Τρίτη 22 Μαΐου 2012

ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΕ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ...


Υποκριτές δημοσιογραφίσκοι της μπριζόλας, τσανάκια και νεροκουβαλητές των νταβατζήδων, που διαρρήξατε τα ιμάτιά σας επειδή ο  Τσίπρας αποτόλμησε να υπενθυμίσει στον πρόεδρο της Γαλλίας να τηρήσει όσα υποσχέθηκε προεκλογικά, αλλιώς θα κινδυνεύσει να χαρακτηριστεί χαρακτηριστεί Ολαντρέου... Μας πρήξατε τα γκογκόβια, δεν μπορεί ο Τσίπρας και δεν μπορεί ο Τσίπρας και δεν μπορεί ο Τσίπρας... Και γιατί, ρε τσουτούνια, δεν μπορεί ο Τσίπρας και μπορεί η υπουργός οικονομικών της Αυστρίας η Φέχνερ της Αυστρίας που χαρακτήρισε τις δηλώσεις του Φρανσουά Ολάντ, ΑΝΟΗΣΙΕΣ; Άντε ρε παρτάλια, σας σιχάθηκε η ψυχή μου...

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΡΙΑ ΕΧΩ ΡΕ ΧΑΡΡΥ, ΑΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΛΙΚΡΗΝΗ ΣΟΥ ΞΕΣΠΑΣΜΑΤΑ ΣΑΝ ΑΥΤΟ, ΘΑ ΤΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΔΕΞΙΑ ΜΠΛΟΓΚ (τύπου taxalia και άλλα εμετικα) ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΜΟΛΙΣ ΕΛΕΓΕΣ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΠΑΣΟΚ Η ΤΣΙΠΡΑ Η ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΣΑΜΑΡΑ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΣΗΜΑΙΑ.
ΟΠΩς ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ... ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ
ΣΑΒΒΑΣ ΠΟΤΟΥΡΙΔΗΣ

Gitano είπε...

Είναι πολλά αυτά για τα οποία θα λένε "δεν μπορείς να....." και ο Τσίπρας θα απαντάει " κοίτα με, μόλις το έκανα ". Γι αυτό θα τον ψηφίσουμε. Αλλά ουέ και αλίμονό του αν είναι κι αυτός μια από τα ίδια!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΑΛΕΞΗ ΜΗΝ ΤΟΥΣ<>ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ola kala exw alla gia edw me thn stash k tis praxeis toy sthn ypatia den ton empisteyomai-ton fovamai