Τρίτη 29 Μαΐου 2012

ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΑΤΙΡΟΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΣΙΤΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ...
ΚΑΛΠΑΖΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΥ ΣΥΝΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ΤΩΝ ΒΡΕΞΕΛΛΩΝ.

ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟΥ: Σε περίπτωση επιστροφής της Ελλάδας στην δραχμή, η Ελλάδα θα θυμίζει μεταπυρηνικό τοπίο και μαρτυρικός θα είναι ο βίος των Ελλήνων, αφού θα υπάρξουν ελλείψεις και αδυναμία ασφαλούς προμήθειας ενεργειακών αγαθών. Τα ράφια των σούπερ μάρκετ θα αδειάσουν, τα μπουζουξίδικα θα κλείσουν,
και η κατάσταση επί το γενικότερο θα προσομοιάζει προς την αρχαία Ατλαντίδα, χωρίς να αποκλείεται η πιθανότητα πλήρους καταβύθισης της χώρας στα γαλανά νερά του Αιγαίου.
Συγκεκριμένα, μια πιθανή επιστροφή σε εθνικό νόμισμα, θα φέρει τη χώρα 559 χρόνια πίσω, συγκεκριμένα στο 1453 οπότε θα ζήσουμε ξανά την τραγωδία της άλωσης της Κωνσταντινούπολης!
Η ισοτιμία ευρώ θα είναι: 1 ευρώ=145.00.000.000.458.0040.000,76 δραχμές, ο πληθωρισμός θα ανέλθει στο 478.884%!
Οι άμεσες επιπτώσεις της δραχμής, πέραν όλων των άλλων, θα έχουν τραγικές επιπτώσεις στον σεξουαλικό τομέα της χώρας μας, δεδομένης πλέον της αδυναμίας μας να εφοδιαζόμαστε προφυλακτικά και ερωτικά βοηθήματα!
Δέντρα θα φυτρώσουν στις μεγάλες λεωφόρους και στις εθνικές οδούς και τα φύκια θα πνίξουν τις Ελληνικές παραλίες.
Υπάρχει πιθανότητα οι γυναίκες να βγάλουν γένια και να παρουσιάσουν σοβαρές ορμονικές διαταραχές και σίγουρα στους άντρες θα υπερισχύσουν οι θηλυκές ορμόνες.
Ως προς τα θέματα ενέργειας επακόλουθο είναι να μην εισάγουμε φυσικό αέριο και να υπάρξουν σοβαρές ελλείψεις ηλεκτρικής ενέργειας με φυσικό επόμενο η τιμή της φουφού να αγγίξει τις 788.255 δραχμές και η τιμή της γκαζόλαμπας να ξεπεράσει κατά πολύ το ψυχολογικό όριο των 999.000 δρχ.
Αποτέλεσμα αυτής της εφιαλτικής κατάστασης θα είναι το γεγονός πως οι εισαγωγείς ενεργειακών αγαθών θα υποχρεωθούν να τα αγοράζουν φουφούδες και γκαζόλαμπες με συνάλλαγμα και όχι με δραχμή!
Όλα τα ανωτέρω, βέβαια, μπορούν να αποφευχθούν αν προνοήσουν οι Έλληνες  και επιλέξουν στις εκλογές της 17ης Ιουνίου τα μνημονιακά κόμματα, οπότε θα επέλθει ηρεμία στη χώρα και οι έλληνες κι οι Ελληνίδες θα εξασφαλίσουν έναν ήσυχο και ευχάριστο θάνατο.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα πάρουμε τον χρυσό που δεν ανήκει στην ιδιωτικη τράπεζα αλλά στο δημόσιο (έλληνες) και θα φτιάξουμε άλλη δίπλα της δημόσια με εθνικό νόμισμα με αντίκρισμα και όχι όπως το εύρο η δολάριο αέρα.

Παναγιώτης.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ Η ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΟΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ

ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ

ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΗΜΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ , Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ....ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΦΤΩΧΟΤΕΡΟΙ ΕΝΩ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΙ....ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ ΑΥΤΟ....

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΣΤΑ ΧΑΡΡΥ......ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΡΕΕΕΕΕ

Ανατολή είπε...

Η συμμορία απεφάνθη:
Θα μας εύρει Λιμός, καταποντισμός, ελονοσία και πανούκλα!
http://anatolikatisedem.blogspot.com/2012/05/blog-post_29.html

Haris Tz είπε...

Ο Παύλος Μυλωνάς, ο άνθρωπος που συνέταξε την περίφημη έκθεση της Εθνικής Τράπεζας για την έξοδο από το ευρώ, την οποία παιάνιζε χθες βράδι στο δελτίο του Μega το αισθαντικό τρίο Τρέμη-Δήμτσα-Πρετεντέρη, έχει εργασθεί για 8 χρόνια στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο !!!!
http://www.kourdistoportocali.com/articles/11680.htm#.T8XqsGMzphJ.facebook