Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟΥ




Αν βγει η Ελλάδα από την ευρωζώνη και κατορθώσει να ανακάμψει οικονομικά, που σίγουρα με το εθνικό της νόμισμα θα ανακάμψει, πολλές θα είναι οι χώρες που θα ακολουθήσουν... Αυτό είναι που τρομοκρατεί τους παγκοσμιοποιητές είναι μην
αποτελέσει η Ελλάδα παράδειγμα για άλλες χώρες της Ευρωζώνης να ακολουθήσουν την ίδια πορεία και γι αυτό θα προσπαθήσουν με κάθε τρόπο να μας κρατήσουν στη ζώνη του ευρώ, Πρώτα με απειλές και μετά με παρακάλια... Μια τέτοια έκβαση είναι βέβαιο ότι θα απειλήσει το ενιαίο νόμισμα της ευρωζώνης και, το σημαντικότερο, θα αποδομήσει το όλο σχέδιο για την οικοδόμηση ενός ευρωπαϊκού ομοσπονδιακού υπερκράτους. Παση θυσία λοιπόν μην μετατραπεί  η Ελλάδα σε πρότυπο και για άλλες χώρες. Πάση θυσία να παραμείνει στις τάξεις του ευρώ, ακόμα και αν χρειαστεί  να αποσβηστεί το χρέος στο σύνολό του

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΣΤΑ ΧΑΡΡΥ......ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΤΟΜΙΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΖΑΛΙΣΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ.....ΘΑ ΜΑΣ ΖΗΛΕΨΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ......ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ....ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΠΛΗΝ ΠΑΜΠΛΟΥΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΑΛΙ ΑΡΧΙΔΙΑ....ΕΛΛΑΔΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΙΤΑΛΙΑ....ΟΙ ΠΙΟ ΠΑΜΠΛΟΥΤΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΥΡΩ ΤΟΥΣ....

Ανώνυμος είπε...

Η μασα από τις νότιες χώρες της μεσογείου είναι πολύ μεγάλη για να την αφήσουν (υδρογονανθράκες, γεωργική γη, νερό, δούλοι....)
Είναι ευκαιρία των τραπεζών να αφήσουν τις ριψοκίνδυνες επενδύσεις και να πάρουν τις σίγουρες. Το πρόβλημα είναι ότι ανήκουν στους ιθαγενείς κατοίκους.

Παναγιώτης.

Ανώνυμος είπε...

Να γράφουμε και τις πηγές μας...
http://www.ft.com/cms/s/0/4bdda8a0-9dad-11e1-9a9e-00144feabdc0.html#axzz1vpI7tLoc

Ανώνυμος είπε...

πιστεύω ότι το έχουν καταλάβει οι περισσότεροι και δέν θά ψηφίσουν τούς προδότες αλλιώς είμαστε άξιοι της μοίρας μας

Ανώνυμος είπε...

Ας υποθέσουμε, ότι σ’ ένα μήνα που έχουμε εκλογές εκλέγεται μια νέα αυτοδύναμη κυβέρνηση.Ο πρωθυπουργός ανακοινώνει ένα ευέλικτο σχήμα 15-20 υπουργών. Μετά το πρώτο υπουργικό συμβούλιο, ο πρωθυπουργός ανακοινώνει, ότι διακόπτει τις συζητήσεις με την τρόικα, για να επαναπροσδιορίσει τη στρατηγική της χώρας.Το πρώτο νομοθέτημα που φέρνει στην Βουλή είναι για το «πόθεν έσχες» όλων των πολιτικών από το 1974 και μετά και αν αποδειχθεί ότι κάποιοι έβαλαν το χέρι στο μέλι θα πάνε φυλακή.Το δεύτερο νομοθέτημα (με διαφορά μιας εβδομάδας) το πολύ θα αφορά την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης και της εγκληματικότητας.Ο πρωθυπουργός, με όσους αρχηγούς κομμάτων θέλουν να τον ακολουθήσουν, επισκέπτεται Ρωσία, Κίνα, Ινδία, Βραζιλία για τη σύναψη διμερών δανειακών συμβάσεων,κατά το πρότυπο της σύμβασης Ρωσίας-Κύπρου. Στόχος να καλυφθούν οι δανειακές μας ανάγκες για το 2012-13.Επιστρέφοντας, καταγγέλλει Μνημόνια και παρεπόμενα και δηλώνει ότι η χώρα θα προετοιμαστεί για να επιστρέψει στις αγορές το 2013.Μετά προχωρεί σε συγχωνεύσεις τραπεζών.
Ιδρύει έναν μεγάλο Κρατικό Τραπεζικό Πυλώνα στον οποίον και μεταφέρονται δάνεια των ιδιωτών (στεγαστικά, προσωπικά).Όπου έχει ήδη αποπληρωθεί το κεφάλαιο, συν ένα εύλογο περιθώριο κέρδους, διαγράφεται! Στα υπόλοιπα, επαναπροσδιορίζονται επιτόκια και διάρκεια αποπληρωμής. Έτσι, αφ’ ενός φεύγει η θηλιά από τα νοικοκυριά και μεγαλώνει το διαθέσιμο εισόδημα, αφ’ ετέρου εξυπηρετούνται καλύτερα τα δάνεια, άρα μειώνεται το ρίσκο των τραπεζών.Θεσπίζονται κίνητρα για τον επαναπατρισμό ελληνικών κεφαλαίων.Μειώνουμε το χρέος μας
ιδρύοντας εταιρεία, η οποία αγοράζει από τη δευτερογενή αγορά ελληνικά ομόλογα, σε τιμές κάτω της ονομαστικής τους αξίας.Όσον αφορά τις επενδύσεις ο επενδυτής υποβάλλει τα σχετικά δικαιολογητικά και αν ο φάκελος είναι πλήρης, η επένδυση εγκρίνεται εντός 30ημερών.Ψηφίζεται νέο φορολογικό νομοσχέδιο, με το οποίο μειώνονται δραστικά οι φορολογικοί συντελεστές. Όσες επενδύσεις επιλεγούν θα τελούν υπό το αυτό φορολογικό καθεστώς για μια δεκαετία. Η διάταξη θα ενσωματωθεί στο νέο Σύνταγμα.Θεσπίζονται δρακόντειες ποινές για τη φοροδιαφυγή και υποθέσεις εκδικάζονται εντός τριμήνου και τελεσιδικούν εντός έτους.
Ολοκληρώνεται ο έλεγχος των φοροφυγάδων και επιτέλους πάνε φυλακή on line οι πέντε μεγαλύτεροι εξ αυτών.
Καταργούνται όλες οι ανεξάρτητες αρχές. Επανεξετάζονται όλες οι ΜΚΟ.
Καθιερώνεται υποχρεωτική 18μηνη στρατιωτική θητεία. Το μεγαλύτερο μέρος των δυνάμεων τοποθετείται για το ήμισυ της θητείας στη Β. Ελλάδα (από Έβρο μέχρι Ήπειρο) και για το υπόλοιπο στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου για ευνόητους λόγους.Η Κυβέρνηση ανακοινώνει ένα ευρύτατο πρόγραμμα ανακατασκευής λιμανιών και μαρινών στα νησιά του Αιγαίου. Η Ελλάδα προχωρά στην ανακήρυξη της ΑΟΖ. Με τον εντοπισμό κοιτασμάτων, τιτλοποιεί μέρος των εσόδων.Δρομολογείται το πρόγραμμα αξιοποίησης της περιουσίας του Δημοσίου. Όταν η γερμανική εταιρεία εκτιμά μέρος αυτής της περιουσίας, σε 125 δις ευρώ, ποια είναι η πραγματική της αξία;Οι Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης υποχρεούνται να έχουν ισοσκελισμένους προϋπολογισμούς.Διαφορετικά τίθενται σε καθεστώς εκκαθάρισης.
Όλα από την αρχή.Καταρτίζεται προϋπολογισμός, μηδενικής βάσεως, και επαναξιολογούνται, όλες οι δαπάνες.Στενός δημόσιος τομέας και ΔΕΚΟ αναδιοργανώνονται εξ αρχής με βάση τις σύγχρονες αρχές management. Ό,τι δεν έχει αντικείμενο κλείνει η συγχωνεύεται.
Η Κυβέρνηση ανακοινώνει σχέδιο που αναδεικνύει την Ελλάδα σε Παγκόσμιο Κέντρο Εκπαίδευσης. Χωροθετεί εκτάσεις για σύγχρονα campus κοντά σε Κέντρα Παγκόσμιου Πολιτισμού (Ολυμπία, Δελφοί, Δίον, Κνωσός, Δωδώνη, Ιθάκη κ.λ.π) και προσκαλεί τα κορυφαία Πανεπιστήμια του Κόσμου να έρθουν στην Ελλάδα.
Κατατίθεται πρόταση Συντακτικής Συνέλευσης για την εκπόνηση ενός νέου Καταστατικού Χάρτη που θα αναδιοργανώνει τη χώρα εκ βάθρων.
Συμπέρασμα:Τι λέτε; Αν κάνουμε αυτά (και πολλά άλλα), θα μας πάρουν στα σοβαρά;Εννοείται ότι μπορούν να βρεθούν χίλιες-δυο δικαιολογίες ότι αυτά δεν γίνονται!
Ε, τότε; «Εσείς βλέπετε κάτι και λέτε: «Γιατί;» ΄Όμως εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ, και λέω: «Γιατί όχι;»