Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2007

O ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΙΣ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ




ΘΕΑΤΡΟ «ΑΘΗΝΑΙΟΝ»
www.theatro.athineon.blogspot.com

ΒΑΣ. ΟΛΓΑΣ 35, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΗΛ.: 2310 832 060

Από τη Θεσσαλονίκη θα ξεκινήσει τις παραστάσεις του ο Χάρρυ Κλυνν που εδώ και ένα χρόνο είναι πλέον «μόνιμος κάτοικος Θεσσαλονίκης».

Συγκεκριμένα, ο δημοφιλής κωμικός «έκλεισε» με το ανακαινισμένο θέατρο «ΑΘΗΝΑΙΟΝ» που διαθέτει δυο πανέμορφες θεατρικές αίθουσες. Μία μεγάλη 400 ατόμων και μία μικρή 120 ατόμων.

Ο Χάρρυ Κλυνν, που ήδη συγκροτεί το θίασό του που θα αποτελείται κατά κύριο λόγο από νέους Θεσσαλονικείς ηθοποιούς, σχεδιάζει να ανεβάσει ως πρωταγωνιστής και σκηνοθέτης κατά τη διάρκεια θεατρικού του χειμώνα δυο παραστάσεις.

Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου θα παρουσιάσει στο κοινό της Θεσσαλονίκης από τη μεγάλη αίθουσα του «ΑΘΗΝΑΙΟΝ» τη μετεκλογική σατιρική μουσική παράσταση «ΑΓΑΝΤΑ…» που υπόσχεται γέλια μέχρι δακρύων σε κείμενα δικά του και του μόνιμου συνεργάτη των τελευταίων ετών Ντίνου Σπυρόπουλου. Τα σκηνικά και τα κοστούμια θα φιλοτεχνήσει ο Μιχάλης Σδούγκος και η μουσική θα είναι του Νίκου Στρατηγού. Η η μουσική σάτιρα «ΑΓΑΝΤΑ…» θα παίζεται με τη συνοδεία «ζωντανής ορχήστρας» στη μεγάλη σκηνή του «ΑΘΗΝΑΙΟΝ» για τρεις μήνες από 15 Νοεμβρίου έως 15 Φεβρουαρίου.

Από το Φεβρουάριο και μέχρι το τέλος θεατρικής σεζόν η σάτιρα θα παραχωρήσει τη θέση της στο αριστούργημα του Άρθουρ Μίλερ «Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΑΚΟΥ». Μια ενδιαφέρουσα παράσταση τόσο από ερμηνευτικής, όσο και από σκηνοθετικής πλευράς μια και η πλοκή του κλασικού έργου του Άρθουρ Μίλερ τοποθετείται στη σύγχρονη εποχή.

Τη μικρή σκηνή των 120 ατόμων ο Χάρρυ Κλυνν σκέφτεται να την αφιερώσει κυρίως στο Stand-up Comedy φιλοξενώντας νέους Θεσσαλονικείς κωμικούς και συγγραφείς που υπηρετούν αυτό το δύσκολο θεατρικό είδος, αλλά και ως σκηνή που θα φιλοξενεί καθόλη τη διάρκεια του χειμώνα σύγχρονους θεατρικούς μονολόγους και μονόπρακτα νέων Θεσσαλονικιών συγγραφέων και ηθοποιών.

Πολύ σύντομα θα ανακοινωθούν από τις εφημερίδες και τους τοπικούς ραδιοσταθμούς οι ημερομηνίας ακρόασης (audition) για άντρες και γυναίκες ηθοποιούς και χορευτές που θα επιλεγούν να υπηρετήσουν και τις δυο σκηνές.

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

audition, βρε παιδιά, audition...

mouxlas21 είπε...

e nai re palikari ...eprepe ...pas kai mou xaramizese stous athineoi ...pasa tha se exoume edo ;) (...isitiria pou kleino?)

Ανώνυμος είπε...

Υπέροχα!!

Ανώνυμος είπε...

Σας εύχομαι καλή αρχή!
Στους "αθηναίοι" θα κατέβετε καθόλου;

Unknown είπε...

Μάλλον όχι αγαπητέ στιχάκια...
Και μια φαεινή(;) ιδέα... Τι θα 'λεγες για μια έστω μικρή θεατρική συνεργασία;

Ανώνυμος είπε...

Θα ήμουν κάτι παραπάνω από υπερήφανος!!!
Το email μου stixakias@gmail.com

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Χάρυ,

σου εύχομαι κάθε επιτυχία στο νέο σου εγχείρημα. Νομίζω ότι έλειπε από την Θεσσαλονίκη και γενικά από την Β Ελλάδα η καλλιτεχνική παρουσία σου.
Θέλω επίσης να μου επιτρέψεις να ανεβάσω στο Πολιτιστικό portal www.provoleas.gr την ανακοίνωση της νέας θεατρικής προσπάθειας σου, όπως και το βιογραφικό σου με το Link του blog σου.

Σε ευχαριστώ για τις όμορφες στιγμές που χάρισες σε όλους μας με την δουλειά σου.

Φιλικά
Δημήτριος Σ Προβάδος

Unknown είπε...

Ειχαριστώ πολύ

Ανώνυμος είπε...

"Μάλλον όχι αγαπητέ στιχάκια...
Και μια φαεινή(;) ιδέα... Τι θα 'λεγες για μια έστω μικρή θεατρική συνεργασία;"

Σας έχω στείλει email.
Δεν ξέρω αν το πήρατε...

Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Unknown είπε...

καλή επιτυχία και με πολύ γέλιο. Θα ήθελα να ρωτήσω αν δέχεστε οντισιόν και από άτομα τα οποία δεν είναι ηθοποιοί ? ευχαριστώ πολύ

Unknown είπε...

Ασφαλώς και δεχόμαστε... Οι σχολές δεν κάνουν τους ηθοποιούς.

Ανώνυμος είπε...

Τυχεροι οι Θεσσαλονικεις... Εμεις οι Αθηναιοι θα μεινουμε με την λαχταρα...

Ανώνυμος είπε...

Πως ένας τόσο μεγάλος ηθοποιός, με άπειρες δουλειές στο ενεργητικό του, καταντάει κατηγορούμενος σε δεκάδες χαμένες δικαστικές διαμάχες??? Μα πολύ απλά, στηριζόμενος στο όνομα και την φήμη του, δεν δίνει του αγγέλου του νερό!!!!!!!!
Ετσι τα κάνατε τα λεφτά σας κύριε
Τριανταφύλλίδη??? Κλείνοντας ένα απο τα πιο ιστορικά θέατρα της πολης λόγω αφερρεγγυότητας και αφήνοντας στον δρόμο "συναδέλφους"σας με απλήρωτα συμβόλαια στο χέρι???
Συγχαρητήρια κε Κλυννννννν, για το κοινοφελές έργο και την επαγγελματικής σας συνείδηση!!!!
Δεν θέλουμε τέτοιους δημάρχους στην πόλη μας....

Ανώνυμος είπε...

pws mporeite kai koimaste ysiha me toses katakgelies pou ehete kai pou diohnete ithopoious me to etsi thelw kai apeilontas tous vazontas tin orntinatsa sas na tous propilakisei kai na tous apeilisoi parousia tou thiasou?????????stin prwti prova gia tin periodia 9-6-2009 imera triti kai wra 19:45???????eseis ipotithete eiste kallitehnis kai pneymatikos dimiourgos kai me tetoio diografiko pou ehete kai thelete na legeste anthropos tis thessalonikis kai na vgeite kai dimarhos??????tha tous fate olous en psyhro!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΕΝΣΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ (18 ΑΝΤΙ ΓΙΑ 25),ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ (ΑΓΑΝΤΑ),ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ, ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΑ ΗΘΟΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΧΡΕΗ ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΙΚΟΥ ΚΡΙΟΥ, ΑΥΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ?????
ΤΟ ΙΚΑ ΚΑΙ Η ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΜΑΘΕ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΤΕΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ.....!!!!!!ΑΓΑΝΤΑ ΚΑΙ........ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ....!!!!!Υ.Γ. ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΝΙΟΤΗ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΜΟΥΝ ΑΛΛΟΣ(ΑΦΙΕΡΟΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ.....