Σάββατο 26 Μαΐου 2012

ΛΑΓΚΑΡΝΤ: «ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»




Δήλωση της κυρίας σολάριουμ άξια σχολιασμού μόνο από τον ειδικό επί των σχολιασμών Ι.Κ. Πρετεντέρη (Γιαννάκη κοντεύεις να μου γίνεις δεύτερη φύση)
Ενορχηστρωμένες επιθέσεις κατά της Ελλάδας και των Ελλήνων από το καρτέλ των εκβιαστών και των τοκογλύφων, που προσπαθούν με νύχια και με δόντια να κρατήσουν στη ζωή  τα μνημονιακά τους τσανάκια...
Συνεχίστε ξευτίλες, δεν τον ξέρετε καθόλου τον Έλληνα, που έχει πάρει κιόλας τις ανάποδές του. Συνεχίστε και το μόνο που μπορείτε να καταφέρτε με τον τρόπο αυτό είναι να στείλετε τον Αλέξη Τσίπρα σούμπιτο στο μέγαρο Μαξίμου...
Οι ψύχραιμοι Ευρωπαίοι!!!  Χεσμένοι απάνω τους είναι όπως φανερώνει ο πανικός τους...

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

έτσι φαντάζονται την ενωμένη Ευρώπη !
μια Ευρώπη που άλλοι αυτοκτονουν απο απόγνωση και άλλοι μετράνε επιτόκια δανεισμού
και ισοβαρη μέτρα !
εδώ φτάσαμε και απο εδώ ξεκινάμε όλοι μας σε αυτη τη χώρα !
δεν είμαστε για κλάματα γιατι φταίμε αλλα ως εδώ !το πληρώνουμε όλοι ακριβά ,η σχεδόν όλοι !
ας βάλουμε μυαλό πια!
ας ξεκινήσουμε με τους εαυτούς μας και μετα με αυτούς που μας αντιπροσωπεύουν .
Είναι όλοι τους αχρειοι,το ξέρουμε .
ας τους αλλάξουμε και μαζι με αυτούς ας αλλάξουμε και τη ζωη μας !
μπορούμε !ως εδω όμως με τους αλήτες τρίτης διαλογής !

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΟ ΔΝΤ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ. ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΟΚΑΝΑΛΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΚΣΥΧΡΟΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ.ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ.ΟΜΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ Χ@#@ΣΤΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ. ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΣΕΝΑ ΣΤΙΣ 18 ΙΟΥΝΗ.

Ανώνυμος είπε...

ενω εμεις την εχουμε στην καρδια μας την βρωμολεσβια

Ανώνυμος είπε...

Εχετε σκεφτεί μηπως αυτό είναι που θέλουν; Το ανθελληνικό ΣΥΡΙΖΑ πρώτο;

Ανώνυμος είπε...

Τον Τσίπρα στην κυβέρνηση αλλά οχι μόνο του Χάρρυ, γιατί και ο Σύριζα μέσα έχει αρκετούς ανθέλληνες. Μαζί ισως με Καμμένο και με ισχυρή Χρυσή Αυγή (ναι το ξέρω δεν τους πας αλλά χρειάζονται για να ρίχνουν σφαλιάρες στους βουλευτάκους του Σύριζα που θα έχουν φουσκώσει τα μυαλά τους)

Αυτό το έχεις διαβάσεις;; http://kostasxan.blogspot.com/2012/05/blog-post_26.html

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ. ΦΟΒΑΜΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΜΟΝΟ ΤΕΜΕΝΑΔΕΣ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.

Theofanis είπε...

Μας δουλεύουν τα ζώα του ιμπεριαλισμού και τα τοπικά φερέφωνά τους.
Αν είναι μία φορά απάνθρωπο να απειλείς έναν άνθρωπο με την επιβίωσή του, είναι χίλιες φορές πιο απάνθρωπο να απειλείς έναν ολόκληρο λαό με αυτόν τον τρόπο. Δεν μπορείς να καταστρέψεις έναν λαό —και μάλιστα για χρέη που δεν ευθύνεται ο ίδιος— για χρέη που έχουν δημιουργήσει οι διεφθαρμένοι ηγέτες του και μάλιστα σε συνεργασία με διαφθορείς τοκογλύφους. Δεν μπορείς να υποθηκεύσεις το μέλλον των επόμενων γενεών του, εξαιτίας των διαχειριστικών σφαλμάτων της ηγεσίας του. Δεν θα απειληθεί το μέλλον των Ελλήνων, επειδή ήταν σκουλήκια οι θαθανδρέου οι Σημίτηδες και οι Τσοχατζόπουλοι.
Κανένας από αυτούς δεν δάνεισε στην Ελλάδα. Επένδυσαν στην Ελλάδα,
επειδή δήθεν της είχαν εμπιστοσύνη και σήμερα απλά θα αποδειχθεί ότι έκαναν λάθος.Nothing personal, όπως θα έλεγαν και αυτοί οι ίδιοι. Αντί δηλαδή να εκβιάζεται η Ελλάδα από τους γελοίους τοκογλύφους, έπρεπε αυτή να τους εκβιάζει.
Κανένας δεν βάζει φωτιά σε έναν εχθρό του, όταν ο ίδιος κινείται μέσα στον ίδιο εύφλεκτο χώρο. Για όσο διάστημα αυτοί κρατάνε τα σπίρτα, ας σφιχταγκαλιαστούμε με τα αδέρφια μας τους Ευρωπαίους.