Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

ΔΙΨΗΦΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 17ΗΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΗΤΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΘΡΙΑΜΒΟ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ


Πέντε περιστατικά αυτοκτονιών, τέσσερα στο Ηράκλειο και ένα στο Ρέθυμνο, σε διάστημα λίγων ημερών έχουν συγκλονίσει την Κρήτη και έχουν βυθίσει στο πένθος τέσσερις οικογένειες.
Το φαινόμενο λαμβάνει εκρηκτικές διαστάσεις και προκαλεί αναστάτωση καθώς η λίστα των συνανθρώπων μας που αποφάσισαν και έβαλαν τέλος στη ζωή τους μακραίνει….
Ήταν που με ΔΝΤ και τα μνημόνια τα καθάρματα ΓΑΠ και Παπακωνσταντίνου, θα έβγαζαν το 2012 την Ελλάδα στις αγορές… Κι αντί της εξόδου της χώρας από την κρίση, μας βύθισαν στην εξαθλίωση, στην αβεβαιότητα και στις... αυτοκτονίες!
Το ΠΑΣΟΚ του συνένοχου Βενιζέλου παραμένει το ίδιο και απαράλλακτο, προδοτικό και ξενόδουλο, πιστό στα κελεύσματα του ΔΝΤ και της μαφίας των Βρυξελλών… ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟ… Διψήφιο ποσοστό στο ΠΑΣΟΚ στις εκλογές της 17ης Ιουνίου σημαίνει ήττα του λαού και θρίαμβο της προδοσίας και της υποτέλειας 

8 σχόλια:

archaeopteryx είπε...

φίλε, χωρίς πλάκα, αν υπάρχουν μετά 2-3 χρόνια, ακόμα, τομάρια που ψηφίζουν Πασόκ, πάει να πει ότι ήρθε η ώρα να μετακομίσουμε. Η μακακία είναι πλέον ενδημική.

Ανώνυμος είπε...

ετοιμάσου για μετακομιση δεν υπάρχει σωτηρία στο μπουρδέλο

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ,ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ.ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΛΕΜΕ ΝΑΙ

Γιώργος Καλογεράκης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Γιώργος Καλογεράκης είπε...

Διόρθωση.
Κύριε Χάρυ Κλύν απο την ποιότητα τόσο των γραπτών σου όσο και των σχολίων που τα συνοδεύουν, φαίνεται ξεκάθαρα πόσο δημοκρατικός άνθωπος είσαι και πόσο πολύ σέβεσαι την αντίθετη άποψη. Μπράβο προχώρα. Συνέχισε να μας δείχνεις πόσο εύκολο είναι για σένα (παρά την ηληκία σου) να σκάβεις το πάτο

Ανώνυμος είπε...

Παιδια ΔΕΝ μετακομιζουμε ΟΥΤΕ αυτοκτονουμε, παιρνουμε μαχαιρια, ξυλα, καραμπινες και τσακιζουμε τα πασοκια που μετετρεψαν την Ελλαδα σε ασιατικη ζητιανα. Αγωνας αδελφια, κοψτε τον λαιμο καθε αθλιου πασοκου που γνωριζετε, η ΝΔ ειναι τσιρακι των πασοκων, μονον τα χολεροπασοκια φταινε...

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδη, ο χαρυς σκαβει το λακο και ο σαμαρας μετον βενιζελο τον κλεινουν?ο χαρυς ειναι ο αντιδημοκρατικος και ολοι αυτοι που ειναι στην εξουσια,μαζι με αυτους που τους στηριζουν/ψηφιζουν ειναι οι δημοκρατικοι?και ενεργουν σημερα για το καλο μας εντελως δημοκρατικα και με διαφανεια?γνωριζει καποιος καμια επανασταση που εγινε δια την δημοκρατια να εγινε βασιζομενη σε δημοκρατικα κρητιρια?

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΠΤΗΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΙΤΕ ΔΙΑΒΑΣΑΝ ΑΥΤΑ ΠΡΙΝ ΤΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ΚΡΕΜΑΖΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ . ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΘΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΟΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ !!! ΕΙΘΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ !!!!!
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΘΕΑΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ...... ΕΛΛΑΔΑ !!!!!