Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

ΟΜΟΙΟΣ ΟΜΟΙΩ

Εξαγορασμένοι, προδότες και ρουφιάνοι, οι χαρακτηρισμοί ανήκουν στον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρη, κοσμούν τα ψηφοδέλτια την Ν.Δ.!!! Ας προσθέσω κι εγώ έναν χαρακτηρισμό που ταιριάζει περισσότερο στο κλίμα της ΝΔ: ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ!!! Όμοιος ομοίω αεί πελάζει, τουτέστιν, όμοιος στον όμοιο και η κοπριά στα λάχανα...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλο το βάθος του ελληνικού πάγκου.Μας πήραν οι Τούρκοι τον "Καραγκιόζ"και δεν φάνηκε το κενό του,γιατί ο Καρατζαφέρ κάλυψε άνετα τη θέση του.Ο μέγας Καρατζαφέρ. Ο αυτοδημιούργητος γαλατάς της Αθήνας και των περιχώρων.
Το ίδιο το κόμμα του το ίδρυσε, γιατί δήθεν η Νέα Δημοκρατία απέκλινε από τη Δεξιά της φύση προς χάριν του Κέντρου .
Υπήρξαν κι άλλοι λαοπλάνοι πολιτικοί, που έλεγαν ψέματα στον κόσμο κατά το παρελθόν, αλλά κανένας από αυτούς δεν ήταν Καρατζαφέρης. Ο Καρατζαφέρης δεν είναι ούτε δημαγωγός ούτε λαοπλάνος. Στην κυριολεξία είναι ένας πολιτικός απατεώνας , τύπου Ανδρέα Θαθανδρέου , της γνωστής οικογενείας των ΠΑΠΑΘΑΤΖΗΔΩΝ.
Το αποτέλεσμα αυτής της πολιτικής ήταν η τεράστια φθορά, στην οποία υπέπεσε το ΛΑΟΣ. Μιλάμε για γενική κατάρρευση. Μιλάμε για ελεύθερη πτώση. Ποτέ και κανένα άλλο κόμμα δεν υπέστη τόσο μεγάλη φθορά σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.
Δυστυχώς για τον Καρατζαφέρη η κατάσταση πλέον είναι μη αναστρέψιμη. Του φύγαν οι βιβλιοπώλες , του έφυγε ο Τσεκουράτος του έφυγε ο Πλεύρης , όλα τα τρωκτικά δηλαδή και οι πολιτικοί αρουραίοι. Κλινικά νεκρός είναι ο τιμονιέρης και το κόμμα του (ότι του έχει απομείνει τέλος πάντων) βρίσκεται σε προχωρημένη σήψη. Τελείωσε πολιτικά και το γνωρίζει.
Ακόμα και ο Forest ΓAΠ της Μαργαρίτας είχε την εξυπνάδα να πει ότι το ΔΝΤ ήταν μια αναπόφευκτη λύση ανάγκης. Μόνο ο Καρατζαφέρης το έχει υπερηφανευτεί σαν επίτευγμα , και το χειρότερο το πιστεύει.
Ο Κόσμος γενικά τον περιμένει με ανοιχτές παλάμες να τον αποθεώσει. Τον δούλεψε αυτόν τον κόσμο , απο το κανάλι του, πρώτα προσπάθησε να τον χειραγωγήσει με τις μπουρδολογίες του και μετά την 6η Μαίου έβγαλε την πίκρα του με άσχημο τρόπο . Τώρα έρχεται ο λογαριασμός.