Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

ΤΣΑΤΣΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΑ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΙΟΣ...
Και γ@#^  τους κουκουλοφόρους! Η ξευτίλα και σε όλη της το μεγαλείο.
Ο πολιτικά νάνος και υπάλληλος μιας χρήσης Λουκάς Παπαδήμιος κρέμασε τα δανεικά πολιτικά του παπούτσια μέσα σε κλίμα γενικότερης αηδίας και απαξίωσης...
Τον ξεβράκωσε το πρακτορείο Reuters, αναφέροντας σε δημοσίευμά του ότι οι δηλώσεις Μπαρόζο για την ελληνική έξοδο δεν ήταν προϊόν «αυθόρμητης αγανάκτησης», αλλά υπόδειξη του τέως πρωθυπουργού, Λουκά Παπαδήμου.
Η παρασιτική Κατίνα έπρεπε να κουβαλήσει και την πάπια, να ρίξει και το τελευταίο σφουγγάρισμα! Κι έπεσε τόσο χαμηλά, όσο δεν έπεσε ποτέ Έλληνας πολιτικός...
Το Reuters υποστηρίζει ότι ο Λουκάς Παπαδήμος σε μια προσπάθεια να ταρακουνήσει το πολιτικό σύστημα και να σχηματιστεί κυβέρνηση, ζήτησε στις 11 Μαϊου από τον Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο να δηλώσει τα εξής: «Εάν ένα μέλος ενός κλαμπ δεν σέβεται τους κανόνες, καλύτερα να φύγει από το κλαμπ. Και αυτό ισχύει για κάθε οργανισμό, ινστιτούτο ή εταιρεία".
Βέβαια ο αναξιόπιστος υπάλληλος της
Goldman Sachs έσπευσε λίγο αργότερα στον Βήμα FM να διαψεύσει υποστηρίζοντας ότι δεν μίλησε με κανέναν εκείνες τις ημέρες: «Δεν ζήτησα από κανέναν να κάνει καμία δήλωση, ούτε μίλησα με πρωτοβουλία μου με κανέναν εκείνες τις ημέρες. Κάποιοι θέλουν να δημιουργήσουν πρόβλημα»
Αλλά ποιος το πιστεύει ένα καμένο χαρτί, έναν θλιβερό κουκουλοφόρο...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΤΩΡΑ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ''ΚΥΡΙΟ'' ΠΑΠΑΔΗΜΟ... ΑΡΧΙΜΑΣΩΝΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ..
ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.
Β. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ ΣΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥ! ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΣ