Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΡΑ ΔΕ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΠΑΠΑΡΙΕΣ...


Γιάννης Πρετεντέρης: «Ο Τσίπρας δεν έχει από το σπίτι του αγωγή και αφού δεν του το έμαθαν στο σπίτι του όσο ήταν μικρός, ανάγκασε τον Ολάντ να του το δείξει με περιφρονητικό τρόπο»
(Εννοεί το περίφημο πλέον «Ολαντ-ρέου")


Ενώ ο Σαρκοζί που αποκάλεσε το Γιώργο Παπανδρέου «σχιζοφρενή μαλάκα» είναι Γαλάτης ευγενής...ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ!!!

Κι εσύ από σπίτι είσαι Γιαννάκη, αλλά είσαι ποτισμένος μέχρι το κόκκαλο συνοικιακό θράσος, αλαζονεία και προπαντός απρέπεια, χωριατίλα και χυδαιότητα. 

Έχεις κι ακόμα ένα προσόν Γιαννάκη, είσαι βλάκας, βλάκας με περικεφαλαία! Αυτό που το βάζεις;

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ας υποθέσουμε, ότι σ’ ένα μήνα που έχουμε εκλογές εκλέγεται μια νέα αυτοδύναμη κυβέρνηση.Ο πρωθυπουργός ανακοινώνει ένα ευέλικτο σχήμα 15-20 υπουργών. Μετά το πρώτο υπουργικό συμβούλιο, ο πρωθυπουργός ανακοινώνει, ότι διακόπτει τις συζητήσεις με την τρόικα, για να επαναπροσδιορίσει τη στρατηγική της χώρας.Το πρώτο νομοθέτημα που φέρνει στην Βουλή είναι για το «πόθεν έσχες» όλων των πολιτικών από το 1974 και μετά και αν αποδειχθεί ότι κάποιοι έβαλαν το χέρι στο μέλι θα πάνε φυλακή.Το δεύτερο νομοθέτημα (με διαφορά μιας εβδομάδας) το πολύ θα αφορά την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης και της εγκληματικότητας.Ο πρωθυπουργός, με όσους αρχηγούς κομμάτων θέλουν να τον ακολουθήσουν, επισκέπτεται Ρωσία, Κίνα, Ινδία, Βραζιλία για τη σύναψη διμερών δανειακών συμβάσεων,κατά το πρότυπο της σύμβασης Ρωσίας-Κύπρου. Στόχος να καλυφθούν οι δανειακές μας ανάγκες για το 2012-13.Επιστρέφοντας, καταγγέλλει Μνημόνια και παρεπόμενα και δηλώνει ότι η χώρα θα προετοιμαστεί για να επιστρέψει στις αγορές το 2013.Μετά προχωρεί σε συγχωνεύσεις τραπεζών.
Ιδρύει έναν μεγάλο Κρατικό Τραπεζικό Πυλώνα στον οποίον και μεταφέρονται δάνεια των ιδιωτών (στεγαστικά, προσωπικά).Όπου έχει ήδη αποπληρωθεί το κεφάλαιο, συν ένα εύλογο περιθώριο κέρδους, διαγράφεται! Στα υπόλοιπα, επαναπροσδιορίζονται επιτόκια και διάρκεια αποπληρωμής. Έτσι, αφ’ ενός φεύγει η θηλιά από τα νοικοκυριά και μεγαλώνει το διαθέσιμο εισόδημα, αφ’ ετέρου εξυπηρετούνται καλύτερα τα δάνεια, άρα μειώνεται το ρίσκο των τραπεζών.Θεσπίζονται κίνητρα για τον επαναπατρισμό ελληνικών κεφαλαίων.Μειώνουμε το χρέος μας
ιδρύοντας εταιρεία, η οποία αγοράζει από τη δευτερογενή αγορά ελληνικά ομόλογα, σε τιμές κάτω της ονομαστικής τους αξίας.Όσον αφορά τις επενδύσεις ο επενδυτής υποβάλλει τα σχετικά δικαιολογητικά και αν ο φάκελος είναι πλήρης, η επένδυση εγκρίνεται εντός 30ημερών.Ψηφίζεται νέο φορολογικό νομοσχέδιο, με το οποίο μειώνονται δραστικά οι φορολογικοί συντελεστές. Όσες επενδύσεις επιλεγούν θα τελούν υπό το αυτό φορολογικό καθεστώς για μια δεκαετία. Η διάταξη θα ενσωματωθεί στο νέο Σύνταγμα.Θεσπίζονται δρακόντειες ποινές για τη φοροδιαφυγή και υποθέσεις εκδικάζονται εντός τριμήνου και τελεσιδικούν εντός έτους.
Ολοκληρώνεται ο έλεγχος των φοροφυγάδων και επιτέλους πάνε φυλακή on line οι πέντε μεγαλύτεροι εξ αυτών.
Καταργούνται όλες οι ανεξάρτητες αρχές. Επανεξετάζονται όλες οι ΜΚΟ.
Καθιερώνεται υποχρεωτική 18μηνη στρατιωτική θητεία. Το μεγαλύτερο μέρος των δυνάμεων τοποθετείται για το ήμισυ της θητείας στη Β. Ελλάδα (από Έβρο μέχρι Ήπειρο) και για το υπόλοιπο στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου για ευνόητους λόγους.Η Κυβέρνηση ανακοινώνει ένα ευρύτατο πρόγραμμα ανακατασκευής λιμανιών και μαρινών στα νησιά του Αιγαίου. Η Ελλάδα προχωρά στην ανακήρυξη της ΑΟΖ. Με τον εντοπισμό κοιτασμάτων, τιτλοποιεί μέρος των εσόδων.Δρομολογείται το πρόγραμμα αξιοποίησης της περιουσίας του Δημοσίου. Όταν η γερμανική εταιρεία εκτιμά μέρος αυτής της περιουσίας, σε 125 δις ευρώ, ποια είναι η πραγματική της αξία;Οι Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης υποχρεούνται να έχουν ισοσκελισμένους προϋπολογισμούς.Διαφορετικά τίθενται σε καθεστώς εκκαθάρισης.
Όλα από την αρχή.Καταρτίζεται προϋπολογισμός, μηδενικής βάσεως, και επαναξιολογούνται, όλες οι δαπάνες.Στενός δημόσιος τομέας και ΔΕΚΟ αναδιοργανώνονται εξ αρχής με βάση τις σύγχρονες αρχές management. Ό,τι δεν έχει αντικείμενο κλείνει η συγχωνεύεται.
Η Κυβέρνηση ανακοινώνει σχέδιο που αναδεικνύει την Ελλάδα σε Παγκόσμιο Κέντρο Εκπαίδευσης. Χωροθετεί εκτάσεις για σύγχρονα campus κοντά σε Κέντρα Παγκόσμιου Πολιτισμού (Ολυμπία, Δελφοί, Δίον, Κνωσός, Δωδώνη, Ιθάκη κ.λ.π) και προσκαλεί τα κορυφαία Πανεπιστήμια του Κόσμου να έρθουν στην Ελλάδα.
Κατατίθεται πρόταση Συντακτικής Συνέλευσης για την εκπόνηση ενός νέου Καταστατικού Χάρτη που θα αναδιοργανώνει τη χώρα εκ βάθρων.
Συμπέρασμα:Τι λέτε; Αν κάνουμε αυτά (και πολλά άλλα), θα μας πάρουν στα σοβαρά;Εννοείται ότι μπορούν να βρεθούν χίλιες-δυο δικαιολογίες ότι αυτά δεν γίνονται!
Ε, τότε; «Εσείς βλέπετε κάτι και λέτε: «Γιατί;» ΄Όμως εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ, και λέω: «Γιατί όχι;»

Ανώνυμος είπε...

και εσύ πρετεντερ, τέτοιος μαλάκας σαν εσενα, τέτοιος σφουγγοκωλάριους,δεν υπάρχει άλλος! που στηνεις κώλο στα αφεντικά σου. Σας ταίζει καλά το πασοκ τόσα χρόνια και τώρα και η τρόικα μαζί, ξεφτιλισμένο υποκείμενο της κοινωνίας!

Theofanis είπε...

Το 1978 ο Μάνος Χατζιδάκις μιλούσε για το πρόσωπο του τέρατος και τον μεγαλύτερο φόβο που είναι να το συνηθίσουμε.Οποιος δεν φοβάται το πρόσωπο του τέρατος, πάει να πει ότι του μοιάζει.Και ή πιθανή προέκταση του αξιώματος είναι, να συνηθίσουμε τη φρίκη, να μας τρομάζει ή ομορφιά.Το Τέρας είναι το ίδιο σε κάθε εποχή μόνο ονόματα αλλάζει.Το έχουμε συναντήσει από παλιά στην Ιστορία και πολλές φορές νομίσαμε ότι το νικήσαμε.
Στην πραγματικότητα δεν έφυγε ποτέ, απλά είχε για λίγο αποσυρθεί στην γωνία, είχε καμουφλαριστεί σε κάτι άλλο, πιο ανθρώπινο.Έμαθε με τα χρόνια να περιμένει υπομονετικά, ώσπου έφτασε πάλι η κατάλληλη στιγμή.Η οικονομική κρίση είχε ήδη ξεκινήσει,και στην αρχή δεν δώσαμε την πρέπουσα σημασία. Είπαμε ότι είναι κάτι περαστικό, όπως και τόσα άλλα που είχαμε ακούσει μέχρι τότε.Η αλλαγή έγινε χωρίς καλά καλά να το καταλάβουμε, υποδόρια και μεθοδικά γιατί το θύμα δεν έπρεπε να πεθάνει από το σοκ της ξαφνικής αλλαγής.Άνθρωποι μη τρομάζετε, δεν χάνετε τίποτα. Ένα δύο χρόνια μόνο θα χρειαστεί να κάνετε υπομονή για να συνεχίσετε την ζωή σας όπως σας αξίζει.Να! κάτι μικροαλλαγές μόνο, που κι αυτές θα είναι πρόσκαιρες και μετά η ζωή θα κυλίσει πάλι φυσιολογικά.Μάιος 2010 ο θυμός και η οργή ξεχείλιζε.Χρειάζεται προσοχή! Η μνήμη είναι ακόμα νωπή και θυμάται πως πρέπει να είναι η ζωή του. Θέλει υπομονή και χρόνο να εκπαιδευτεί, γιατί αλλιώς θα γίνει ατίθασο και θα εκραγεί.Στην αρχή κόπηκαν τα δώρα με την προοπτική ότι θα επανέλθουν.Το Μνημόνιο που ακολούθησε, θα ήταν μόλις για δύο χρόνια και μετά θα γυρνάγαμε στις αγορές.Η φράση δεν θα γίνουμε Ινδία προανήγγειλε με βεβαιότητα την μετατροπή μας σε τριτοκοσμική χώρα.Τώρα το μνημόνιο είναι διαρκείας, τα μέτρα χωρίς τέλος και το μέλλον ανύπαρκτο.Μπορούμε πλέον, να δεχτούμε με φυσικότητα και ηρεμία τα πάντα.Ακόμα και την συνταγματική εκτροπή, ακόμα και την παράδοση της χώρας,χωρίς καμιά διαβεβαίωση για καλύτερες μέρες.
Απροκάλυπτα και θρασύτατα μας υπενθυμίζουν ότι αυτά που ξέραμε πια δεν ισχύουν. Να ξεχάσουμε διάφορες παρωχημένες ιδέες όπως η εθνική κυριαρχία, οι εκλογές,η αξιοπρέπεια, ότι υπέρτατη αξία είναι η ίδια η ζωή.
Η χρήση της γλώσσας παίζει το δικό της, ιδιαίτερο ρόλο. Βαφτίζονται έννοιες κατά το δοκούν για να περάσουν πιο εύκολα και να γίνουν αποδεκτές.H καταπάτηση του Συντάγματος, το γκρέμισμα κάθε εργασιακού και ασφαλιστικού δικαιώματος, η εξαθλίωση της καθημερινότητας, ο εκμηδενισμός της ανθρώπινης υπόστασης αποκαλούνται διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις.Έτσι όποιος είναι αντίθετος γίνεται εχθρός της προόδου και της χώρας.Με αυτόν τον τρόπο συνηθίσαμε το Τέρας και έχουμε αρχίσει να υποτασσόμαστε στη μοίρα μας, χωρίς να αναρωτιόμαστε, χωρίς πια να θυμόμαστε πως ήταν η ζωή κάποτε και το κυριότερο χωρίς να ελπίζουμε.Όλα τα ξανασυζητάμε από την αρχή. Όλες οι κατακτήσεις μας σαν κοινωνία και σαν λαός είναι σαν να μην υπήρξαν ποτέ. Σαν κάτι που συνέβη πολύ παλιά και σε κάποιος άλλους όχι σε μας.Κόκκινες γραμμές δεν υπάρχουν.Το Τέρας μπαίνει απρόσκλητο στο σπίτι μας και μέσα από τις τηλεοράσεις και τα ραδιόφωνα χύνει απλόχερα το δηλητήριο του φόβου.Ο φόβος σακατεύει οτιδήποτε υγιές υπάρχει, αλλοτριωμένο και αδύναμο σωματικά και ψυχικά, το μετατρέπει σταδιακά από πολίτη σε υπάκουο και πειθήνιο ον.Με τα χρήματα μας κλέβουν την ζωή και με τον φόβο μας κλέβουν την ψυχή.
Το Τέρας Θα υπάρχει όσο υπάρχουν άνθρωποι.Ντύνεται τον μανδύα της εποχής και είναι το ίδιο αποκρουστικό και επικίνδυνο με πριν.Όμως και ο αγώνας μας, θα είναι πάντα ο ίδιος: να μη πάψει ποτέ να μας τρομάζει η μορφή του, να μην το ανεχόμαστε, να μη συμβιβαστούμε μαζί του γιατί αυτό θα σημαίνει ότι έχουμε νικηθεί.Αναμφισβήτητα αρχίσαμε να το ανεχόμαστε. Και η ανοχή, πολλαπλασιάζει τα ζώα στη δημόσια ζωή, τα ισχυροποιεί και τα βοηθά να συνθέσουν με ακρίβεια τη μορφή του τέρατος που προΐσταται,ελέγχει και μας κυβερνά.
Όταν όμως το πρόσωπο του τέρατος πάψει να μας τρομάζει, τότε πρέπει να φοβόμαστε γιατί αυτό σημαίνει ότι έχουμε αρχίσει να του μοιάζουμε.
(Μάνος Χατζιδάκις)

Χρήστος Δημάρης είπε...

Η ΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΠΡΕΝΤΕΝΤΕΡΗ: Ρε Χάρρυ αν θυμάμαι καλά ο Πρεντεντέρης είχε πετάξει ένα μπουκάλι νερό σε κάποιον αγώνα μπάσκετ επειδή για κάποιο περίεργο λόγο νευρίασε. Αυτήν την ανάγωγη ενέργεια του την είχε πιάσει και η κάμερα της τηλεόρασης. Δικαιούται λοιπόν αυτός ο ανάγωγος δημοσιογράφος να κατακρίνει την αγωγή του Τσίπρα;

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα είναι ότι το ΣΥΡΙΖΑ έχει πολύ περίεργες απόψεις πάνω στα εθνικά μας θέματα, οι οποίες δυστυχώς δεν ανακοινώνονται από τα ΜΜΕ. Δεν θα ξεπουλήσουμε Μακεδονία, Θράκη, τα νησία του Αιγαίου! Πάνω από τα χρήματα υπάρχουν και άλλες αξίες!

Είναι πολύ σημαντικά τα παρακάτω links:
http://www.avgi.gr/ArticleActionshow.action?articleID=472368

http://www.macedoniahellenicland.eu/content/view/3106/64/lang,el/

http://www.avgi.gr/ArticleActionshow.action?articleID=617492

http://www.antibaro.gr/node/3984

Ανώνυμος είπε...

ο τσιπρας εχει οικογενεια γνωστη που την εκτιμαν ολοι οσοι την ξερουν.εσυ πουλημενε πρετεντερακο ξερεις ποιας κοικογενειας που φορουσε κουκουλες και προδιδε τους πατριωτες στους γερμανους εισαι;επειδη στεινεις εσυ κ..... θελεις και οι αλοι;αυτο ειναι αγωγη;

Ανώνυμος είπε...

http://www.axortagos.gr/afta-perimenoun-stis-18-tou-iouni.html