Σάββατο 26 Μαΐου 2012

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ VPRC. ΠΡΩΤΟΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ 28,5%, ΕΒΔΟΜΟ ΤΟ ΚΚΕ!!!



Εσείς εκεί στο ΚΚΕ μάτια δεν έχετε, αυτιά δεν έχετε, μυαλό δεν έχετε... Σε λίγο ούτε κόμμα θα έχετε, θα έχετε, όμως Παπαρήγα!
Κουράσατε αφάνταστα τον κόσμο της Αριστεράς, καιρός να ξεκουραστείτε... ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΚΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!!!
Δεν έχει το δικαίωμα καμιά σταλινική φράξια και καμιά πολιτικά ανερμάτιστη Παπαρήγα να  παίζει με το κόμμα που το κράτησαν ορθό στις επάλξεις για δημοκρατία και προκοπή οι θυσίες του Ελληνικού λαού και της εργατικής τάξης...
ΤΟ ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΤΑΛΙΝΙΚΗΣ ΚΟΜΠΑΝΙΑΣ ΤΗΣ.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λιάνα και γρήγορα! :)

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα τους αγωνες..ποια λιάνα όλα απο την αρχή.βάζουμε στον 902ρωσικα έργα ακόμη. Έχουν συχνότητα κ δέν την διαθέτουν στον διάλογο της αριστεράς μόνο βλέπουμε μούμιες κ παπαγαλους φερεφωνα σταλινικους δημοσιογράφους....

Ανώνυμος είπε...

Το ΚΚΕ ήταν ανθελληνικό πάντα ρε Χαρυ.
Παραμύθια αυτά περί εργατιάς.Ο Στάλιν που δεν αποκυρήσουν, σκότωσε πάνω απο 20εκατομύρια ψυχές,πολλές παραπάνω απο το αντίπαλο δέος τον Χίτλερ αλλά η παραχάραξη και η προπαγάνδα έχει κάνει καλή δουλειά εδώ και δεκαετίες ώστε ο λαός να έχει αντανακλαστικά μόνο για τον ναζιζμό και οχι για τον κομμουνισμό που ήταν μια απο τα ίδια.
Δείτε το soviet story!!!!

Ανώνυμος είπε...

Έγινε κλήση εφεδρειών στο πόλεμο ενάντια στο ΚΚΕ ή δίνεις εξετάσεις ως πρόθυμος και χρήσιμος; Σε έπιασε ο πόνος για το ΚΚΕ; Θυμήθηκες το παρελθόν σου; Το έχεις εγκαταλείψει εδώ και χρόνια. Μετά όλοι θυμόμαστε την ΠΟΛΑ του Σαμαρά, τη ΝΔ και δεν συμμαζεύεται. Θυμόμαστε το ρόλο σου στην προώθηση της αντιλαϊκής πολιτικής ως παράγοντας της Τοπικής Διοίκησης. Θυμόμαστε άλλωστε ότι τα ίδια έλεγες το 1990 με τα σατιρικά σου τραγουδάκια που έλεγαν ότι πάει έκλεισε το ΚΚΕ κ.λ.π. Η ζωή σε διέψευσε και έκανε αυτά τα τραγουδάκια να μοιάζουν όχι αστεία αλλά γελοία όταν τα ακούς. Βιάζεσαι και πάλι κ. Κλιν η ζωή θα σε διαψεύσει γιατί εμείς οι κομμουνιστές έχουμε εμπιστοσύνη στο λαό και τους εργαζόμενους, θα ξεπεράσει εκβιασμούς , ψευδαισθήσεις και αυταπάτες και τότε θα στείλει στα αζήτητα όλους αυτούς που του ρίχνουν στάχτη στα μάτια, κάτι διαμορφωτές κοινής γνώμης και διασκεδαστές σαν του λόγου σου. Που ήσασταν κ. Κλίν στις αγωνίες και τους αγώνες του λαού και των εργαζομένων; στις απεργίες , στις κινητοποιήσεις εκεί που δεκάδες κομμουνιστές συγκρούονταν με την εργοδοσία που δέχονταν απολύσεις και εκβιασμούς. Είμαστε σε άλλο μετερίζι.

Ανώνυμος είπε...

Χάρρυ "έχεις ξεφύγει". Τι σχέση έχει το ΚΚΕ με τη δημοκρατία και με τον Λαό.
Εκεί εκεί στην Δ εθνική.

thanx

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χάρρυ, δε χρειάζεται να αποδείξεις ότι πας με το ρεύμα.
Άσε το ΚΚΕ στους κομμουνιστές που στη ζωή είναι τίμιοι και συνεπείς και όχι φτερό στον άνεμο, όπως θα ήθελες να είναι.

Εσύ ως Πολιτική Άνοιξη πως και δεν είσαι με το Σαμαρά σήμερα;

Για να μην κοροιδευόμαστε λοιπόν, είναι τίτλος τιμής να κριτικάρεις το ΚΚΕ από τα δεξιά είτε είσαι με τον Σαμαρά είτε με τον Τσίπρα. Η ίδια όψη είναι.

Unknown είπε...

Το ΚΚΕ δεκανίκι του αστικού συστήματος δε θα γίνει, ο λαός που τόσο πολύ πονάτε κύριε Τριανταφυλλίδη, υποφέρει γιατί μια μερίδα ανθρώπων καρπώνεται τον πλούτο των εργατών.

Το παιχνίδι των εκβιασμών και των τρομοκρατικών διλλημάτων στο οποίο πολύ καλά παίρνετε μέρος, δε θα πιάσει τόπο. Κανένας σωτήρας δε θα λυτρώσει το λαό από τα δεινά του, πόσο μάλλον ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ της εποχής του Σημίτη δηλαδή. Ούτε καν της εποχής του Αντρέα.

Το μέλλον είναι ο σοσιαλισμός.

http://www.youtube.com/watch?v=hXER4ylgdT4

Ανώνυμος είπε...

ενα στημενο κομμα δεκανικι του δικοματισμου,οι διασπασεις η ειδικοτητα του ακομα και το ποσοστο του ελεγχομενο ηταν.εδω ηρθε ο κοσμος αναποδα κι αυτοι χαμπαρι δεν πηραν.