Κυριακή 20 Μαΐου 2012

ΜΑΡΙΑ ΡΕΠΟΥΣΗ Υπεύθυνη του τομέα παιδείας και έρευνας!
ΜΑΡΙΑ ΡΕΠΟΥΣΗ
Υπεύθυνη του τομέα παιδείας και έρευνας!
Υπεύθυνη του τομέα παιδείας
παιδείας
παιδείας
παιδείας
Φώτη Κουβέλη, η κυρία είναι ντροπή για την αριστερά και για σένα ακόμη περισσότερο...
Και ένα σχόλιο φίλου στο
twitter. Ίσως να σε ενδιαφέρει πως βλέπει και πως σχολιάζει ο κόσμος για την παρουσία της Ρεπούση στο κόμμα σου:
«Προφανώς διάφορα θα ειπωθούν και διάφορες διασυνδέσεις τρίτου βαθμού θα βρεθούν οι οποίες δε θα είναι και όλες σωστές. Το ζήτημα όμως με τη Ρεπούση παραμένει: Αρνείται ιστορικά εγκλήματα αναγνωρισμένα παγκοσμίως, προτιμά να αγνοήσει τα για να υιοθετήσει τις θέσεις προπαγάνδας της γείτονος χώρας, ενάντια στα καταγεγραμένα *γεγονότα*. Δεν είναι μια θολή γωνιά της ιστορίας που δεν είναι κανείς σίγουρος τι έγινε, είναι μια γνωστή και τραγική αλήθεια. Η Ρεπούση προσπαθεί να πνίξει αυτήν την αλήθεια. Κατά τη δική μου άποψη, η τοποθέτηση της στη βουλή είναι προσβολή για τη δημοκρατία και πράξη προδοσίας με τον ίδιο τρόπο που θα ήταν η τοποθέτηση στην Κνεσέτ του Ισραήλ ένας αρνητή του ολοκαυτώματος. Εκτός κι αν όσοι την ψήφισαν ήξεραν ποια είναι και συμφωνούν με την διαστροφή της ιστορίας που επιχειρεί, οπότε εκεί απλά θα απογοητευτώ λίγο ακόμα (πόσο ακόμα;) με το εκλογικό σώμα. Συγνώμη για το τεράστιο σχόλιο»

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Oλοκαύτομα κατα την κυρια Ρεπούση υπάρχη αλλα γενοκτονία του Ελληνισμού στην Μ. ασια δεν υπάρχη. Μα ποσο μιλακες ειναι αυτοί που την ψηφήσανε.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΙΜΙΑ: ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ. ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΜΕΤΡΑ. Ο ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ.