Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2018

Σκάνδαλο Novartis: Ο Γρηγοράκος «αδειάζει» Βενιζέλο, Λοβέρδο και ΝΔ

«Υπάρχει σκάνδαλο και πρέπει να διερευνηθεί»
Μπορεί ΠΑΣΟΚ και ΝΔ να διαμηνύουν σε όλους τους τόνους πως σκάνδαλο Novartis δεν υφίσταται, ωστόσο, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας επί συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ – ΝΔ κ. Λεωνίδας Γρηγοράκος παίρνει σαφείς αποστάσεις από τους φερόμενους ως εμπλεκόμενους «συντρόφους» του.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιόφωνο του Alpha, τόνισε πως «για εμένα σκάνδαλο υπάρχει και θα πρέπει αυτό το σκάνδαλο να μην μείνει αδιερεύνητο. Δεν πρέπει να κρυφτούν αυτοί οι ένοχοι πίσω από τις ανάγκες της χώρας».
Ο κ. Γρηγοράκος υποστήριξε πως τόσο ο ίδιος όσο και ο χώρος που εκπροσωπεί επιθυμούν την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης και αυτή είναι απαίτηση του ελληνικού λαού.
«Θέλω να γίνει διερεύνηση του σκανδάλου και θέλω η NOVARTIS να φέρει τα χρήματα πίσω» τόνισε.
«Με λυπεί και δεν είχα φανταστεί ποτέ ότι θα συμμετείχα σε ένα πολιτικό σύστημα που η διαφθορά του θα ήταν τόσο μεγάλη» κατέληξε χαρακτηριστικά ο κ. Γρηγοράκος.
Η δήλωση αυτή προκαλεί εντύπωση δεδομένου ότι ο κ. Γρηγοράκος πέραν της εξαιρετικής σχέσης που έχει με τον φερόμενο ως εμπλεκόμενο, Ευάγγελο Βενιζέλο, δεν είναι κάποιο τυχαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, αφού διετέλεσε αναπληρωτής υπουργός Υγείας στην συγκυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: