Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Δημοσκόπηση φωτιά VPRC: ανατροπή ΣΥΡΙΖΑ, πανικός ΝΔ

dimoskopisi-syriza


27.07.2012
Ποια μεγάλη ανατροπή δείχνει νέα δημοσκόπηση της VPRC και γιατί ανησυχεί η ΝΔ με τα αποτελέσματα;
Νέα δημοσκόπηση που ήρθε στη δημοσιότητα δίνει πρωτιά στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και πίστη του κόσμου πως η χώρα κινείται σε λάθος κατεύθυνση.
Σύμφωνα με την δημοσκόπηση της εταιρείας VPRC, για λογαριασμό της εφημερίδας «Η Ελλάδα Αύριο», το 64% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι η χώρα κινείται σε λάθος κατεύθυνση, ενώ μόνο το 17% θεωρεί ότι η χώρα βαδίζει στη σωστή.
Όσον αφορά την ερώτηση «ποιο κόμμα θα ψηφίζατε, αν την ερχόμενη Κυριακή γίνονταν βουλευτικές εκλογές», τα αποτελέσματα είναι τα εξής:
Δημοσκόπηση VPRC Αποτελέσματα:
ΣΥΡΙΖΑ 16,5%
Ν.Δ. 16,0%
ΠΑΣΟΚ 5,5%
ΑΝΕΞ.ΕΛΛΗΝΕΣ 5,0%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 4,5%
ΔΗ.ΜΑΡ. 4,0%
ΚΚΕ 3,5%
ΔΗΜ.ΞΑΝΑ 1,0%
ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ 1,5%
ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ 21,4%
ΛΕΥΚΑ-ΑΚΥΡΑ-ΑΠΟΧΗ 15,1%
ΔΕΝ ΞΕΡΩ/ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ 6,0%
Εντύπωση προκαλεί η απώλεια της πρώτης θέσης για τη ΝΔ μόλις ένα μήνα μετά τις εκλογές, αλλά και η καθίζηση του ΠΑΣΟΚ στο 5,5%.
Ακόμη, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, το 61% των ερωτηθέντως θεωρεί ότι η κυβέρνηση είναι ασυνεπής και το 23% συνεπής.
Σε ποσοστό 81% θεωρεί βέβαιο ότι η κυβέρνηση θα πάρει νέα μέτρα μείωσης μισθών και συντάξεων, έναντι 9% που λέει ότι δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα και 4% που λένε «εξαρτάται».
Το 44% θεωρεί ότι δεν υπάρχει πιθανότητα εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη έναντι 43% που θεωρεί ότι υπάρχει.
Το 77% δηλώνει δυσαρεστημένο από την κυβέρνηση έναντι 16% που δηλώνει ικανοποιημένο.
Διαβάστε δημοσκόπηση της RASS για το πώς κρίνουν οι πολίτες την κυβέρνηση.

Πηγή: http://www.fimes.gr/2012/07/dimoskopisi-vprc/#ixzz21xgme88Q

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χαρυ μου οσο και αν σε σεβομαι και αγαπαω, ποιο νομιζεις οτι θα ηταν το αποτελεσμα της συγκεκριμενης δημοσκοπησης αν ο ΣΥΡΙΖΑ ηταν στην κυβερνηση?? και τελικα προς τι τοση πρεμουρα για τον ΣΥΡΙΖΑ?? που ηταν ολοι αυτοι που τωρα τον υποστηριζουν φανατικα 4 χρονια πριν? ή μηπως εχουμε την ετυπωση πως ετουτοι ειναι η σωτηρια και η ελπιδα του εθνους και ολοι εμεις οι υπολοιποι τυφλοι που δεν το βλεπουμε και δεν το κατανοουμε??

Ανώνυμος είπε...

Όλοι εμείς που υποστηρίζουμε «φανατικά» το ΣΥΡΙΖΑ, τα τελευταία τέσσερα χρόνια δεχόμασταν πόλεμο από τα ΜΜΕ ότι δήθεν ήμαστε μπαχαλάκηδες κ.α. Όπως επίσης δεχόμασταν ξύλο & χημικά κάθε φορά που έφερναν αντιλαϊκά μέτρα.Όσο για τους νέους υποστηρικτές αυτοί συνειδητοποιούν καθημερινά την υπεύθυνη & σοβαρή στάση του ΣΥΡΙΖΑ & την ανάγκη για ριζικές ανατροπές.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Κλύνν

Όσο κυριαρχεί και ψηφίζει ο

http://www.youtube.com/watch?v=JJG8wPUX07I

Τόσο θα προσθέτετε όνοματα πολιτικών σχηματισμών στο παρακάτω βίντεο.

http://www.youtube.com/watch?v=DmWgi4lWESQ

Δυστυχώς όσα κομμάτα και να αλλάξουμε δεν θα φτιάξει τίποτα αν δεν αλλάξουμε όλοι τρόπο σκέψης.

Ανώνυμος είπε...

ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νικος Χαρονυκτακης Καλλεργης είπε...

Σχολιο του Νικου Χαρονυκτακη συντονιστη στο Ηρακλειο
Μυνημα στους Ελληνες απο τον Ανθρωπο που συνεβαλλε στην απελευθερωση της Ισλανδιας
Νομιζετε οτι εαν δεν ειστε ενωμενοι θα νικησετε; Νομιζετε οτι χωρις Πολιτικη Aνυπακοη,παρασυρομενοι μονιμως απο τους μυστικιστες νεοταξητες ,χωρις σχεδιο χωρις μεθοδο,χωρις κοινο σκοπο θα πετυχουμε;
Η Πολιτικη Ανυπακοη ειναι παγκοσμια μεθοδος συρικνωσης των Δικτατορων και εχει πρακτικοτητα τωρα στις Αραβικες χωρες η πχ,ασχετα εαν αφησαν οι λαοι να καπελωθουν τα κινηματα τους.
Θα σας δωσω ενα παραδειγμα περιεκτικο.
Βασει της πρακτικης των λαων που απελευθερωθηκαν πρεπει οι θεσμοι εκφρασης του να εχουν καταληφθεί απο τα σπλαχνα του,(λαου)
Δλδ Εργατικο Κεντρο η ηγεσια του,η ηγεσια των καθηγητων κινητοποιήσεις ,οι μαθητες και οι γονεις,ενα παραδειγμα (πρακτικη της Αραβικης Ανοιξης η ,η εξ αιτιας της πτωσης του Μιλοσεβιτς)
Συμπερασμα εαν δεν αλλαχθούν τα καθοδηγουμενα πρωην η στα κρυφα νυν Μνημονιακα ατομα,τοτε δεν θα επιτυχει η Πολιτικη Ανυπακοη.
Ο Συριζα εχει πει οτι θα κρατησει τον κοσμο στο σπιτι του !
το Εργατικο Κεντρο Ηρακλειου ουτε καν δεχεται την υπαρξη του Πατριωτικου Μετωπου,παρα μοιραζει μισολιτρα λαδι και ο κος κλαψας δεν κανει τιποτε αλλο απο το να κλαουριζει και να διαπιστωνει.Αντεχετε διαπιστωσεις μεχρι να χασουμε την χωρα ; καταλαβαινετε οτι μας επεξεργαζοντε ;
Διανοηστε οτι ειναι βασικος βραχίωνας εκφρασης ο συνδικαλισμος ;
Κερδιζουν ολοι χρονο εις βαρος μας.
Πατριωτης Περιφερειαρχης η Δημαρχος που θα κρατησει τις διμοιριες στην ακρη ,μια προταση μας
Νικος Χαρονυκτακης συντονιστης του Πυρηνα Ηρακλειου ,ενος απο τους 87 πυρηνες του Πατριωτικου Μετωπου,Αμεση Δημοκρατια τωρα.www pamet.gr Υ.Γ καντε επικοληση -αντιγραφη διαδωστε το ξεχωριστε την ειδηση απο τα σκουπιιδια που ποσταρουν πολλα ψευτοπατριωτικα νεοταξητικα μπλογκ.Μλογκς που δεν επιτρεπουν να σχολιαζουμε,τοπικη εφημεριδα που με απεκλεισε.
Λεω και περιγραφω τον τροπο σας δινουμε και το οραμα. Ειναι πολιτικη προταση με οραμα επικεντρωθειτε σε αυτο οπως το εκαναν επιτυχημενα οι Ισλανδοι και οι Αργεντινεζοι Μπορουμε βεβαια ο καθενας να λεει το μακρυ του και το κοντο του,για αυτο σας προτεινω το οραμα του Μξικου οπου 80 εκατομμύρια λοιμοκτονουν 30 χρονια τωρα απο το ΔΝΤ. η Ελλαδα μπορει να πεθανει οσο περιμενετε "λοχιες "η φασιστες να σας σωσουν
Σας λεω πως γινεται σας δινω το οραμα μπορειτε να με ακουσετε;
http://www.youtube.com/watch?v=YH0_JQW--gc&feature=share

Ανώνυμος είπε...

Καλά η δημαρ 4%??????
Τα βλέπω τα νούμερα και δεν το πιστεύω, δεν έχει ξυπνήσει κανένας.

Παναγιώτης.