Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΕΛΛΑ...


Αντιγράφω από το «antinews»:

«Η κεντροδεξιά θα έπρεπε,με ξεκάθαρο λαϊκό, κοινωνικό-πατριωτικό λόγο, να ΗΓΗΘΕΙ της προσπάθειας του Έθνους για την ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΜΠΛΟΚΗ της πατρίδας από το μνημόνιο, ανεμίζοντας ΨΗΛΑ το λάβαρο της ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ, με κεντρικό σύνθημα «ΗΡΕΜΗ ΑΛΛΑΓΗ’» (λεπτομέρειες στο σχόλιό μου στην ανάρτηση «Καιρός να πούμε σκληρές αλήθειες’»). Επιτέλους,ο κεντροδεξιός χώρος θα βάλει μυαλό; Θα πάψει, επιτέλους,να έχει αυτοκτονικές τάσεις και να κάθεται ΣΙΩΠΗΛΟΣ και ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ, δικαιολογώντας τ’ αδικαιολόγητα και το χειρότερο ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΕΝΟΣ, αποδεχόμενος στους κόλπους του, πάλι, ακραίες νεοφιλελεύθερες αντιλήψεις που ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΩΣ έχουν καταδικαστεί ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ από τη συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων;»

Συγγνώμη ρε παιδιά, εκεί στο διαδικτυακό χωράφι του «
antinews» που κοντεύουν να το πνίξουν τα μνημονιακά ζιζάνια  επικοινωνείτε με τη μυαλοθήκη σας; Έχετε καταλάβει τι ζητάτε από τον ολίγιστο; «Η κεντροδεξιά θα έπρεπε κλπ... κλπ...» Ποια κέντροδεξιά ρε μπούφοι, πλάκα μας κάνετε, είδατε εσείς κανένα «κέντρο-» στο Κομανέτσειο συνονθύλευμα; Εκτός και αν θεωρείτε «κέντρο-»την νεοφιλευλευθεροκραυγάζουσα Θεοδώρα Μητσοτάκη, τα φασίζοντα ρετάλια  των Γεωργιάδη, Πλεύρη, Βορίδη, Κιλτίδη, Βελόπουλου, τους Χατζιδάκηδες, τους Βαρβιτσιώτησες, του Μηταράκηδες, τους Μητσιτάκηδες, τους Άρηδες, τους Πάρηδες, τους παπάρηδες... τους...τους... τους...
Δε μαζεύετε λέω εγώ και τους «εγέρθητου» να δέσει η μαγιονέζα;
Καλά, εσείς ήσαστε πιο σαλταρισμένοι από τον σαλταρισμένο!
Μ’ αυτούς ο τελειωμένος θα «ανεμίσει το λάβαρο
της ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ;» για την «για την ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΜΠΛΟΚΗ της πατρίδας από το μνημόνιο;»
Κούνια που σας κούναγε...
 Του ζητάτε δηλαδή να κάνει κι άλλη κωλοτούμπα! Την «ΑΝΤΙΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ»
Και τη Ντόρα που κόβει φλέβες για τα μνημόνια τι θα την κάνετε, θα την βάλετε να κρατάει το κοντάρι του «ΕΘνικού μας λάβαρου;»
Όταν έπρεπε να τον αποτρέψετε από την υπέρ του μνημονίου 2 σούπερ-κωλοτούμπα, αγρόν αγοράζατε εν καιρώ χειμώνος...
Ένα μόνο σας λέω, αν είχατε πάσει θυσία αποτρέψει τον ιδανικό αυτόχειρα από την μνημονιακή του κωλοτούμπα, σήμερα ο Σαμαράς θα ήταν πρωθυπουργός της Ελλάδας και το κόμμα του θα είχε αποσπάσει πάνω από 50% στις εκλογές της 6ης Μαΐου!
Τώρα, «είναι αργά για δάκρυα Στέλλα» που λέει και τα τραγουδάκι. Ο κύβος ερρίφθη και το μέλλον του Σαμαρά και της ΝΔ ορατό, το οποίο δύσκολα, πολύ δύσκολα θα μπορέσει ο Κομανέτσης να το δει και πιο δύσκολο ακόμα να το παραδεχτεί...
Το τραγικό της υποθέσεως, όμως, είναι που ούτε κι εσείς μπορείτε να το δείτε! Για παραδοχή, βέβαια, καλλίτερα να μη γίνεται συζήτηση!



3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ξύπνησαν στο antinews μετά την προσχώρηση της Μητσοτάκαινας. Τότε είδαν πόσο ολίγιστος και πόσο δούλος της διαπλοκής είναι ο αρχηγός τους.

Όντως, αργά για δάκρυα. Το μόνο καλό είναι ότι ο Σαμαράς έκανε αρκετά νωρίς την κωλοτούμπα του, και δεν κάναμε το λάθος να τον ψηφίσουμε. Το ότι το antinews άργησε να το καταλάβει δεν μας πειράζει και τόσο - δικό τους πρόβλημα. Το 18,8% αποδεικνύει ότι δεν είχε και τόση επιρροή στον κόσμο το τι κατάλαβαν αυτοί...

Πού να δουν τι έρχεται στις 17 Ιουνίου!

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ ΑΝΤΙNEWS ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΡΤΟΥΝ. ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΡΕΣΑΝ ΣΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ.

Ανώνυμος είπε...

Καλά στον Λεβέντη δεν είπε τίποτα;
Σενάριο Φώσκολος.

Έχει ξεφύγει, κινήσεις απελπισίας όχι τόσο για να βγεί κυβέρνηση αλλά να πείσει όσο περισσότερος έλληνες για την αναγκαία Μερκελ.

Παναγιώτης.