Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

ΠΑΣΟΚ: ΕΝΑ ΣΑΠΙΟ ΜΟΥΣΕΙΟ




Μ. Χρυσοχοΐδης: «Το ΠΑΣΟΚ κατάντησε μουσείο. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι τα κόμματα δεν πρέπει να είναι μουσεία. Τα κόμματα πρέπει να είναι ζωντανοί οργανισμοί και να ανανεώνονται. Δυστυχώς, εμείς το αφήσαμε και έγινε μουσείο»

Ευ. Βενιζέλος: «Το ΠΑΣΟΚ σάπισε»

Και καλείτε τον λαό ρε παλουκάρια, να ψηφίσει ένα σάπιο μουσείο; Και για δεν το διαλάτε το κατάστημα να τελειώνετε μια και καλή, παρά να σας βγαίνει η ψυχή σας με το κουτάλι;


1 σχόλιο:

SKANDALOS είπε...

Γιατί νομίζω ότι ο χοντρομπένυ έδειξε πιο καλά-ποιοτικά χαρακτηριστικά από τον Αντωνάκη Κομανέτσι που είναι κότα από κοτέτσι τώρα τελευταία; Ο ένας νομίζει ότι τα ποσοστά που κατάφερε στις 6 Μαΐου οφείλονται στην έλλειψη ρεταλιών και ξοφλημένων, Ντόρα, Μάνο, Καρατζάφ και τους περιμαζεύει νομίζοντας ότι θα ανεβάσει τα ποσοστά;

Ενώ ο χοντρομπένυ διαλύει το πασοκ τους παραιτεί όλους από το εθνικό συμβούλιο εν μέσω προεκλογικής περιόδου και κατά πως φημολογείται στα ψηφοδέλτια θα βάλει νέους πολιτικούς σε ηλικία και στην πολιτική!!!

Αν και ο πρώτος που θάπρεπε να παραιτηθει είναι ο ίδιος ο χοντρομπένυ, αλλά τολμάει να κάνει ότι νομίζει για να ξεβρομίσει το πτώμα πασοκ, ενώ ο κομανέτσι πουναι κότα από κοτέτσι, καλεί όλα τα ξοφλημένα πολιτικά υποκείμενα!!!!!!! Τι πολιτικός θεέ μου !