Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Ο ΚΟΜΑΝΕΤΣΗΣ ΚΑΙ Η "ΘΥΓΑΤΕΡΑ" ΑΝΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ...


ΜΑΡΤΙΟΣ 2010: ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΡΟΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΣΤΟ ΚΑΤΆΜΕΣΤΟ ΒΕΛΛΙΔΕΙΟ

Α. ΣΑΜΑΡΑΣ: «Θα βάλουμε νέες βάσεις για το μέλλον…Τελειώσαμε με τα βιλαέτια μέσα στο Κόμμα. Τελειώσαμε με τις βαρονίες.Τώρα τελειώνουμε και με όλες τις υπόλοιπες ιστορικές παθογένειες.
Δεν θα σας μιλήσω, λοιπόν, για «μερεμέτια». Θα σας μιλήσω για επαναστατικές τομές. Δεν θα σοβατίσουμε τις «ρωγμές». Θα ξαναχτίσουμε το οικοδόμημα από τα θεμέλια…»

....ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ, ΤΩΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, ΤΟΝ ΒΟΡΙΔΗ, ΤΟΝ ΠΛΕΥΡΗ, ΤΟΝ ΚΙΛΤΙΔΗ, ΤΟΝ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ...


Σα δε ντρέπεσαι πολιτικάντη της δεκάρας, ξεβράκωτε κωλοτούμα που έχεις το θράσος να μιλάς για συνέπεια και υπευθυνότητα. Πως θα βγεις ρε ολίγιστε, να μιλήσεις στο κόσμο που σε εμπιστεύτηκε με νωπές ακόμα τις ροχάλες που σου ρίξανε η Ντόρα, ο Γεωργιάδης και τα άλλα απομεινάρια του ΛΑΟΣ; Κυριολεκτικά είσαι κατάπτυστος!!

«Η επάνοδος της Ντόρας Μπακογιάννη στη ΝΔ, ύστερα μάλιστα από πρωτοβουλία του προέδρου της, ακυρώνει την πορεία προς τον λαό και μακριά από παλαιοκομματικά και διαπλεκόμενα τζάκια, φέουδα και βαρονίες που αποφάσισε η μεγάλη πλειοψηφία της βάσης της στις 29/11/2009, εκλέγοντας στην ηγεσία του κόμματος τον Αντώνη Σαμαρά»
antinews

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η χοματερή θα σκάσει απο τόσα σκουπίδια και ευτυχός που το έκανε και αυτό για να θυμηθούμε τους ενόχους που είμαστε εδω σήμερα.Απο τη μια τους ευχαριστούμε κιολας που είναι όλοι μαζι.

Ανώνυμος είπε...

Χαρυ θυμησου ειμαστε μαζι σου,συμφωνω και επ'αυξανω εαν βγει η συντηρητικη παραταξη της δεξιας στις 17 του ιουνη αυτο ισοδυναμει με την οριστικη εξαθλιωση του λαου για τα επομενα 4 χρονια,μισθοι της πλακας 200€ το μηνα,φοροεισπρακτικη μηχανη για ολους,εξαιρειται το κεφαλαιο λογω βλακειας,καταργηση της μονιμοτητας που σημαινει θα δουλευεις σαν το σκυλι απο δω κι απο κει μεχρι να βγαλεις συνταξη κι αν ποτε καταφερεις να ζησεις για να τη βγαλεις στα 70 φευγα....κατι τελευταιο για τους κουκουεδες απλα απαραδεκτοι,με τη σταση τους δινουν αφορμη στο δικομματισμο να συνεχισει με περισσοτερη δυναμικη αφου το ποσοστο του ΚΚΕ δε χρησιμευει σε τιποτα πλεον...

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΧΑΜΑΤΑ ! ΑΙΣΧΟΣ !!!