Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

ΊΧΝΟΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΔΕ ΣΑ ΑΠΕΜΕΙΝΕ, ΡΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ;



«H Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα για την οποία νιώθω ότι μπορώ να πω πως απέτυχε σαν Κράτος. Είναι μια διεφθαρμένη Πολιτεία τόσο όσο και οι πολιτικοί της»
Juergen Fitschen
Συνδιευθύνων συμβούλος της Deutsche Bank



Πως σου φαίνεται Χαζοπρετεντέρη, η πλήρης διακριτικότητας και ευγένειας δήλωση του κ. Juergen Fitschen;
Τι λες, θα την σχολιάσεις με το οξύ, ακριβοδίκαιο, πατριωτικό σου λόγο;
Εδώ για το «Ολαντ-τρέου» έγραψες ολόκληρο άρθρο, για τη δήλωση-ύβρη το κ. Juergen Fitschen που μας παίρνει σβάρνα όλους, θα πρέπει να γράψεις βιβλίο!
Εκτός και αν ως γνήσιος υπερασπιστής των διεθνών τοκογλύφων σταθείς υπεράνω ιθαγενών μικροτήτων και την κάνεις, όπως συνηθίζεις, γαργάρα...

ΥΓ
Μ’ αυτά τα ναζιστικά γουρούνια διακηρύττουν  ότι θα συνεργαστούν για να βγούμε από την κρίση οι Τρελαντώνηδες και οι Βουβουζέλοι...
Αυτά τα βρομερά καθάρματα εμφανίζουν ως σωτήρες μας οι νταβατζήδες και οι ρουφιανοδημοσιογράφοι...
Ίχνος αξιοπρέπειας δε σα απέμεινε, ρε πουλημένα τομάρια;

3 σχόλια:

ΑΔΗΣ είπε...

Κι όμως, έχει δίκιο ο μινχάουζεν.
Αφού δέν τους πλακώσαμε στις μάπες
με το πρώτο "πρωτοβρόχι" τί έχουν
να φοβηθούν εγχώριοι και αλλοδαποί;
Εμάς; Applause παρακαλώ!

Ανώνυμος είπε...

http://www.axortagos.gr/afta-perimenoun-stis-18-tou-iouni.html

Theofanis είπε...

Όλοι οι Ευρωπαίοι επωφελήθηκαν από τους Έλληνες. Όλοι οι ευρωπαϊκοί λαοί εισέπραξαν κέρδη από τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ. Είχαν τον κόσμο στα χέρια τους, γιατί τους τον πρόσφεραν οι ΈΛΛΗΝΕΣ.Βλέποντας όμως κάποιος τη σημερινή θέση της Ευρώπης στην παγκόσμια σκακιέρα, αντιλαμβάνεται πως αυτός ο θρόνος που είχε αποκτήσει μέσω του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ έχει προ πολλού χαθεί. Η Ευρώπη σήμερα είναι σκιά του εαυτού της. Σχεδόν έχει καταντήσει ένας κομπάρσος της ανθρώπινης ιστορίας.Οι μόνοι, οι οποίοι με τις ενέργειές τους πραγματικά άλλαξαν τον ρου της ευρωπαϊκής ιστορίας, είναι οι γερμανοί. Δυστυχώς όμως γι’ αυτούς είναι οι ΑΡΝΗΤΙΚΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ της κατάστασης. Άλλαξαν την ιστορία της Ευρώπης εις βάρος της Ευρώπης, γιατί απλούστατα είναι οι πλέον άχρηστοι και ανάξιοι Ευρωπαίοι.Εξαιτίας της ευρωπαϊκής γερμανίας τα συμφέροντα της Ευρώπης δεν εξυπηρετούνται αλλά απειλούνται.Εξαιτίας των ΕΛΛΗΝΩΝ η ανθρώπινη ιστορία είχε φτάσει στη στάση της "ΑΘΗΝΑΣ" και εξαιτίας των γερμανών πέταξε από την Ευρώπη και πήγε στο "ΠΕΚΙΝΟ". Αυτό το τραγικό σφάλμα καθιστά τους γερμανούς σημαντικότατους παράγοντες της ευρωπαϊκής ιστορίας.Εξίσου σημαντικούς με τους ΕΛΛΗΝΕΣ, αλλά δυστυχώς γι’ αυτούς με το ΑΡΝΗΤΙΚΟ πρόσημο.