Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

ΕΓΓΥΣ ΓΑΡ Ο ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΣΕΩΣ ΚΑΙΡΟΣ…Πες μας, τι κατάφερες ρε γλοιώδες ανθρωποειδές Ανδρεικελοπαπαδήμο; Όλα στη μούγκα, κύριε καθωσπρέπει υπάλληλε της Goldman Sachs; Όλα, όπως σου έχουνε μάθει, στο σκοτάδι!
Δε ντρέπεσαι ρε ξευτίλα, που αντί να ενημερώσεις τον Ελληνικό λαό,   στέλνεις ραβασάκια στον κατ’ όνομα πρόεδρο της Δημοκρατίας για να  μαθαίνουμε από σπόντα εμείς οι μαλάκες που σας ανεχόμαστε και δε σας πετάμε σε κανένα βόθρο για να τελειώνουμε, ότι τα ταμειακά αποθέματα της χώρας αρκούν έως τα μέσα Ιουνίου και  η πραγματική εξέλιξη στα φορολογικά έσοδα αποδεικνύεται χαμηλότερη της προβλεπόμενης, ενώ η αύξηση των δαπανών μεγαλύτερη από τις προβλέψεις του κεντρικού σεναρίου!!!
Ποιου κεντρικού σεναρίου ρε χαϊβανοαρχιπαπάρα;
Κεντρικό σενάριο σίγουρα είχες, και γι αυτό σε τοποθέτησε η ευρωμαφία πρωθυπουργό του προτεκτοράτου, για να αφήσεις ανέγγιχτα  τα κοράκια του ΔΝΤ και τους κερδοσκόπους  και να υποχρεώσεις τα ασφαλιστικά ταμεία, τα νοσοκομεία, τα πανεπιστήμια και τα άλλα ΝΠΔΔ να πληρώσουν το μάρμαρο της αποτυχημένης αναδιάρθρωσης! Και για το μόνο για το οποίο ενδιαφέρθηκες φεύγοντας, για τον αγύριστο ελπίζω, ήταν  να πριμοδοτήσεις τις κωλοτράπεζες με 18 δις ευρώ!
Ουστ κοπριτοεκσυχρονιστικό ρετάλι που κατόρθωσες  να καταρρακώσεις δυο φορές την Ελληνική οικονομία, μια το 2000 ως δεξί χέρι και αρχιμάγειρας των στατιστικών στοιχείων του αρχιβαρόνου της διαπλοκής Σημίτη, και μια τώρα ως δοτός «εκτελεστής» του Ελληνικού λαού με τη στήριξη των δοσίλογων Σαμαρά, Βενιζέλου και Καρατζαφέρη. ΕΓΓΥΣ ΓΑΡ Ο ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΣΕΩΣ ΚΑΙΡΟΣ…

Δεν υπάρχουν σχόλια: