΑΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ , ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΤΑΜΠΟΥ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ , ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ , ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ , ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΛΥΦΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΒΟΛΕΥΤΟΥΝ , ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ Η ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ... ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ 1821 ΚΑΝΑ ΜΑΣ ΓΑΜΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΤΟ ΒΟΛΕΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΠΟΙΑ ΕΛΕΗΝΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ..... ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ - ΝΔ ....

Ανώνυμος είπε...

Προς παιδιά της ΝΔ του antinews και Σαμαρολάτρες-Σαμαρολακέδες!

Εχεται χαζέψει πλέον. Ντορίτα, Καρατζαφύρερ, ότι μπορεί κάνει ο Σιχαμαράς για να μην τον διώξουν από την ΝΔ και γίνει το παιδικό του όνειρο πραγματικότητα!

Ε, ΛΟΙΠΟΝ ΣΑΜΑΡΑΚΙΑ, ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ!

Ανώνυμος είπε...

Τα σκουλικια θελουνε και ψηφο...να ματωσουνε απο το πολυ το ξυλο ευχομαι,καθικια

Ανώνυμος είπε...

Εδώ που φτάσαμε θα πω απλά, ο Θεός να βάλει το χέρι του. Γιατί για τον Ελληνα .....

Ανώνυμος είπε...

Το ξερουμε το προγραμμα που εχουν οι ΠΑΣΟΚΝΔ, ειναι το ΜΝΗΜΟΝΙΟ 1,2,3,4,κλπ. Οσο για τον Τσιπρα, ας ξεκαθαρισει κι αυτος τι θα γινει στην περιπτωση που η ευρωπη ειναι αδιαλλακτη. Την αληθεια θελουμε. Προσωπικα, δεν εχω προβλημα να κανω θυσιες, αρκει να μη πανε στις τσεπες ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ!-οπως γινεται τωρα-

Ανώνυμος είπε...

To νεο πασοκ ειναι εδω ενωμενω δυνατο
ο χαρρυ με το ενα τροπο η με το αλλοτσιριζα υποστιριζει. Αριστερη ρητορία με δεξίες παρεες βλεπε Κωσκοτας αντε ουστ δεν ξεχνουμε

Ανώνυμος είπε...

Δε ψήφισα ούτε θα ξαναψηφίσω ΠΑΣΟΚ και ΝΔ αλλά δε ξέρω ποιος μπορεί πλέον να μας σώσει!!! Είχα αρχίσει να πιστεύω τον Τσίπρα αλλά όταν άκουσα τις προτάσεις του για 100.000 ακόμα δημόσιους υπαλλήλους και κατάργηση των σωμάτων ασφαλείας!!! δε ξέρω πόσα χειρότερα θα ζήσουμε το μόνο σίγουρο είναι που θα πονέσουμε πολύ. Είναι όλα προγραμματισμένα... θα μας εξαφανίσουν!!! Λυπάμαι πολύ για όλους τους ηρωες που έδωσαν τη ζωη τους για να σώσουν την Ελλάδα και οι σημερινοί καρχαρίες θα μας φάνε όλους...

Ανώνυμος είπε...

File h kathisterimenos eisai h kalotaismenos...Katitupoi san k sena mas eftasan edw pou eimaste.Twra me to euro exeis axioprepia re vlaka?giati emeis th xasame.oi papades den douleuoun re xaivana?δεν εχουν αναγκες κ οικογενεια?Exases pote ti doulia sou re hlithie?εμεινες ποτε αφραγκος;pinasan pote ta paidia sou;emeine o pateras sou anergos sta 60 tou?

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ .ΑΥΤΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΚΑΙ ΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΣ .ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ - ΘΡΑΚΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ -ΤΣΑΜΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε.ΠΑΤΑΕΙ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΟ ΑΜΝΗΜΟΝΕΥΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΑ ΦΘΟΝΕΡΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝΩΝ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΙΤ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΤΕΜΕΡΚ .

Ανώνυμος είπε...

Θα φάνε "φόλα" πάλι στις εκλογές που θα τρίβουν τα μάτια τους τα καθίκια οι προδότες!!!!

Όσα στημένα δημοψηφίσματα και να βγάζουν, όσα ψέματα και προπαγάνδες προσπαθούν να σερβίρουν τα κωλοκάναλα του κερατά, ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΚΟΤΣΙΑ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ!!!!

Θα το δείτε και δεν θα το πιστεύετε!!!!! Η Ελλάδα θα βγει μπροστά σε όλη την Ευρώπη και θα βροντοφωνάξει και πάλι το ΟΧΙ!!!!

Ένα το '40 και ένα τώρα!!!!

Γιατί οι Γερμανοί αφού δεν κατάφεραν να κερδίσουν την Ευρώπη με τα όπλα, πάνε τώρα να το κάνουν με το χρήμα....

Αλλά ΠΑΛΙ από τους Έλληνες θα την ΦΑΝΕ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά μία είναι η λύση, αν δε θέλουμε αυτά τα μέτρα που μας επιβάλουν..Χρεωκοπία..Απορώ γιατί φοβόμαστε τόσο πολύ αυτή τη λέξη..Χρεωκοπία και πάμε πάλι από την αρχή, χωρίς λάθη αυτήν τη φορά..Θα πονέσει, θα γίνει χάος, αλλά θα έχουμε ευκαιρία να ξαναγίνουμε δυνατοί...Με κανόνες αυτή τη φορά..Αλλιώς θα βυθιστούμε για πάντα στο χάος..Επειδή είμαστε άτιμη φάρα, προς τα δεύτερο μας κόβω..

Chois είπε...

Πραγματικά δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω η να κλάψω που ακόμα και τ'ωρα υπάρχουν άνθρωποι που συνδέουν την Δραχμή με την "κολαση" και που ακόμα και σήμερα είναι χάφτες. Το τραγελαφικό της υπόθεσης είναι ότι όλοι αυτοί οι παραπάνω ή έστω το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών αντιλαμβάνονται ότι με απλά μαθηματικά δεν "ξεχρεώνουμε" ΠΟΤΕ με το πρόγραμμα που μας ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ! Τα ΜΜΕ και γενικότερα ο καθής μιλάει περί καταστροφής χωρίς καν να έχει αριθμούς και ΜΑΚΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ!!! Για να μην το κουράζουμε... μόνη διέξοδος είναι εθνικό νόμισμα (πέιτε το Δραχμή, πείτε το Μπανανα - στην Μπανανία ζούμε) και εθνικοποίηση τραπεζών. Άμεση χρηματοδότηση για παραγωγική αναπτυξη και ασφαλώς έξοδος από συνθήκη Μάαστριχτ που είχε σαν συνέπεια το κλείσιμο πολλών δεκάδων (ίσως και εκατοντάδων) εργοστασίων. Ότι αφορά στεγαστικά και προσωπικά δάνεια γίνονται ανάλογες προσαρμογές και απο την στιγμή που είναι κρατικοποιημένες μπαίνει εγγυητής το Κράτος. Όλοι μιλάνε για το πρώτο σοκ της οικονομίας αλλά κανείς δεν αναλύει ΜΑΚΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ! Κανείς δεν λέει μετά από 2 χρονάκια τι θα γίνεται και πόσο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ αφού πρώτα θα "φευγουν" τα δικά μας προίόντα (αφου θα είναι σε Δραχμές! Κανείς δεν λέει τις εισροές εσόδων του κράτους από ΔΑΣΜΟΥΣ που ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ και έτσι τα ελληνικά προιόντα στα σούπερ μαρκετς θα είναι πάνφθηνα (και ποιοτικά!) ενώ τα Γερμανικά και Ολλανδικά γάλατα πχ θα έχουν τιμη 2,5-3 ευρώ (σημερινής αξίας). Κανείς δεν λέει πολλα.. ούτε για τις ζημιές που θα πάθουν οι ΤΡΑΠΕΖΕΣ! ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΑΚΟΜΑ ΡΕ ΤΟΥΒΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ" ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΙ! ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΠΑΤΑΜΕ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΔΟΛΑΡΙΑ... Κάθε μέρα κάθε ώρα που περνά είμαστε όλο και περισσότερο "δεμένοι"... πρέπει να περάσουμε την κόκκινη γραμμή, και όσο πιο γρήγορα το κάνουμε, τόσο το καλύτερο.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΕ Η ΓΙΑΓΙΑ. ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΠΑΣΟΚ - ΝΔ ΠΕΡΙ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΔΡΑΧΜΗΣ.ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟ. ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΚΑΤΣΕΙ ΕΠΑΝΩ ,ΜΕΤΑ ,ΜΗ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ...

ΓΙΑΧΑΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ είπε...

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΧΕΙ ΠΑΤΗΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΦΟΒΟ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΧΙ ΑΜΕΣΑ.Ο ΛΑΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΟΣΟΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.ΤΟ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΣ ΩΦΕΙΛΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΥΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ.ΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΟΡΟΥΣΦΕΤΙΟΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΟΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ''ΟΤΙ ΑΡΠΑΞΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΜΑΣ''.Ο ΛΑΟΣ ΕΥΘΗΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΟΥ.ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΧΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ.ΠΡΩΤΟΝ ΔΙΑΙΡΗ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ.ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΤΑ ΜΜΕ.ΤΡΙΤΟΝ Ο ΦΟΒΟΣ ΠΟΥ ΚΑΛΙΕΡΓΟΥΣΑΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΕ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ.ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΤΡΩΓΑΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΟΥΡΒΑΝΑ ΗΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ ΗΤΕ ΑΠΟ ΜΙΖΕΣ ΓΙΑ ΕΞΟΠΛΗΣΤΙΚΑ ΗΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΗΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΓΩΝΕΣ ΗΤΕ....ΗΤΕ..ΗΤΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΑΠ ΑΦΗΣΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΕΝΤΑΜΗΝΟ ΝΑ ΒΓΟΥΝ Σ ΞΕΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ.ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΟΣΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΜΕΝΕ ΣΤΗΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΖΟΥΣΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΝΕΙΕΣ.Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΚΛΟΣ.ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΟΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΗΣΕΙ ΠΟΤΕ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ''ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ'' ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΣΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΕΙΝΑΙ!ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕ 1% ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ 7% ΙΣΠΑΝΙΑ ΜΕ 7% ΔΑΝΕΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!ΔΥΣΤΗΧΩΣ Η ΠΟΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΓΕΓΡΑΜΕΝΗ.ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ ΜΟΝΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΕ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

as vgei o aleksis pou den foraei pote gravata san gnisios koummounistis pou einai kai atheos na mas sosei epitelous....... na ferei kai ola ta filarakia tou tous afganopakistanous opos ekane tote pou tous efere apo tin kriti kai tous sto panepistimio.......se kamia 20aria xronakia tha einai misi i ellada se sinora kai tha allonizoun kamia 20 me 30 ekatomiria mousoulmanoi.... koinos tha eimaste alli mia mousoulmaniki xora opos toses giro mas me ta xilia miria privlimata tous.... ennoeitai oti apo to megalo kima metanasteusis / ante na meinoun 5-6 ekatomiria ellines stin ELLADA i opos allios tha legetai.....oi disarestimenoi volemenoi tou pasok pou psifisas siriza as to ksanaskeftoun kala.... ena koma xoris ipostasi pou paraligo na min mpei stin vouli tis proigoumenes ekloges ksafnika figourari gia komma diakiverniseis..... ermi patrida... to pasok katestrepse ti xora kai oi psifoforoi tou tha dosoun to oristiko xtipima... exo na po ena pragma stous volemenous tou pasok pou tora strefontai ston siriza, mporei o ALEKSIS na sas dosei tis auksiseis pou sas tazei kai tis foroapallages , alla tha einai gia ena duo mines..... meta parte to apofasi.... aristeroi apo deithen ideoligia.... tempelides volemenoi sindikalistes grafiades koultouriarides tempelides...... kai me ALEKSIS?..... eseis tha prepei na doulepsete...... to mpakaliko apo opou psonizate verese, eklseise..... den exei allo emporeuma..... etoimasteite.... to giapi ti pilofori to mistri........

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΟΙΟΣ ΨΗΗΣΕΙ ΣΑΜΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ! ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΑΜΤΑ! ΨΗΦΙΣΤΕ ΧΑ, ΤΣΙΠΡΑ, ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ! ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΣΙΧΑΜΑ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ!

Ανώνυμος είπε...

Ο Τσίπρας ξεπουλάει την Μακεδονία, νομιμοποιεί τους λαθρομετανάστες, διαλύει τα σώματα ασφαλείας. Οι Σαμαροβενιζέλοι συντρίβουν μισθούς και συντάξεις.

Κανέναν από τους δύο.
Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες.

Χ.Α.

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ..ΟΤΙ ΠΡΟΛΑΒΑΤΕ ΒΛΑΚΟΜΟΥΤΡΑ ΟΛΟΙ,ΤΩΡΑ ΚΛΑΦΤΕΙΤΕ.ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΛΤΑΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΕ!ΚΡΙΜΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΤΩΡΑ,ΟΙ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΖΗΣΕΙ ΠΕΙΝΑ(ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΛΟΥΦΑΖΟΥΝ),ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΟΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΕΥΣΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΚΑΙ ΤΑ GADGETAKIA ΣΑΣ.ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

Ανώνυμος είπε...

Εγω παλι ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφισω μηπως και δουμε ασπρη μερα,ειναι η μονη μας ελπιδα ο Τσιπρας!!!

Ανώνυμος είπε...

H ... Μπακογιάννη είναι αντι-μνημονιακή κ. (που λέει ο λόγος) Σαμαρόβλαχε; Πείτε την αλήθεια ότι είστε όλοι 100% πουλημένοι να τελιώνουμε με εσας!

ΑΝΤΩΝΑΚΙ ΚΑΙ FACTORX O ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΡΓΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ!

ΤΕΛΙΩΣΑΤΕ!

Ανώνυμος είπε...

ολοι σασ ζητε μεσα στην ελλαδα και τρωτε τισ καραμελεσ που σασ ταιζουν καθε μερα οι δηθεν επαναστατες και σωτηρεσ του εθνους που δεν τολμανε να κανε ουτε καν το σταυρο τους..
Σας καλω ολουσ εσας που επαναστητε να ερθετε να δειτε στην ασια και στην αφρικη τι γινετε και να καταλαβετε οτι η ευρωπη μας αξιζει με οποιαδηποτε επιπτωσεις.
ενα μονο σας λεω...αυτο το εθνος απελευθερωθηκε και επεζησε με μπροστα το χριστο και τη παναγια. οποιοδηποτε εξτρεμιστες αθεους που ερχονται σημερα και πουλανε ψευτοδηληματα τους αποριπτω

Ανώνυμος είπε...

Ο/Η Ανώνυμος είπε...
ολοι σας ζητε μεσα στην ελλαδα και τρωτε τις καραμελες που σας ταιζουν καθε μερα οι δηθεν επαναστατες και σωτηρες του εθνους που δεν τολμανε να κανουνε καν το σταυρο τους..
Σας καλω ολους εσας που επαναστητε να ερθετε να δειτε στην ασια και στην αφρικη τι γινετε και να καταλαβετε οτι η ευρωπη μας αξιζει με οποιαδηποτε επιπτωσεις.
ενα μονο σας λεω...αυτο το εθνος απελευθερωθηκε και επεζησε με μπροστα το χριστο και τη παναγια. οποιοδηποτε εξτρεμιστες αθεους που ερχονται σημερα και πουλανε ψευτοδηληματα τους αποριπτω

αστο διαοβολο προδοτη τσιπρα

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΩ ΟΙ ΠΑΣΟΚ - ΝΔ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥΣ, ΕΚΟΨΑΝ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ, ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ 1500000 ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΚΟΨΑΝ ΦΑΡΜΑΚΑ, ΜΙΣΘΟΥΣ , ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ. ΡΕ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ?

Chois είπε...

Α καλά ... περιμένουμε από τον Χριστό και την Παναγία να μας σώσουν .. και γενικότερα περιμένουμε να έρθει ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ και ε,εις να συνεχίσουμε να κανουμε ζαπινγκ από τον καναπέ μας. Α ρε Ραγιά, βλαχοαστέ, κομπλέξικέ φτωχολιμούτση Έλληνα.. που με την επίφαση ευημερίας νόμισες πως είσαι ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ! Μέχρι πόσο θα σκύψεις το κεφάλι ρε ξεφτίλα? Μέχρι πόσο θα πουλάς το μέλλον των παιδιών σου για να μην σηκώσει τον χοντρό, σπυριάρικο κώλο σου από τους ιταλικούς δερμάτινους καναπέδες που πήρες με 60 δόσεις... Μέχρι πόσο ρε? Μέχρι στο τέλος να σε πουν προδότη τα ίδια σου τα παιδιά ρε. Γιατί τους νέους σήμερα δεν μπορείς να τους βάλεις στο σκατένιο σου καλούπι πια. Διαβάζουν, ενημερώνονται και επιτέλους αρχίζουν να βλέπουν!

Ανώνυμος είπε...

Τωρα επιστροφη στη δραχμη κατω απο αυτες της συνθήκες =θανατος

Ανώνυμος είπε...

Ρε φιλε ασε μας να ειμαστε εγληματιας ,ενω εσυ με τσιπρα εισαι γατονι ουστ ρε μαλα@@@

Ανώνυμος είπε...

Ανωνυμε που προλαβες και σχολιασες για τους δημοσιους διαβασε σε παρακαλω στο παρακατω link τον πραγματικο αριθμο και τη συγκρηση του με αλλες χωρες της ΕΕ

http://papaioannou.wordpress.com/2011/05/11/%CE%BF-%CE%BC%CF%85%CE%B8%CE%BF%CF%83-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%85%CF%80%CE%B5%CF%81%CF%80%CE%BB%CE%B7%CE%B8%CF%85%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%83%CE%B9%CF%89/

Ανώνυμος είπε...

τσιπρας και ΤΡΙΧΕΣ(μην γραψω τιποτα αλλο)..............ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Ξ Α Ν Α ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Isws to pio asteio olhs auths ths upotheshs telika einai oti eprepe na ftasoun edw ta pragmata gia na parei xampari tosos polus kosmos kai na vgei stous dromous, na mpei sta forum kai na arxisei na ekfrazei apopsh kai na diamarthrete. Otan me gelaseis mia fora, leei to rhto, to ftaiksimo diko sou. An me gelaseis kai deuterh to ftaiksimo diko mou. Mas gelasan ametrhtes fores opote ametrhto -1 to ftaiksimo mas. Ta shmadeia htan ekei, o opoiosdhpote eixe stoixeiwdh enhmerwsh kai diavaze ligo istoria mporouse na ta dei. Alla h paraliakh, h Plaka kai oi diakopes sta nhsia mia xara htan ola auta ta xronia. Me eortodaneia, diakopodania klp klp. Twra Oloi fwnazoun, klaine, odurontai kai diarignioune ta hmatia tous. Kaugadizoun gia ton Tsipra kai ta prwin 2 megala kommata xanwntas gia akoma mia fora to dasos. Emeis tous paradwsame thn Ellada se ashmenio piato me thn adiaforia mas, to volema mas. Glamourato amaxi gia na rixnoume gkomenes kai sikato ntisimo. Prwinadiko, rialiti kai tsiftetelia sta mpouzoukia kai 45 post thn hmera sto facebook. Kai efnhs mas epiase to patriwtiko filotimo. Ta shmadeia fwnazan prin akoma apo thn katareush the Leahman Brothers. Alla hmastan polloi apasxolhmenoi...... To party molis ksekinhse. Tsipras kse Tsipras, Dikommatismos ksedikommatismos... Den gurnaei pisw to potami. To reset htan kai einai anapofeukto. Kai tha einai POLU SKLHRO. Egw exw fugei edw kai 4 mhnes kai xtizw zwh allou. Den trefw omws autapates oti th skapoulara. Giati to reset pou erxetai tha einai geniko. Kai hte tha valoume mualo OLOI hte tha paroume siga siga to dromo tou ekfulismou. Ta kaname skata!!! Oxi san Elliniko ethnos. San pagkosmia koinwnia anthrwpwn. Auta pou ginontai sthn Ellada einai h afethria. To ntomino ksekinhse kai to polu ameso mellon tha exei para ma PARA polu plaka toulaxiston gia autous pou den exoun mathei oute sta volemata oute sto na krubontai apo ton eauto tous me poluteleies kai egkefaliko thleoptiko moudiasma. Gia tous upoloipous ypnotismenous to ksipnhma tha einai upervolika odineiro.

Leonidas Maliagros είπε...

Μερικά από αυτά ΠΡΕΠΕΙ να καταργηθούν/κοπούν/εφαρμοστούν καθώς ΜΑΖΙ με πολλά άλλα μας έχουν φτάσει εδώ που είμαστε σήμερα, στο γκρεμό!!!
Το θέμα είναι να γίνουν με σωστό τρόπο και όχι με άδικο όπως έγιναν και τα υπόλοιπα που έχουν γίνει ως τώρα...

ΕΝΑΣ είπε...

Όχι σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ
Όχι στους Τραπεζίτες
Όχι στα πολύ μικρά κόμματα
Όχι στο Φόβο
Όχι στους δήθεν "φίλους" μας
-
Ναι στις δικές μας δυνάμεις
Ναι στον καθαρό λόγο
Ναι στο Μέλλον
Ναι στους Έλληνες
Ναι στην Ελλάδα