Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΡΙΣΤΕ ΜΑΣ ΑΛΑ ΓΑΛΛΙΚΑ, ΠΟΛΥ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ!

Νοέμβριος 12 2011

Η γαλλική εφημερίδα "Le Canard enchaine" φέρνει στο φως το απίστευο υβρεολόγιο του Γάλλου προέδρου, Νικολά Σαρκοζί, για τον πρώην πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου.
«Ο Παπανδρέου είναι μαλάκαςς, ένας πραγματικός μαλάκας», είπε ο Νικολά Σαρκοζί μπροστά στους υπουργούς του κατά τη Σύνοδο Κορυφής των G20 στις Κάννες.


(Όχι πως δεν το άξιζε δηλαδή ο νεραϊδοχτυπημένος, αλλά το θέμα εν προκειμένω τίθεται επί οικογενειακής αγωγής και ευπρέπειας, όπως το έθεσε ο Πρετεντέρης στα ΝΕΑ)

Κύριε Ξευτιλοπαπαροπρετεντέρη, το θυμάστε αυτό; Θυμόσαστε μήπως αν νευριάσατε με το Σαρκοζί και αν του σούρατε τα εξ αμάξης; Προφανώς, όμως, ο στερούμενος μυαλού, στερείται και μνήμης!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα είναι ο λαός να μην έχει επιλεκτική μνήμη και να θυμηθεί την στιγμή της κάλπης αυτούς που μας έφεραν εδώ. Συνέχισε Χάρρυ μαζί σου σε θαυμάζω απο παιδί σε διαβάζω χρόνια . Γάμησέ τους όλους...

archaeopteryx είπε...

και να μην ξεχνάμε, τα περισσότερα τα χρωστάμε σε Γαλλέους (που έχουν και περιορισμένες τραπεζικές αντοχές -- να θυμίσω το επεισόδιο με το swap-παρέμβαση της FED με ψιθυρους ότι έγινε μεταξύ άλλων για να μην σκάσει Γαλλική Τράπεζα με Ελληνική θυγατρική, λένε...

Οι Γαλλέοι είναι "φίλοι" μας και ποτέ δεν λάδωσαν κανέναν...

Ανώνυμος είπε...

τα σκυλια παντα γλυφουν τα αφεντικα