Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΚΑΤΡΑΠΑΚΙΑ...




Και δε μου λες Αντωνάκη Κομανέτση τι εννοείς λέγοντας «μέτωπο ελπίδας που θα αντιπαρατεθεί στις δυνάμεις της λαϊκίστικης Αριστεράς;» Ωραία!
Και ποιοι θα αποτελούν αυτό το «Μέτωπο Ελπίδας» εκτός της φουκαριάρας της ΝΔ που την έχεις κουρελοποιήσει, ο Καρατζαφέρης, η Μπακογιάνη και Δράση; Πάρα πολύ ωραία!
Τζάμπα χάνεις τον καιρό σου Αντωνάκη, ό,τι και αν κάνεις η ύφεση είναι ύφεση, το 1.200.000 άνεργοι είναι 1.200.000 άνεργοι, οι 360.000 κλειστές επιχειρήσεις είναι οι 360.000 κλειστές επιχειρήσεις, τα συσσίτια είναι συσσίτια, ο αγριεμένος Ελληνικός λαός είναι αγριεμένος Ελληνικός λαός... Και η κατραπακιά που θα ξαναφάτε στις 17 Ιουνίου, είναι κατραπακιά! Άντε γεια...

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι Έλληνες, μάλλον απασφάλισαν,
κοινώς ξεπέρασαν τον φόβο,
οπότε δεν πιάνουν πλέον,
ούτε οι απειλές, ούτε οι συκοφαντίες.

Αλλωστε οι περισσότεροι,
ότι είχαν να χάσουν, το έχουν ήδη χάσει.
Οπότε καλά κάνετε και τρέμετε, λαμόγια.

Ανώνυμος είπε...

η φωτογραφια ειναι εκτακτη!
ενας μαλακας, εξαθλιομενος, ο βοθρος, τα βατραχοπεδιλα...!

Ανώνυμος είπε...

Τώρα που θα ξαναγυρίσει και η Ντορίτα θα πάει πολύ ψηλά το κόμμα! Μέχρι και 9% θα πάρουνε!

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ 9% ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΦΙΛΟΥ...ΟΙ ΣΑΠΙΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ 3.8% ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΛΙΓΟ ΟΙ ΛΟΒΕΡΔΙΚΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ(ΚΥΡΙΟ)ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΟΠΥΥ-ΠΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΦ.ΤΑΜΕΙΑ!!!ΣΚΕΤΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ.ΘΑ ΤΟ ΝΟΙΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΩΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ(ΑΧΡΕΙΑΣΤΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ)ΘΑΨΤΕΤΟΝ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΘΑΨΕΙ......

Ανώνυμος είπε...

Έτσι όπως Καλπάζει ο Καμμένος, η ΝΔ δεν πρόκειται να είναι 1ο Κόμμα (αμφιβάλω αν θα είναι και 2ο...)

Ο Κόσμος σε αυτές τις εκλογές είδε ότι μπορεί να διώξει τα λαμόγια μια και καλή! Θα δείτε ότι παρά την λυσσαλέα προπαγάνδα των ΧουντοΜΜΕ ο κόσμος θα ψηφίσει σωστά τελειώνοντας αυτό που άρχισε στις 6 Μάη!